Tuotantotila 2 800,00 m2

Tuotantotila 2800 m2 Nurmijärvi
Vuokra:
0,00 €/kk

Vuokrataan heti vapaa noin 8000 m2 varasto/tuotanto kiinteistön, jossa on siisti 6 m korkea tuotanto/varasto rakennus 2800 m2 omalla asfaltoidulla ja aidatulla tontilla.. Tilat on jaettu kolmeen osaan 500 m2/tuotanto, 550 m2/varasto ja 1100 m2/tuotanto sekä 2 kerroksen toimisto-osaan ja noin 200 m2 monitoimitilaan. Rakennuksen Toimisto-osassa on katutasolla sosiaalitilat: taukohuone isolla keittiöllä, sauna, pukuhuoneet naisille ja miehille suihkuilla. 2.kerroksessa on kaksi erillista toimistohuoneistoa omilla sosiaalitiloilla. Tuotantohallissa 1100 m2 on omat sos.tilat minikeittiöllä ja 2 wc:lla.
Joka halli on varusteltu omalla nosto-ovella, lastaus on maantasolla. Kiinteistö on aidattu ja varusteltu kahdella portilla: vasen puolella on logistikkaportti ja oikealla on toimistoa palveleva portti ja henkilöauto pysäköinti sähkötolpilla. Logistiikka-puolella on ulkovarastokatos. Kohde on vuokrattavissa yhdelle käyttäjälle pääomavuokrasopimuksella.
Kiinteistö sijaitsee Nurmijärven Karhunkorpi-teollisuusalueella, Hämeenlinnan väylän varrella ja noin 20 min ajomatkalla kehä III:lta.

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Tuotantotila
Kunta / kaupunki:
Nurmijärvi, Karhunkorpi
Osoite:
Otsotie 4, 01900, Nurmijärvi
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
2 800,00 m2
Kuntoluokitus:
Hyvä
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala:
0,00 m2
Tontin omistus:
Vuokratontti
Kunta / kaupunki:
Nurmijärvi
Kylä / kaupunginosa:
Karhunkorpi
Kaavoitustilanne:
Ei kaavaa

Asuinalue

Hinta ja kustannukset