Omakotitalo 245,00 m2

Kiinteistökokonaisuus
Velaton myyntihinta:
890 000 €
Myyntihinta:
890 000,00 €

Mahtavalla sijainnilla merenrantapaikka!

Erittäin harvoin tarjolla uniikki merenrantapaikka upealla rantaan viettävällä etelätontilla. Kaarinan keskustan monipuoliset palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä ja Turun keskustaan ajat noin varttitunnissa. Erinomaiset liikenneyhteydet myös Helsingin suuntaan.

Tämä kiinteistökokonaisuus sijaitsee aivan meren rannalla ja soveltuu hyvin esimerkiksi kolmelle perheelle. Kiinteistö koostuu kahdesta erillisestä tilasta ja maapinta-ala on noin hehtaarin suuruinen. Käytännössä myydään asunto-osakeyhtiömuotoisen kiinteistön koko osakekanta velattomana. Loistava mahdollisuus myös perhekunnalle tai yrittäjälle!

Aurinkoisella rinnealueella sijaitsee tällä hetkellä kaksi asuinrakennusta, ns. ylä- ja alatalo. Rakennusoikeus kiinteistöllä on yhteensä 500 m².

Ylempänä sijaitsee vuonna 2012 rakennettu omakotitalo, joka yhdistyy 1900-luvun siipeen. Talossa on asuinpinta-alaa noin 120 m² ja terassitilaa noin 75 m².

Etelän ilmansuuntaan avautuvassa rinteessä rannan tuntumassa sijaitsee ns. alatalo, joka on alun perin vuonna 1938 rakennettu hirsitalo. Rakennus on aiemmin toiminut loma-asuntona, mutta jolle on nyt rakennuslupa ympärivuorokautiseen asumiseen. Asuinpinta-alaa alatalossa on noin 96 m². Talon läheisyydessä sijaitsee lisäksi saunarakennus n. 29 m² aivan meren rannalla.

Lämmitysjärjestelmänä on edullinen merilämpö yhdistettynä aurinkoenergiaan, joten asuinkustannukset ovat pienet.

Omassa rannassa ja laiturissa pystyt säilyttämään isompaakin venettä – jopa useampaa tarvittaessa – ja myös kalastuksen harrastajille löytyy mahtavat puitteet.

Tätä kokonaisuutta esitellään ainoastaan yksityisesti.

LISÄTIEDOT & ESITTELYT:
Saija Hyttinen, p. 040 822 6670 tai saija.hyttinen@aninkainen.fi

Mikäli haluat apua oman asuntosi tai kiinteistösi arvioinnissa myyntiä varten, olen käytettävissäsi!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan minua ja julkaisujani myös somessa!

Facebook: Saija Hyttinen tai Saija Hyttinen LKV | Instagram: saijahyttinen

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Kaarina, Kuusisto
Osoite:
Kuusiston Kirkkotie 39, 21620, Kaarina
Vapautumisen lisätiedot:
sopimuksen mukaan

