Mökki tai huvila 140,00 m2 / 305,00 m2

2 kpl mökkejä/(2x1h+keittotila+makuuparvi+s+pukuh+kat.ter.+(kat.ter.) + luonnonkallio uima-allas betonipengerryksin + Vanha Päärakennus/(tupak+sali+mh+s+kph+sisäkuisti+var.) + piharak./(suuli+valjastuskatos+talli/kanala/liiteri)+ grillikatos + autokatos/puuvaja/puucee-rak. + 2ha metsää.
Velaton myyntihinta:
76 000 €
Myyntihinta:
76 000,00 €

MONIPUOLINEN HIENO ISO KIINTEISTÖKOKONAISUUS, JOSSA MM. 2 HIRSIMÖKKIÄ, LUONNON KALLIOUIMA-ALLAS, SÄHKÖT, KUNNAN VESI, 1850-LUVUN PÄÄRAKENNUS JA METSÄÄ N.2HA, TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357 / Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Monipuolinen ja aivan ihastuttava iso kiinteistökokonaisuus, jossa kaksi saunallista sähköistettyä höylähirsimökkiä tilavin makuuparvin, luonnon kalliouima-altain, grilli-, autokatoksin ja hirsinen 1850-luvun päärakennus piharakennuksin sekä noin 2 ha:n metsäpalstalla kokonaisuudessaan noin 2,5 ha:n kiinteistöillä Kaharilan Korkeakoskentien vieressä noin 11km Huittisten ydinkeskustan monipuolisista palveluista.

Näyttävät kaksi ylä-ja alapohjastaan lisäeristetyt (n.150mm villaa) höylähirsimökit ovat hieman erillään myös toisistaan ja erillään lisäksi myös vanhasta päärakennuksesta suojaisella paikalla kallion päällä kiinteistön metsäpalstan puolella etelänpuoleisin katetuin terassein ja toisen mökin valokatetuin lisäterassein sekä luonnon kalliouima-altain. Molempiin hienoihin sähköistettyjen 1980-luvun höylähirsimökkien saunaan tulee kunnan vesi päärakennuksessa olevasta runkovesijohdosta ja molempien mökkien keittotilassa on mm. 4- tai 2-levyinen sähköhella sekä jääkaappi. Mökkimakuuparvilla on makuutilat kummassakin 4:lle yöpyjälle. Toisen mökin saunan lattiassa on myös laatoitus, lattialämmitys ja harmaat vedet menevät saunoista maastoon. Mökkien lähistöllä olevassa autokatos/puuliiterirakennuksessa on myös asiallinen puucee.

Tunnelmallisen 1850-luvun hirsisen päärakennuksen lattianiskat on uusittu tupakeittiöstä 80-luvulla, makuukammarin puolelta 1990-luvulla ja tupakeittiössä on osin näkösällä otettu myös upeat piilukirveellä veistetyt hirret. Tupakeittiön puulämmitteinen varaava liesi/leivinuuni on tehty 1980-luvulla ja makuukammarissa on myös puulämmitteinen varaava takka. Vanhan päärakennuksen sali on alkuperäiskuntoinen ja salissa on myös näyttävä tosin kunnostusta vaativa komea tulisija (piippu katkaistu vesikatosta). Päärakennuksen tulisijat tulee tarkastuttaa paloviranomaisilla ja mahdollisesti kunnostaa paloviranomaisten ohjeiden mukaisiksi ennen uudelleen käyttöönottoa. Vanhassa päärakennuksessa on myös runsaasti kunnostustava vaativat kylpyhuone- ja saunatilat sekä hirsikehikossa on myös osin kunnostettavaa, mutta perustukset ovat luonnonkivien päällä, vesikatto on uusittu peltiseksi vuonna 2019 ja ison idyllisen kuistin ulkoseinän laudat on uusittu vuonna 2021. Vanhan päärakennuksen pihapiirissä on myös oivallinen piharakennus, jossa mm. suuli- ja katostilaa. Kiinteistön irtaimisto hevoskärreineen kuuluu myös kauppaan lukuunottamatta mökkiryijyjä ja autonrenkaita.

Suojaisassa vanhassa pihapiirissä on mm. valkosyreeniä, juhannusruusua, pihakoivuja ja mökkien ympärillä on mm. alppiruusua ja katajaa. Noin 2 ha:n sekametsäpalstalla tehdään harvennushakkuu lähiaikoina.

