Kerrostalo 30,00 m2

1h+kk
Velaton myyntihinta:
83 000 €
Myyntihinta:
81 374,56 €

Putkiremontti on tämän asunnon osalta juuri valmistunut ja kylpyhuone mennyt uusiksi remontin yhteydessä. Pinnat ja keittiön remontoimalla tästä saa hyvän kodin tai sijoitusasunnon kaikkien Myyrmäen palveluitten ja liikenneyhteyksien läheltä.

Lisätiedot ja esittelyt: Luoma/0407350135 tai timo.luoma@aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Vantaa |Johanva Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Osoite:
Putouskuja 2, 01600, Vantaa
Tyyppi:
Kerrostalo
Huoneistoselitelmä:
1h+kk
Asuinpinta-ala:
30,00 m2
Kerros:
2
Onko kohteessa hissi:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1972
Kuvaus vapautumisesta:
Heti vapaa

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
83 000,00 €
Velkaosuus:
1 625,44 €
Myyntihinta:
81 374,56 €
Yhtiövastike:
197,65 €/kk
Rahoitusvastike:
23,60 €/kk
Hoitovastike:
174,05 €/kk
Muut maksut:
saunamaksu 10€/kk

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Keittiö remontoitavassa kunnossa.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Pesukoneliitäntä, lavuaari, peili, remontin tarpeessa. WC: Wc kylpyhuoneen yhteydessä.

Kohteen lisätiedot

Onko kohteessa parveke:
Kyllä
Parveke:
Länsiparveke
Yleiskunto:
Huono

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Myyrinpuro
Isännöitsijä:
Myyrmäen Huolto Arja Pihlakari
Energialuokka:
Energialuokka: F2013
Tontin pinta-ala:
4 092 m2
Tontin tyyppi:
Oma
Katon tyyppi:
Harja/Pelti
Tulevat korjaukset:
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 25.4.2022 päätettiin käynnistää LVIS-linjasaneerausurakka. Yhtiökokouksessa 29.9.2021 hallitus valtuutettiin hakemaan linjasaneerausurakan rakennuslupa sekä kilpailuttamaan urakka. Kilpailutuksen lähtökohtana ovat valmiit suunnitelmat sekä yhtiökokouksessa päätetyt lisäsuunnittelut. Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan porrasaulojen ja porrastasanteiden lattiapinnat, jonka suunnitteluun ja kilpailutukseen hallitukselle myönnettiin valtuudet. Kuivaushuoneiden suunnittelu ja rakentaminen päätettiin jättää pois linjasaneeraushankkeesta, mutta hallitukselle myönnettiin vatuudet suunnitella myöhemmin tilojen käyttötarkoitusta. PILP-poistoilmalämmöntalteenotto ja maalämmön suunnittelu päätettiin jättää pois linjasaneeraushankkeesta. Päätettiin käynnistää parvekkeiden korjaussuunnittelu, liikesiiven vesikaton uusimisen suunnittelu, sekä jätekatoksen uusimisen suunnittelu. Hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien vuuden vuoden aikana: pihakunnostus salaojaurakan jälkeen, parvekkeiden korjaukset ja kaikille parvekkeille uusien parvekelasien asennus, ikkunoihin ja ulko-oviin tarvittaessa huoltokorjauksia. Kerrostalon katon hankesuunnittelu, Liiketila Aistin katon suunnittelu ja katon uusiminen. LVIS toteutussuunnittelu ja urakka. LVIS-urakan yhteydessä: Huoneistojen märkätilat, porrastasanteiden korjaukset, saunatilojen peruskorjaukset, Ilmanvaihto, sähkö ja tietojärjestelmä, LTO:n selvitykset yhtiön päätöksistä riippuen, pystyviemärien huuhtelu tarvittaessa. LTO-lämmöntalteenotto yhtiön päätöksistä riippuen. Jätekatoksen uusiminen toteutettavien urakoiden yhteydessä. Hissien huoltokorjauksia tarpeen mukaan. Peruskuntoarvion laatiminen.
Yhteiset tilat:
Kylmäkellari, ulkoiluvälinevarasto,sauna, väestönsuoja.
Pysäköintitilat:
Autopaikat yhtiön kautta

Kiinteistön tiedot

Talotyyppi:
Kerrostalo
Rakennusmateriaalit:
Betoni
Osoite:
Putouskuja 2, 01600, Vantaa
Kaupunginosa:
Myyrmäki
Huoneistoselitelmä:
1h+kk
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä:
Koneellinen poisto
Katon tyyppi:
Harja/Pelti
Korjaukset:
TALOYHTIÖ: 2021 leikkialueen tarkastus ja kunnostukset. 2020 LVIS-hankesuunnitelma, jäteselvitys, parvekkeiden hankesuunnittelu. 2019 salaojien, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka, tonttiliitosten uusiminen, parvekkeiden kuntotutkimus. 2018 märkätilojen kuntokartoitus, vesikalustetarkastukset ja vesikalusteiden korjaukset. putkistojen kuntotutkimuksen päivitys. 2018-2017 salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu. 2017 liiketilan viemärikuvaus, vesikaluste- ja märkätilakartoitus. Lahovikaisten pihlajien kaato pihalta. Liikesiiven katon kuntotarkastus ja huoltokorjaus. 2016 vesikatteen pinnoitus ja osittainen syöksytorvien uusiminen, salaojien kuntotutkius. 2015 korvausilmaventtiileiden puhdistus ja huoltokorjaukset asunnoissa. 2014 lämmönjakoverkoston tasapainottaminen. 2013 8 vieraspaikan sähköistäminen vuokrattaviksi paikoiksi, kattosillat uusittu. pohja- ja tonttiviemärien huuhtelu ja kuvaus. räystäiden saattolämmitykset korjauttu. 2012 parvekelippojen katot kunnostettu. 2011 porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden sekä ulko-ovien uusiminen. 2010 kiinteistöautomaation uusiminen. 2009 BC saunaosasto kunnostettu. Pitkien julkisivujen lämpörappaus, parvekkeiden huoltomaalaus, huoneistoikkunoiden ja parvekeovien uusinta. 2008 päätyjulkisivut kunnostettu. 2007 BC-kylmiön kompressori uusittu. 2007-2006 rakennuksen vesikatto maalauskunnostettu ja varustettu lumiesteillä. 2006 taloyhtiö liitetty kaapeli-tv-järjestelmään.
Energiatehokkuusluokka:
Energialuokka: F2013
Huoneiston kunto:
Huono

Tontti

Tontin pinta-ala:
4 092 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Vantaan kaupunki

Varustus

Televisioliitäntä:
DNA Welho