Mökki tai huvila 80,00 m2 / 140,00 m2

2h+tupakeittiö+eteinen+yläkerrassa 2h+ullakko
Velaton myyntihinta:
42 000 €
Myyntihinta:
42 000,00 €

Luonnonkaunis HETI VAPAA kesämökkikiinteistö pienjokiuomakkeen ääressä, omalla jokirantatörmällä Rauman Unajassa vain n.1km päässä merenrannasta.

Kiinteistön päärakennuksena on 1800-luvun lopulla rakennettu iso hirsirakennus, jossa on mm. komea sali aidoin hienoin hirsiseinin. Päärakennukseen tulee oman kaivon vesi, tupakeittiössä on puulämmitteinen kevyt takka ja isoon saliin on mahdollista rakentaa tulisija.
Päärakennus on uudelleen sähköistetty ja siihen asennettu mm. uusi sähköpääkeskus voimavirtapistokkein.

Kiinteistöllä on myös aitta, maakellari ja pienjokiuomakkeen luona on vaatimaton pihasaunarakennus. Jokiuomakkeen rantaa kiinteistöllä on n.100m ja jokiuomaketta pitkin pääsee merelle, jonne matkaa n.1km.

Kiinteistön lähipihapiirissä monipuolisesti kasvillisuutta (mm. valkosyreniä, juhannusruusua, puutarhamarjaa, omenaa), viime vuosina pihapiiri on päässyt puskittumaan vähäisen käytön vuoksi ja isolla n.0,9ha:n tontilla on myös runsaasti hyvässä kasvussa olevaa koivupuustoa.

Rakennuksissa huoltotarvetta ja kiinteistön harmaat vedet menevät nyt maastoon.
Kotiranta -nimisen kiinteistön alueella menee tällä hetkellä vesi- ja viemärilinja, joten kiiinteistö on kätevästi liitettävissä tarvittaessa myös kunnallistekniikkaan.

Kiinteistö sijaitsee kauniissa Unajan kulttuuriympäristössä ja matkaan Raumalle on vain n.9km.

Nyt tarjolla nikkarointitaitoiselle mainio kesäpaikka!

Tiedustelut ja esittelyt: Merja Tuomola 0400 911 740 sekä merja.tuomola@aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Rauma, Unaja
Osoite:
Pikimyllyntie 30, 26910, Rauma
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
80,00 m2
Kokonaispinta-ala:
140,00 m2
Rakennusvuosi:
1880
Rakennusmateriaali:
Hirsi
Kattotyyppi / kate:
Harja/ pelti
Kerrosluku:
2
Kuntoluokitus:
Huono
Lämmitys:
Sähkölämmitys/irtosähköpatterit, puulämm. kevyt takka.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Sähkölämmitys/irtosähköpatterit, puulämm. kevyt takka. Tulisijamahdollisuus salissa. Luonnonkaunis, HETI VAPAA kesämökkikiinteistö pienjokiuomakkeen ääressä omalla jokirantatörmällä Rauman Unajassa vain n.1km päässä merenrannasta. Kiinteistön päärakennuksena on 1800-luvun lopulla rakennettu iso hirsirakennus, jossa on mm. komea sali aidoin hienoin hirsiseinin. Päärakennukseen tulee oman kaivon vesi, tupakeittiössä on puulämmitteinen kevyt takka ja isoon saliin voi asentaa tulisijan. Päärakennus on uudelleen sähköistetty ja siihen asennettu mm. uusi sähköpääkeskus voimavirtapistokkein. Kiinteistöllä on mm. aitta, maakellari ja pienjokiuomakkeen luona on vaatimaton pihasaunarakennus. Jokiuomakkeen rantaa kiinteistöllä on n.100m ja jokiuomaketta pitkin pääsee merelle, jonne matkaa n.1km. Kiinteistön pihapiirissä monipuolisesti kasvillisuutta (mm. valkosyreniä, juhannusruusua, puutarhamarjaa, omenaa). Viime vuosina pihapiiri on päässyt puskittumaan vähäisen käytön vuoksi ja isolla n.0,9ha:n tontilla on myös runsaasti hyvässä kasvussa olevaa koivupuustoa. Rakennuksissa huoltotarvetta ja kiinteistön harmaat vedet menevät nyt maastoon. Kotiranta -nimisen kiinteistön alueella menee tällä hetkellä vesi- ja viemärilinja, joten kiiinteistö on kätevästi liitettävissä tarvittaessa myös kunnallistekniikkaan. Kiinteistö sijaitsee kauniissa Unajan kulttuuriympäristössä ja matkaan Raumalle on vain n.9km.
Keittiön varusteet:
Vaatimattomassa, mutta isossa tupakeittiössä 4-levyinen sähköhella, retrokaapistot ja puulämmitteinen kevyt takka.
Olohuone:
Mökin lattioissa mäntyponttilautaa tai muovimattoa, salin seinät hirttä ja muualla tapettia/maalia.
Kylpyhuoneet:
Puulämmitteiseen pihasaunaan kantovesi joko jokiuomasta tai pihakaivosta. Mahdollisuus laittaa pihakaivosta letku sähköpumpulla pihasaunaan. Pihan perällä puuceerakennus.
Energialuokka:
Energiatodistusta ei vaadita

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
684-413-1-53
Tontin pinta-ala:
9 550,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
KOTIRANTA
Kunta / kaupunki:
Rauma
Kylä / kaupunginosa:
Unaja
Kunnallistekniikka:
sähkö
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
42 000,00 €
Kiinteistövero:
134,77 €/v
Muut ostajan maksut:
Sähkö kulutuksen mukaan , mahd.varainsiirtovero 4%.