Mökki tai huvila 115,00 m2

Päämökki: 3h+k+kph/wc+vh+at+tek.tila+ter. Pyöröhirsimökki: tupak+mh+s+kph+parvi+maisemaparv.+kat.ter+bungalowa+kasvih+leikkim.+puucee
Velaton myyntihinta:
168 000 €
Myyntihinta:
168 000,00 €

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN VAPAA-AJANVIETTOPAIKKA LUONNON RAUHAA RAKASTAVALLE!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

VARAA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357 TAI [email protected]!

Erittäin monipuolinen HETI VAPAA komea vapaa-ajanviettopaikka uudehkoin erillisin pää- ja pyöröhirsisaunamökein mukavuuksin, bungalowein ja uintimahdollisuuksin OMALLA n.2,8 ha kiinteistöllä Euran Hinnerjoen Liesjärvellä.

Lisäeristetty päämökki on valmistunut v.2014 sadevesiviemäröinnein ja patolevyin. HONKARAKENTEEN UPEA pyöröhirsimökki on valmistunut v.2001. Lisämakuutiloja on mukavasti mökkipihapiirin lisäeristetyssä somassa SÄHKÖISTETYSSÄ bungalowassa. Molemmissa päärakennuksissa on sähkölämmityksen ja ilmalämpöpumpun lisäksi PUULÄMMITTEISET VARAAVAT TAKAT.

Päämökin laatoitetussa kylpyhuonetiloissa sisäwc. Saunamökin kylpyhuoneeseen on asennettavissa kätevästi wc-istuin. Mökkipihapiirissä on käytössä myös asiallinen biopuucee.

Euran Hinnerjoen Liesjärvi on vesijättömaasta kunnostettu entinen järvi, jonka veden pintaa on viime vuosina nostettu ja kosteikkoalueen nyt myytävän kiinteistön aurinkoranta on ruopattu (keskivedenkorkeus n.150cm laiturin päässä) ja omaa rantaviivaa n.30m.

Päämökin talousvesi tulee omasta porakaivosta, saunamökin vesi erillisestä omasta rengasvesikaivosta, molemmissa päärakennuksissa erilliset lämminvesivaraajat ja viemärijärjestelmät ovat nykylainsäädännön mukaiset (Wavin Labko/3-osainen sakokaivo+maahanimeyttämö ja saunakaivossa maahanimeyttämö).

Hoidetussa OMASSA lähimökkipihapiirissä mm. herukkaa, omenaa ja lisäksi kasvihuone, kiva leikkimökki ja biopuucee. Rannan läheisyydessä ON LOISTAVA MAHDOLLISUUS HYÖTYPUUTARHAAN.

Kiinteistö myydään irtaimistoineen. Kiinteistön lähimökkipihapiirin ulkopuolella pääosin kuusitaimikkoa (n.2,3ha), joka harvennettu lähi vuosien aikana. Liesjärven lintutorni on lähistöllä (n.1km), Hinnerjoen lähikauppaan vain n.10km, Laitilaan n.20km, Euraan n.30km ja Raumalle n.50km. Isompiin kaupungeihin mm. Poriin ja Turkuun n.80km, Tampereelle n.135km sekä Helsinkiinkin vain n.240km.

Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle TÄHÄN MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN VAPAA-AJAN VIETTOPAIKKAAN LUONNON RAUHAAN!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimä[email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Eura, Hinnerjoen Liesjärvi
Osoite:
Liesjärventie 269, 27600, Eura
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
115,00 m2
Rakennusvuosi:
2011
Rakennusmateriaali:
Puu ja pyöröhirsi.
Kattotyyppi / kate:
Harja/pelti/huopa
Kerrosluku:
1
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Kiinteistöllä on tehty vuosittaiset huoltokorjaukset. Päämökki maalattu v.2019.
Lämmitys:
Sähkö- ja puulämmitys. ILP (2kpl). Varaavat takat 2kpl.
Ilmanvaihto:
Koneellinen ja painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Päämökin perustukset rakennuspiirustusten mukaan yhdellä laatalla. Pyöröhirsimökissä pilariharkkoperustus ja lattiassa eristykset rakennuspiirustusten mukaan. Kiinteistöllä oma porakaivo (n.55m/pumppu n.30metrissä ja saattojohdin), josta päämökkiin tulee talousvesi ja, jossa Jalovesi -suodatinjärjestelmäkone. Toisesta rengasvesikaivosta tulee saunaan vesi vesiautomaatilla (saattojohdin). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja kauppa ei ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen.
Keittiön varusteet:
Päämökin viihtyisässä keittiössä jää/pakastinyhdistelmä, keraaminen sähköliesi, hormiliesituuletin, mikro, astianpesukone ja vaalean harmaat näyttävät kaapistot. Pyöröhirsimökin isossa tupakeittiössä jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin, mikro ja hyvin myös keittiökaappitilaa. Ihanan bungalowan minikeittiössä myös asiallinen varustus. Päämökin seinäpinnoissa mm. Lintu -tehostetapettia/hillittyä maalipintaa ja lattioissa laminaatti. Pyöröhirsimökin sisäseinäpinnat upeaa pyöröhirttä ja lattioissa hyväkuntoinen mäntylauta.
Kylpyhuoneet:
Päämökin laatoitetuissa kylpyhuonetiloissa suihku, lavuaari, wc-istuin, peili, pesukoneliitäntä, vedeneristys, suihkutilassa myös lattialämmitys ja erillisessä teknisessä tilassa lämminvesivaraaja. Pyöröhirsimökin saunassa erilliset lattialämmitteiset kylpyhuone- ja saunatilat mm. suihkuineen, lämminvesivaraajineen ja puulämmitteisin kiukain. Mökkipihapiirissä myös asiallinen biopuucee. WC: Päämökin laatoitetussa kylpyhuonetiloissa sisäwc. Saunamökin kylpyhuoneeseen on asennettavissa kätevästi wc-istuin. Mökkipihapiirissä on käytössä myös asiallinen biopuucee.
Sauna:
Pyöröhirsimökin saunassa puulämmitteinen kiuas.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
50-403-4-102
Tontin pinta-ala:
28 000,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Lintumaa
Kunta / kaupunki:
Eura
Kylä / kaupunginosa:
Hinnerjoen Liesjärvi
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä voimavirroin. Sähkölinjat maakaapeloitu.
Rakennusoikeus:
140,00 m²
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue
Lisätietoja kaavoituksesta:
Etelä-Satakunnan Ympäristötoimisto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Lintumaa -nimisellä tilalla tieoikeudet. Kiinnitykset 50.000€, jotka vapautuvat uudelle omistajalle lainoista ja rasituksista vapaana.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Hinnerjoen lähikauppaan vain n.10km/Laitilaan n.20km/Euraan n.30km/Raumalle n.50km/Turkuunkin/Poriinkin vain n.90km. Tampereelle n.135km ja Helsinkiin n.240km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
168 000,00 €
Kiinteistövero:
423,75 €/v
Sähkön kulutus:
N. 8000kWh ja puunmenekki n.7m³/ympärivuotisella käytöllä. N. 5000kWh ja puunmenekki 4m³ peruslämmöllä talvella.
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n. 170 e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.