Rivitalo 54,50 m2

2h+k+s
Velaton myyntihinta:
53 000 €
Myyntihinta:
50 008,81 €

Tätä kohdetta ei kannata ohittaa! Tämä rivitalon saunallinen päätyhuoneisto sijaitsee idyllisessä Paalasenmäen puutalokorttelissa kävelyetäisyydellä Kotkansaaren keskustan palveluista. Talo on rakennettu alun perin vuonna 1910 ja peruskorjattu 1988.
Pääsisäänkäynti huoneistoon on terassiparvekkeen kautta. Lisäksi erillinen käynti takapihalle. Valoisassa olohuoneessa tunnelmaa luo takka.
Läheltä löytyy niin K-market kuin koulu sekä päiväkotikin. Hyvät linja-autoyhteydet ja lähellä oleva juna-asema takaavat sen, ettei välttämättä tarvitse olla omaa autoa. Kauniit kävelyreitit meren läheisyydessä.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Kotka|Kotkan Kiinteistökeskus Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Osoite:
Kotkantie 31, 48200, Kotka
Tyyppi:
Rivitalo
Huoneistoselitelmä:
2h+k+s
Asuinpinta-ala:
54,50 m2
Kerros:
1
Onko kohteessa hissi:
Ei
Rakennusvuosi:
1910
Kuvaus vapautumisesta:
Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
53 000,00 €
Velkaosuus:
2 991,19 €
Myyntihinta:
50 008,81 €
Yhtiövastike:
348,80 €/kk
Rahoitusvastike:
174,40 €/kk
Hoitovastike:
174,40 €/kk
Vesimaksun kuvaus:
Kulutuksen mukaan, omat mittarit
Muut maksut:
Varainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta, ensiasunnon ostajalle vero 0 %

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
jääkaappi, pakastin,liesi, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus:
suihku, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus:
Olohuoneessa takka (ei varaava)
Säilytystilat:
Vaatehuone, komeroita
Muuta:
Ilmalämpöpumpun saa asentaa hallituksen luvalla.

Kohteen lisätiedot

Onko kohteessa parveke:
Kyllä
Yleiskunto:
Tyydyttävä

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kotkantie 31
Isännöitsijä:
KiviHusu Samuli Husu
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
1 239,0 m2
Tontin tyyppi:
Vuokratontti
Katon tyyppi:
Harjakatto/huopkate
Tulevat korjaukset:
2021: huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan, terassien kaidepuun vaihto, kivijalassa olevien tuuletusluukkujen kunnostus, työ tehdään talkoilla. Huopakaton kunnon tarkistus ja tarvittaessa korjaus, työn tekee Kymen Suojakate. Rakennetaan talkoilla pihamajan viereen patio kyllästetystä puusta. B8 ja B9 Kotkantien puolen betonirappusten kunnostus. Uusi sijoittelu astioille yhdessä As. Oy Edelfelt, Lyhytkatu 2 ja Kotkantie 31. 2022: Rossipohjan ja sähkötilojen siivous, ylimääräinen tavara pois. Huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan. Tukimuurien tarkistus ja kunnostus A ja B talo. Piiput, piippujen alaosat, tukimuurit ja sokkelit sekä huoneiston A 4 alla olevan vanhan uunin korjaus/tarkistus eli kaikki muuratut rakenteet mitä on. Piipun hattujen tekeminen, nykyisellään piipunhatut puuttuvat. Huopakaton kunnon tarkistus. 2023: Rossipohjan ja sähkötilojen siivous, ylimääräinen tavara pois. Huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan. Huopakaton kunnon tarkistus. 2024: Rossipohjan ja sähkötilojen siivous, ylimääräinen tavara pois. Huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan. Huopakaton kunnon tarkistus. 2024: Rossipohjan ja sähkötilojen siivous, ylimääräinen tavara pois. Huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan. Rakennetaan valmius sähköautojen lataukselle.

