Vapaa-ajan tontti 1 558,00 m2

OMA loma-asuntotontti ympärivuotiselle loma-asunnolle optimipaikalla Rautaveden järvinäkymin, laskettelurinteiden välissä, huippuharrastusten ja luontoarvojen äärellä Ellivuoressa Sastamalassa.
Velaton myyntihinta:
174 000 €
Myyntihinta:
174 000,00 €

OPTIMIPAIKALLA OLEVA O M A LOMA-ASUNTOTONTTI YMPÄRIVUOTISELLE LOMA-ASUNNOLLE RAUTAVEDEN JÄRVINÄKYMIN ELLIVUOREN LASKETTELURINTEIDEN VÄLISSÄ, MONIPUOLISTEN HUIPPUHARRASTUSTEN JA LUONTO-ARVOJEN ÄÄRELLÄ, TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

OSTA OMAKSESI TÄMÄ OMA OPTIMIPAIKAN TONTTI NYT, NIIN PÄÄSET RAKENTAMAAN JO T U L E V A K E S Ä N Ä JA LASKETTELEMAAN NÄPPÄRÄSTI OMALTA LOMAMÖKILTÄSI J O E N S I T A L V E N A !

VARAA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki tai SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

OMA loma-asuntotontti YMPÄRIVUOTISELLE loma-asunnolle OPTIMIPAIKALLA hienoin Rautaveden JÄRVINÄKYMIN, ELLIVUOREN laskettelurinteiden välissä, muiden HUIPPUTASON harrastusten ja LUONTOARVOJEN äärellä Ellivuoren uudella Puiskolantien loma-asuntoalueella.

Tämä OMA loma-asuntotontti soveltuu erinomaisesti ympärivuotisen loma-asunnon rakennuspaikaksi, sillä tämä tontti on miltein aivan tasamaastoinen, kasvillisuus tämän tontin kohdalla maltillista ja raivattavaa on vain vähän.

Rakennusoikeutta tällä omalla tontilla on 233 m². Muutama isohko mänty on jo ehtinyt kauniissa kuntta- ja puolukka/kanervikkomaastossa noin 30 vuoden maisemapuuikään, joten varsinaiseen ympärivuotisen loma-asunnon rakennustyöhön pääsee vähällä vaivalla, uudelleen maisemoinnin tarvetta ei ole lähes ollenkaan ja tasamaastoisuuden ansiosta tällä tontilla ei ole pengerrystarvetta. Tällä Key west 3 -nimisellä tilalla on kulkuyhteys asemakaava-alueella ( 000-2020-K40867)) ja kiinnitykset (1.000.000€) on jo myös haettu valmiiksi jo omaksi tilaksi eroteltuun Key west 3 -nimiseen kiinteistöön. Kiinnitykset siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Key west 3 ja Key west 4 -nimiset tontit ovat vierekkäisiä tontteja ja näille on mahdollista rakentaa 2 kpl chalets -tyyppisiä rivitaloja, jolloin kokonaisrakennusoikeus on yhteensä 427 m²

Tämän erinomaisen loma-asuntotontin pyyntihintaan SISÄLTYY JO MYÖS alueen TIESTÖN RAKENNUTTAMISKUSTANNUKSET. Sastamalan kaupungin omistama liikelaitos Sastamalan Vesi tekee alueelle vesi- ja viemärirunkolinjat ja ne saatetaan kunkin tontin rajamaastoon. Tonttien hulevesiasioista ko. loma-asuntoalueen kaavan mukaan päätetään tonttikohtaisesti.

Tämän loma-asuntotontin pitkät sivut ovat itä-länsisuunnassa siten, että aamuaurinko paistattelee päälaskettelurinteen puolelta ja tontin lyhyet sivut ovat etelä-pohjoissuunnassa siten, että päiväaurinko paistattelee laskettelurinteiden lakipisteen puolelta ja auringonlaskua saapi ihastella upean Rautaveden HIENOJA JÄRVINÄKYMIÄ Aroniemestä alkaen Selkäkarin yli aina Suntionsaareen ja Rauhanniemeenkin saakka.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös HUIPPUTASOA.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset HUIPPUTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, vaelluksen, alamäkipyöräilyn, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko huipputason lajikirjo on vain n.150m – 15km sisällä.

Etelä-Suomen isoista kaupungeista on kohtuullinen matka tälle Ellivuoren huipputason loma-alueelle, sillä Tampereelta on matkaan vain n.50km, Porista n.90km, Turusta n.130km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt vapaa-ajanviettotapojen/paikkojen uusjako käynnissä, joten odotettavissa on myös huomattavaa arvonnousua kiinteistöille, jotka ovat hyvin saavutettavissa mm. eri lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, varsinkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin.

Joten tämä HUIPPUTASON OMA LOMA-ASUNTOTONTTI TULEVINE YMPÄRIVUOTISINE LOMA-ASUNTOINEEN ja JÄRVINÄKYMINEEN on myös oivallinen SIJOITUSKOHTEENA sekä sopii erityisesti myös konsortion sijoitusportfolioon näiden suotuisten sijoitusnäkymien ansiosta ja tietenkin myös erityisesti Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille mainion maantieteellisen asemansa ansiosta.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN ENSI TILASSA JA TOTEUTA UNELMASI YMPÄRIVUOTISESTA LOMA-ASUNNOSTA TAI ANNA SIJOITUSPORTFOLIOSI TUOTTONÄKYMÄT NOUSTA UUSIIN LUKEMIIN N Y T !

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Vapaa-ajan tontti
Kunta / kaupunki:
Sastamala, Ellivuori
Osoite:
OMA loma-asuntotontti ympärivuotiselle loma-asunnolle optimipaikalla järvinäkymin., 38130, Sastamala
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
1 558,00 m2
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
790-411-1-90
Tontin pinta-ala:
1 558,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Key west 3
Kunta / kaupunki:
Sastamala
Kylä / kaupunginosa:
Ellivuori
Kunnallistekniikka:
Kaupunki tekee vesi- ja viemärirunkoputkilinjan tontille.
Rakennusoikeus:
233,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Key west 3 ja Key west 4 -nimiset tontit ovat vierekkäisiä tontteja ja näille on mahdollista rakentaa 2 kpl chalets -tyyppisiä rivitaloja, jolloin kokonaisrakennusoikeus on yhteensä 427 m². Kiinnitykset 1.000.000 €, jotka vapautuvat lainoista ja rasituksista vapaaksi uuden omistajan käyttöön. Key west 3-nimisellä tilalla on kulkuyhteys asemakaava-alueella (000-2020-K40867)).

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Laskettelurinne n.150m. Uimaranta, Ellivuori Resortsin (mm. padel, golf, keilaus,), catering-palvelut paikallisilta toimijoilta, Vuorisportín ja Ellivuori Skiín palvelut (vesiurheilu, alamäkipyöräily, laskettelu, moottorikelkkailu ja maastohiihto) ja lähibussiyhteys n.150m - 1km päässä. Lakeside Golf, lähikauppa ja pikavuorobussipysäkki n.5 - 15km päässä. Sastamalan ydinkeskustaan ja rautatieasemalle n.20km. Lentokentälle n.30km. Etelä-Suomen isoihin kaupunkeihin: Tampereelle n.50km, Poriin n.90km, Turkuun n.130km, Helsinkiin ja Jyväskyläänkin vain n.200km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
174 000,00 €
Kiinteistövero:
60,00 €/v
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.