Omakotitalotontti 3 555,00 m2

Velaton myyntihinta:
90 000 €
Myyntihinta:
90 000,00 €

Valoisa, aurinkoinen ja osittain kallioinen 3555 m² okt-tontti Kakskerrassa vailla rakentajaa. Tontilla sijaitsee aittarakennus, joka on Satava-Kakskerran osayleiskaavassa osoitettu merkinnällä sr (suojeltava kohde). Sähkö on aivan lähituntumassa.
Kyläyhdistyksen ylläpitämä uimaranta järvellä on parin sadan metrin päässä (käyttö kyläyhdistyksen jäsenille). Bussipysäkki on noin 500 metrin päässä ja lähimmälle golfkentälle on matkaa noin 6 km.
Kaavamerkinnän mukaan rakennuspaikalle, joka on vähintään 2000 m² saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 400 k-m², sekä lisäksi talousrakennuksia enintään 150 k-m².

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalotontti
Kunta / kaupunki:
TURKU, Kakskerta
Osoite:
Myllykyläntie 52, 20960, TURKU
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
3 555,00 m2
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
853-474-1-294
Tontin pinta-ala:
3 555,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Aittakumpu
Kunta / kaupunki:
TURKU
Kylä / kaupunginosa:
Kakskerta
Kaavoitustilanne:
Osayleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Turun Kaupunki Ympäristö- Ja Kaavoitusvirasto / puh: 02 330 000. Tällä hetkellä alueella ei ole rakennusoikeutta.
Lisätiedot kiinteistöstä:
TA-1 osayleiskaavaehdotus: Kyläalue. Olemassa oleva asutuskeskittymä tai sellaiseksi soveltuva alue. Alue on tarkoitettu maaseutumaiseen ja kylämäiseen asumiseen sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Rakentaminen alueelle edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain mukaista suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä. Hakemuksen liitteeksi tulee esittää lähiympäristön alueellinen suunnitelma, jossa huomioidaan muun muassa vesihuolto, ajotiet, pyöräily- ja ulkoilureitit, virkistystarpeet, luonnon monimuotoisuusarvot ja ekologiset käytävät, kuten hirvieläinten kulkureitit, sekä maiseman ja rakennetun ympäristön arvot. Hakemus voi koskea useampaa kuin yhtä rakennuspaikkaa muualla kuin rantavyöhykkeellä. Osayleiskaavalla osoitettujen uusien asuinrakentamispaikkojen määrä perustuu tilan koko maapinta-alaan. Jos tilaan kuuluu AT-1-kyläaluetta, rakennuspaikat tulee sijoittaa ensisijaisesti sille. Tila on hyväksytyssä osayleiskaavassa merkitty osittain kyläalueeksi AT-1 ja osittain maa- ja metsämetsätalousvaltaiseksi alueeksi M-1. Rakentamisen tulee perustua 6.11.2017 voimassa olleeseen tilajaotukseen. Rakennuspaikkojen muodostaminen kyläalueelle voidaan sallia seuraavasti: - yksi rakennuspaikka vähintään 0,2 hehtaarin - alle 1 hehtaarin suuruisille tiloille

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
90 000,00 €