Kiinteistön tiedot

Talotyyppi:
Rivitalo
Rakennusmateriaalit:
hirsi/puu/betoni
Osoite:
Kotkantie 31, 48200, Kotka
Kaupunginosa:
Hovinsaari
Huoneistoselitelmä:
2h+k+s
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkölämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä:
Painovoimainen
Katon tyyppi:
Harjakatto/huopkate
Korjaukset:
TALOYHTIÖ: Paneelien uusinnat, maalaukset ja aidat: A-taloon uudet päädyt ja Kotkantien puoleinen julkisivu. Asennettu 25mm runkoleijona ja tuuletusrimat. Maalattu sisäpihanpuolen seinät. Tehty 2016. B-taloon eteläpäädyn panelointi uusittu 2008 ja maalattu 2016. Uusi päätypanelointi B5 ja Kotkantien puolen julkisivu. Asennettu 25mm runkoleijona ja tuuletusrimat. Maalattu sisäpihan puolen seinät. Tehty 2016. Lämminvesivaraajat: Varaajat ja vesijohdot uusittu 1988, yhtiökokouksen päätöksellä kaikki varaajat uusittiin asuntoihin A1 – B8 kesällä 2009. B9 varaaja on uusittu vuonna 2010. Tiet ja pihat: Lapsille hankittu hiekkalaatikko 2007 kesällä. Kukkasia laitetaan pihamaalle koristukseksi vuosittain. Kaadettu pihalta puita 2012 Raja-aita uusittu kokonaan 2018. Parkkipaikalta poistettu sireen ja tehty sen tilalle autopaikka 2020. Uusittu roskakatos yhdessä As. Oy Edelfelt ja As. Oy Lyhytkatu 2 kanssa, Ikkunat ja ovet: Uusittu kaikki ikkunat ja ovet 2016. Ikkunat on ulkoa alumiinipintaiset. Rakennuksille tehdyt korjaukset, taloyhtiön rakenteet ja vastuut: A-taloon tehty uusi huopakatto 2007, kattokannattimia vahvistettu. Laitettu uudet puut molemmin puolin kattokannatinta / kattotuolia sekä naulattu uudet puut kiinni vanhaan puuhun. Asennettu uudet laudoitukset, aluskate, pääliskate, kolmiorimat ja jalkarännit. Uusittu huovat kuistien katoille A-taloon. B-taloon uusi huopakatto 2015. Terassien ja rappusten uusinta 2020. Talojen alapohjien lattiankannattimien tukipuita uusittu ja vahvistettu tukitolppien alapäät betonikakuilla. Uudet tukitolpat on kyllästettyä puutavaraa. Samalla on kaikki ylimääräinen maatuva roju siivottu pois alakerrasta. Samalla on takkojen alapuolista tuentaa vahvistettu muuraamalla tolppia kannattimiksi. Valettu betonista tukimuuria tiilimuurauksen tueksi sekä korjattu muurauksia. Alakerran tuuletus on korjattu kuntoon laittamalla verkot tuuletusluukkuihin, talvisin luukut suljetaan kiinteillä luukuilla. Tehty kokonaan uusi peltikatto B8 ja naapuritalon väliin, kattomateriaalina on konesaumapelti, katto tehtiin 2008. Grillipaikan peruskorjaus 2013.  Uusittu sähköpatterit varaajakoppeihin A3, A4, B5, B6, B7, B8, samoin vesimittarihuoneeseen 2 KPL uusia pattereita. Uudet kulkusillat yläpohjaan 2015 Puhallettu Ekovillaa 30-50cm koko yläpohjaan, molemmat talot 2016. Huopakattojen tarkistus ja kunnostus 2019, 2020, 2021 ja 2022 . ASUNTO: A4 pesuhuone ja sauna laatoitettu 2010. Uusittu lattiarakenne kokonaan, valettu uusi kantava laatta, vesieristys, laatoitukset seinä ja lattia sekä uudet viemärit ja vesijohdot pintavetona. Vesijohdot uusittu keittiöön saakka. Uusittu suihkusekoittaja 2021.
Energiatehokkuusluokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Huoneiston kunto:
Tyydyttävä

Tontti

Tontin pinta-ala:
1 239,0 m2
Tontin omistus:
Vuokratontti
Kaavoitus:
Kotkan kaupunki puh. 05 2341

Varustus

Televisioliitäntä:
Kaapeli-tv