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
245,00 m2
Rakennusvuosi:
2012
Rakennusmateriaali:
Ylätalo: lämpöharkko (kellari), ontelolaatta välipohjassa uudella puolella ja puuverhoilu; Alatalo: hirsi/betoni
Kattotyyppi / kate:
Ylätalo: Harjakatto/pelti (Ruukki Oy/ Classic); alatalo: harja/tiili
Kerrosluku:
3
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Lämmitys:
aurinkopaneelit, merilämpö, ilmalämpöpumput; ylätalo: vesikiertoiset patterit yläkerrassa ja vanhalla puolella, vesikiertoinen lattialämmitys uudella puolella; ja alatalo: alatalossa vesikiertoinen lattialämmitys, olohuoneessa 40-luvun hieno varaava takka,
Ilmanvaihto:
Ylätalo: painovoimainen, katolla huippuimuri (ei koneellinen, jossa suodattimia); alatalo: painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Kokonaisuus muodostuu kahdesta kiinteistöstä ja myydään koko asunto-osakeyhtiön osakekanta. Koko kiinteistölle on alunperin myönnetty 500 m² rakennusoikeus. ns. ylätalo sijaitsee ylemmällä kiinteistöllä Rakennusoikeus 250 m². Vuonna 2012 rakennettu talo on integroitu 1900-luvun alkupuolen rakennukseen. ns. alatalo sijaitsee aivan meren rannan tuntumassa Rakennusoikeus 250 m². Vuonna 1938 rakennettu vapaa-ajan asunto ja rantasauna, jolle on myönnetty rakennuslupa yhden asunnon taloksi. rantasauna meren rannalla kolme isoa laituria ja laituripaikkaa Koko Asunto Oy:n kiinteistövero (kiinteistötunnus 202-404-2-35 ja 202-404-2-3) on yhteensä noin 850 €.
Keittiön varusteet:
ylätalo: jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni ja siirrettävä saareke; alatalo: puuhella, induktiotaso ja normaali sähköliesi, astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivuri
Kylpyhuoneet:
ylätalo: suihku, pesukoneliitäntä, poreallas, 3 x wc (jokaisessa kerroksessa); alatalo: suihku, sauna puukiukaalla, poreamme, erillinen wc 2 kpl
Sauna:
Ylätalo: sähkösauna, alatalo: puusauna
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
202-404-2-35 ja 202-404-2-3
Tontin pinta-ala:
8 998,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Rantatila ja Rantala
Kunta / kaupunki:
Kaarina
Kylä / kaupunginosa:
Kuusisto
Kunnallistekniikka:
Vesiosuuskunta ja kunnan vesijohto sekä mahdollisuus liittyä vesiosuuskunnan viemärijärjestelmän (Linnanraunion Vesiosuuskunta). Ylätalossa on tällä hetkellä kunnan vesi ja umpikaivo ja imeytyskenttä sekä rengaskaivo. Alatalo on jo liitetty vesiosuuskunnan viemärijärjestelmään, lisäksi rengaskaivo.
Rakennusoikeus:
500,00 m²
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Yleiskaava. Kaarinan kaupunki.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Mahdollisuus liittää uudisrakennus (esim. paritalon puolikas) olemassa olevaan merilämpö-, viemäri- ja vesi- sekä sähköjärjestelmään. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) edellyttää myynnissä olevasta rakennuksesta energiatodistuksen esittämistä. Laki rakennuksen energiatodistuksesta 50/2013, 6 § ”Rakennusta, rakennuksen 4 §:n 1 momentissa tarkoitettua osaa tai huoneistoa taikka niiden hallintaoikeutta myytäessä tai vuokrattaessa tulee esittelytilanteessa mahdollisen ostajan tai vuokralaisen nähtävillä olla voimassa oleva rakennuksen tai sen osan energiatodistus. Energiatodistus on annettava joko alkuperäisenä tai jäljennöksenä ostajalle tai vuokralaiselle. Energiatodistusta ei kuitenkaan tarvitse laittaa nähtäville tai antaa, jos kyseessä on samaan konserniin kuuluvien yhteisöjen välinen myynti tai vuokraus, tilanne, jossa rakennus myydään purettavaksi, jos vuokraus koskee vuokraamista määräaikaisesti enintään vuodeksi taikka jos kyseessä on alivuokraus. Myyntiä tai vuokrausta koskevassa julkisesti esille laitetussa ilmoituksessa tulee mainita myytävää tai vuokrattavaa kohdetta koskeva energiatehokkuutta kuvaava tunnus, ellei kyseessä ole 2 momentissa tarkoitettu tilanne.” Osa myytävän kokonaisuuden rakennuksista tai niiden osista on iäkkäitä, joten purkaminen voi olla ajankohtaista tulevaisuudessa.

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
890 000,00 €
Kiinteistövero:
850,00 €/v
Sähkön kulutus:
käytön mukaan
Muut ostajan maksut:
tiemaksu noin 350 € ja mahdollinen varainsiirtovero 2 %