Mökki tai huvila 55,00 m2 / 112,00 m2

Tupak+1h+et+var.+hyvä pihasaunarak.:saunakamari-, kat. terassi- ja at-tiloin+pihavaja+puucee
Velaton myyntihinta:
79 000 €
Myyntihinta:
79 000,00 €

HETI VAPAA MAHTAVA VAPAA-AJAN KIINTEISTÖ HYVÄKUNTOISIN PÄÄHIRSIMÖKEIN, PIHASAUNARAKENNUKSIN HOIDETUIN REHEVIN SYRENIN JA JUHANNUSRUUSUN TUOKSUISIN MÖKKIPIHAPIIREIN!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY TÄHÄN HETI VAPAASEEN HURMAAVAAN VAPAA-AJAN KIINTEISTÖÖN: Ella Välimäki, PUH. 0400 458 357 TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi!

Idyllinen HETI VAPAA hirsimökki uusituin ihastuttavin tupakeittiötiloin, hyvin pihasaunarakennuksin ja hoidetuin MM. SYRENIN TUOKSUISIN puutarhatontein hyvien valaistujen asfalttiteiden varrella Rauman Lapin Kodiksamin maalaismaisemissa. Päämökin näyttävään valoisaan tupakeittiöön on uusittu koko keittiölinjasto peiliovikaapistoineen, koneineen ja lisäksi myös sähköistystä on uusittu vuonna 2019. Tupakeittiöön oli lisäksi asennettu uusien ihanien luontotapettien alle uudet gyprocit ja koko tupakeittiö on kauttaaltaan, lukuun ottamatta jo entuudestaan hienoa sisäkattoa, pintahuollettu vaalein värisävyin vuonna 2019 raikkaaksi.

Tämän HETI VAPAAN päämökin tupakeittiön ison puulämmitteisen leivinuuni/hellan lisäksi makuuhuoneessa on puulämmitteinen peltimuuri. Kiinteistöllä on hyvät lisäpuulämmitysmahdollisuudet, sillä lisäeristetyssä pihasaunarakennuksessa on myös puulämmitteiset erilliset kiuas ja pata. Hyväkuntoiseen pihasaunarakennukseen tulee vesi sähköpumpulla sekä pataa että käsienpesualtaaseen. Pihasaunarakennuksen saunakammarissa on sähköpatteri ja tulisijavalmius. Etelänpuoleiselle pihasaunarakennuksen katetulle terassille on tehty vuonna 2019 kesäkeittiötila, jossa on mm. tiskiallas.

Tämän ihanan hirsimökin hoidetussa rehevässä pihapiirissä mm. monipuolisesti syreniä, juhannusruusua, perennoja, mustaa viinimarjaa ja vaahteraa sekä hoitamatonta kasvimaanpohjaa, josta muokkauksen kautta saa myös oman maukkaan lähiruuan kasvupaikan.

Tämä viihtyisä maalaiskiinteistö on ollut ahkerassa vapaa-ajan käytössä viime vuodet ja aikaisemmin lisäksi myös ympärivuotisessa asuinkäytössä ja tällä kiinteistöllä on pientalostatus.

Narvijärven yleiselle uimarannalle on matkaa n.4km ja lähimpään ruokakauppaan Hinnerjoelle n.7km, Lapin keskustan lisäpalveluihin n.9.km, jossa mm. ala-aste, pankki ja kaupat. Euraan n.11km ja merikaupunki Raumallekin on vain n.30km, jossa mm. ylä-aste ja lukio sekä tietysti myös pienvenesatamat ja muut hienot merimiljööt.

TÄMÄN PÄÄHIRSIMÖKIN ETUPATIOLLA ON MAHTAVAA JUODA AAMUKAHVIT LINTUJEN LAULUN LOMASSA! JOTEN ONKO TÄMÄ SINUN TULEVA VAPAA-AJAN VIETTOPAIKKASI?

TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE JA OSTA OMAKSESI!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Rauma, Lappi
Osoite:
Mäentaantie 92, 27250, Rauma
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
55,00 m2
Kokonaispinta-ala:
112,00 m2
Rakennusvuosi:
1880
Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu.
Kattotyyppi / kate:
Harja/pelti
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Päämökin sähköistystä uusittu makuuhuoneessa ja tupakeittiöön on asennettu mm. uudet sähköpatterit. Tupakeittiöön uusittu kaikki keittiökalusteet ja -koneet v.2019. Keittiöön kahdelle seinälle uusien tapettien alle asennettu uudet gyprocit. Päämökin alapohjarakennetta on uusittu uusituin ekovilloin ja parruosin keittiön pääoven kohdalla. Päämökin eteinen lisäeristetty v.2019 ja pinnat uusittu. Pihavalaistus uusittu. Pihasaunarakennuksen verannalle kesäkeittiötila ja saunan käsienpesuallas juoksevin vesin on asennettu v.2019.
Lämmitys:
Puu- ja sähkölämmitys. Päämökissä uudet kiinteät sähköpatterit (keittiössä ja makuuhuoneessa). Tulisijat nuohottu syksyllä 2022.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Päämökin perustuksena luonnonkivi ja päämökin matalahkolle rakentamattomalle ullakolle käynti ulkoa tikapuita pitkin.
Keittiön varusteet:
Komeassa vuonna 2019 remontoidussa tupakeittiössä integroitu jääkaappi, sähköliesi voimavirroin, kalustemikro, kauniit uusitut vaaleat peiliovikeittiökaapistot patakarusellein ja toimiva puulämmitteinen varaava iso leivinuuni ja liesitaso, jossa on myös kätevä pienpaistouuni. Tupakeittiössä on uudet ihanan raikkaat luontoaiheiset tapetit ja valkoiseksi maalatut paneeliseinät sekä jykevät maalatut lankkulattiat. Lisäkeittiötilat on tehty pihasaunarakennuksen etelänpuoleiselle katetulle terassille.
Makuuhuoneet:
Makuuhuoneessa puulämmitteisen peltimuurin lisäksi kiinteä sähköpatteri ja seinäpinnoissa puolipaneelia, tapettia sekä lattiat jykevää maalattua lankkua.
Kylpyhuoneet:
Tilavassa lisäeristetyn pihasaunarakennuksen saunassa lauteiden lisäksi erilliset puulämmitteiset kiuas ja pata sekä käsienpesuallas. Vesi tulee sähköpumpulla putkituksin kaivosta saunaa, josta putkituksin pintavedoin pataan sekä käsienpesualtaaseen. WC: Pihapiirissä on asiallinen puucee, jossa patterivalaistus.
Sauna:
Puulämmitteiset erilliset kiuas ja pata. Käsienpesuallas juoksevin vesin.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
684-437-1-34
Tontin pinta-ala:
2 600,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Lainela 1
Kunta / kaupunki:
Rauma
Kylä / kaupunginosa:
Lappi
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä (3x25/liittymä voimavirroin). Yhteiskaivo (3kiinteistöä).
Rakennusoikeus:
260,00 m²
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Rauman kaupungin rakennusvirasto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Tierasite. Kiinnitykset 100.000€, jotka vapautuvat uudelle omistajalle lainoista ja rasituksista vapaina. Ostaja tekee oman jätesopimuksen.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Narvijärven yleiselle uimarannalle n.4km. Lapin keskustaan n.9.km, jossa mm. ala-aste, pankki ja kaupat. Hinnerjoen kauppaan n.7km. Euraan n.11km. Raumalle n.30km, jossa mm. ylä-aste ja lukio.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
79 000,00 €
Kiinteistövero:
135,00 €/v
Sähkön kulutus:
7 000 kWh/v, Puunmenekki n,5m³/v,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.