Omakotitalo 90,00 m2 / 110,00 m2

3h+k+s+ph+wc varastotilaa, kellari, at
Velaton myyntihinta:
130 000 €
Myyntihinta:
130 000,00 €

Suositulta alueelta Kaarinan Littoisista Vyyryläisenmäestä vapautuu nopeasti uusille asukkaille kodikas pieni omakotitalo päättyvän tien varrelta!

Puurakenteinen ja lautaverhoiltu pa 90/110 m² yksitasoinen talo on perustettu v. 1961 kallioiselle 1400 m² tontille. Suojaisalla takapihalla on laaja osittain katettu terassialue ja pienemmälle väelle suloinen leikkimökki omalla terassilla. Kallioisella osin nurmikkoisella tontilla kasvaa suuria havupuita, tuijia, omenapuita ja marjapensaita.

Talon sydän on suuri valoisa keittiö, josta avautuu vehreät näkymät takapihalle. Olohuoneen ja kahden makuuhuoneen lisäksi talosta löytyy saunatilat pesuhuoneineen, erillinen wc ja paljon varastotilaa. Pihapiirissä on myös pieni erillinen autotallirakennus.
Talo lämpiää sähköllä, pattereilla ja kylpyhuoneessa sekä wc:ssä on lattialämmitys. Lisälämpöä tuo ilmalämpöpumppu ja olohuoneen takka.

Vuosien varrella talossa on uusittu mm katon vesikate, ikkunat, julkisivuverhous ja käyttövesiputket (talon sisältä). Talo vaatii peruskorjauksen. v.2013 tehdyn kuntotutkimuksen pohjalta on saneerattu olohuoneen ja makuuhuoneen alapohjat. Suunnitelmat ja urakoitsijan tarjous on olemassa keittiön, eteisen ja kylpyhuoneen osalle.

Vyyryläisenmäki on rauhallinen, metsäinen ja rinteinen vanha asuinalue. Alueelta on nopeat yhteydet niin Turkuun kuin Helsinkiin päin.
Littoinen tarjoaa asukkailleen loistavat palvelut. Alueelta löytyy mm päiväkoti, eskari, koulu lk 1-9, terveyskeskus, sivukirjasto ja kauppa- ja ravintolapalvelut.
Littoistenjärven alueella on uimaranta, metsäisiä ulkoilureittejä ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Littoisissa ollaankin jo vuosia oltu sitä mieltä, että ”Litsa on maailman napa!”

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:
Lea Rastas, 044 5502488, lea.rastas@aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Kaarina|Kaarinanhovi Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Kaarina, Littoinen
Osoite:
Niisikatu 7, 20660, Kaarina
Vapautumisen lisätiedot:
Vapautuu kesäkuussa 2022

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
90,00 m2
Kokonaispinta-ala:
110,00 m2
Rakennusvuosi:
1961
Rakennusmateriaali:
Puurunko/puuverhoilu
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto/peltikate
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Välttävä
Korjaukset:
1996: Kattoon uusittu peltikate 1997: Ikkunat. Julkisivut, puuverhous. 2007: Sauna ja pesuhuoneen remontointi ja laatoitus. Käyttövesiputket uusittu sisältä. 2012-2013: Makuuhuoneen (pesuhuoneen vieressä) remontointi ja huonekorkeuden nosto, villat vaihdettu ja tehty ovi etuterassille. Sokkelin betonivalu- ja vedeneristekorjauksia talon takapihan puoleisella seinän vierustalla. 2014: Raitisilmaventtiilien asennus tuuletusikkunoihin ja poistoilmaputkien asennus. 2015: Takaterassin rakentaminen 2016: Olohuoneen ja makuuhuoneen alapohjaremontti 2017: Väliovien ruiskumaalaus. Leikkimökin rakentaminen. Vedenpoistoputken asennus ja johtaminen talon alta portin pieleen. 2019-2020: Eteisen pintaremontointi. Ulko-oven uusiminen. Sokkelin tasoitus ja maalaus. Leikkimökin terassin rakennus. 2021: Puunkaatoa etupihalla
Lämmitys:
Sähkö, takka, ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Talossa on tehty v. 2013 Kuntotutkimus ja v. 2016 Homekoiratutkimus. Tutkimuksen pohjalta on aloitettu peruskorjaus, joka on valmis olohuoneen ja makuuhuoneen osalta. Saatu tarjous keittiön, eteisen ja kylpyhuoneen peruskorjauksesta. Raportit saatavissa kiinteistönvälittäjältä.
Keittiön varusteet:
Iso keittiö, jossa kaapistot, saareke, astianpesukone v.2020, keraaminenliesi, hormiin menevä liesituuletin. Jääpakastinkaappi ei kuulu kauppaan.
Makuuhuoneet:
Kaksi makuuhuonetta
Kylpyhuoneet:
Pesuhúone WC: Erillinen wc eteisessä. Seinät ja lattia laatoitettu.
Sauna:
.sähkökiuas
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
202-446-3-71
Tontin pinta-ala:
1 400,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Kaarela
Kunta / kaupunki:
Kaarina
Kylä / kaupunginosa:
Littoinen
Kunnallistekniikka:
Kunnan vesi- ja viemäriliittymä. Sähköliittymä.
Rakennusoikeus:
280,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Kaarinan kaupunki
Lisätiedot kiinteistöstä:
250 000 € suuruinen kiinnitys siirtyy ostajalle kaupanteossa lainoittamattomana

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
130 000,00 €
Kiinteistövero:
251,00 €/v
Sähkön kulutus:
2 400 €/vuosi
Muut ostajan maksut:
Jätehuolto 172 €/v.