Huittisten monipuolisiin ydinkeskustan palveluihin on matkaa vain n.11km ja kantatielle nro 41 (Tampere-Aura) on matkaa n.6km ja 2-tielle (Helsinki-Pori) on matkaan n.10km, joten kiinteistö on lisäksi myös hyvin saavutettavissa. Muihin lähimpiin isompiin kaupunkeihin on matkaa: Loimaalle n.40km ja Forssaan n.65km sekä muihin isoihin Etelä-Suomen kaupunkeihinkin on vain myös kohtuullinen matka: Poriin n.75km, Raumalle n.80km, Tampereelle n.90km, Turkuun n.90km ja Helsinkiinkin vain n.180km.

NÄIN MONIPUOLISTA KIINTEISTÖÄ ON HARVOIN TARJOLLA, JOTEN ÄLÄ AIKAILE VAAN TULE TUTUSTUMAAN TÄHÄN KIINTEISTÖÖN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE JA TARJOA!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

14.04.2024
17:00 - 18:00
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Huittinen, Kaharila
Osoite:
Korkeakoskentie 1009, 32700, Huittinen
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
140,00 m2
Kokonaispinta-ala:
305,00 m2
Rakennusvuosi:
1983
Rakennusmateriaali:
Höylähirsi (92mmx312mm) ja piilukirveshirret (n.100mmx320mm)
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto/Pelti/Vanhan päärak. katto uusittu v.-19.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä+++
Korjaukset:
Toisen höylähirsimökin ulkovuori maalattu v.2019. Vanhan päärakennuksen kuistin ulkovuori uusittu v.2021, peltikatto uusittu v.2019, tupakeittiön lattia ollut auki ja lattianiskat uusittu 1980-luvulla ja makuuhuoneen lattiat ollut auki sekä lattianiskat uusittu v.1995.
Lämmitys:
Sähkölämmitys mökeissä. Vanhassa päärakennuksessa 2 (3) varaavaa tulisijaa ja irtopatterit.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Hirsimökeissä 150mm eristys ala- ja yläpohjassa sekä perustuksena teräsbetonipilarit. Vanhassa päärakennuksessa luonnonkiviperustus.
Keittiön varusteet:
Molemmissa höylähirsimökin keittotilassa jääkaappi, 4- tai 2-levyinen sähköliesi, kaapistot ja työtaso. Vanhan päärakennuksen tupakeittiössä jääkaappi, 4-levyinen sähköliesi, tiskipöytä, retrokaapistot ja puulämmitteinen liesi/leivinuuni. Grillikatoksessa myös savustusuuni ja muurinpohjalettupaikka.
Olohuone:
Molempien hirsimökkien seinät aitoa hirttä, lattia ja sisäkatto kaunista puupintaa. Vanhan päärakennuksen tupakeittiössä on myös aitoa piilukirveellä veistettyä hirttä ja näyttävä lankkulattia. Muissa vanhan päärakennuksen lattioissa myös kauniit lankku/puulattiat ja seinissä pääosin tapettipintaista pinkopahvia, mutta salin seinissä on aivan alkuperäiset pinkopahvit.
Kylpyhuoneet:
Hirsimökkien saunoissa molemmissa puulämmitteinen pata ja sähkökiuas. Toisen hirsimökin saunassa myös lattialämmitys ja laattalattia ja tämän mökin edustalla on myös kaunis luonnonkallioallas, jossa myös oleskeluterassia ja betonipengerrys. Vanhassa päärakennuksessa on myös sauna- ja kylpyhuonetilat, mutta vaativat perusteellisen saneerausremontin. WC: Hirsimökkien läheisyydessä asiallinen puucee autokatosrakennuksen yhteydessä.
Sauna:
Molemmissa mökeissä hyvä sauna erillisin isoin vesipadoin ja kunnan vesin.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
102-407-10-3 ja 102-407-10-5
Tontin pinta-ala:
24 890,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Teemula (10:3) ja Kontula (10:5)
Kunta / kaupunki:
Huittinen
Kylä / kaupunginosa:
Kaharila
Kunnallistekniikka:
Sähkö- ja vesiliittymä.
Rakennusoikeus:
2 000,00 m²
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue
Lisätietoja kaavoituksesta:
Huittisten kaupungin rakennusvirasto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinnitykset 56.727,00 €, jotka vapautuvat lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Huittisten ydinkeskustaan n.11 km, jossa monpuoliset palvelut mm. Pick and Pay, Kiviniityn varaosaliike, isot ruokamarketit (K- ja S-ryhmä) ja useampi pankkiryhmä sekä erikoisliikkeitä. Muut lähimmät isommat kaupungit: Loimaa n.40km ja Forssa n.65km sekä isoihin Etelä-Suomen kaupunkeihin myös kohtuullinen matka: Poriin n.75km, Raumalle n.80km, Tampereelle n.90km, Turkuun n.90km ja Helsinkiinkin vain n.180km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
76 000,00 €
Kiinteistövero:
465,00 €/v
Sähkön kulutus:
400 kWh/v ja puita n,3m³/v,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.