Omakotitalo 132,00 m2 / 172,00 m2

5-6h+k+kph+s+erill.wc+vh+kuisti+varastorakennus
Velaton myyntihinta:
145 000 €
Myyntihinta:
145 000,00 €

Hemaisevan upea omakotitalokokonaisuus näyttävällä paikalla Taivassalosta!

Kallioisella tontilla varustettu omakotitalokokonaisuus kätkee historiaa sisälleen. Kiinteistöllä sijaitseva asuinrakennus on alun perin toiminut osittain kyläkauppana ja sittemmin muutettu ja kunnostettu täysin asuinrakennukseksi. Asuinrakennus on kokenut runsaasti kunnostuksia lähivuosien aikana ja tällä hetkellä se odottelee vain uusia onnekkaita omistajiaan.

Taloon sisään astutaan kuistin läpi eteiseen, josta pääsee estottomasti joko keittiöön tai valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneessa löytyy mukavasti ikkunapinta-alaa sekä tunnelmaa luova pönttöuuni. Olohuoneesta matka jatkuu kirjastohuoneeseen, jota voi halutessaan käyttää myös makuuhuoneena. Talon tämänhetkinen toimistohuone avaa mahdollisuuksia moneksi eri tilaksi, joko sellaisenaan erillisenä huoneena tai aulatilana, jonka yhteydestä kulku parvekkeelle, yläkertaan, keittiöön, wc:seen sekä talon pesu/saunatiloihin. Pesutiloissa on käytetty neutraaleja, kuitenkin talon henkeen sopivia pintamateriaaleja ja sama tila toimii loistavasti myös kodinhoitotiloina. Keittiössä kaappi- sekä laskutilaa riittää ja vanhan puutalon henkeen sopiva puuhella tuo mahdollisuuksia kovemmallekin ruoanlaittajalle. Alakerrassa sijaitsevan wc:n yhteydessä on liukusermi, joka kätkee taakseen talon teknisen tilan.

Portaita kävellessä yläkertaan avartuu eteen tilava aulatila, josta kulku yläkerran kolmeen makuuhuoneeseen sekä vaatekomeroon. Yläkerran pienemmät makuuhuoneet ovat lattiapinta-alaltaan mukavan kokoisia ja toimivat tarvittaessa vaikkapa kotitoimistoina. Kiinteistöllä on myös valokuituliittymä, joka antaa hyvät mahdollisuudet tehokkaaseen etätyöskentelyyn! Päämakuuhuoneen yhteydestä on pääsy yläkerran ullakkotiloihin, jossa säilytystilaa riittää. Lämmitysmuotona talossa toimii pääsääntöisesti suorasähkölämmitys sähköpattereilla varustettuina ja toissijaisena lämmönlähteenä pönttöuunia sekä puuhellaa lämmittämällä saa taloon tunnelmaa sekä lisälämpöä.

Taivassalon keskustan päivittäistavarapalvelut ruokakauppoineen, kouluineen, terveysasemineen ja lukuisine liikuntamahdollisuuksineen tavoittaa alle viiden minuutin automatkan päässä kiinteistöstä ja Turun keskustaankin hurauttaa autolla vain reilussa kolmessa vartissa. Tästä löytyy mahdollisuuksia moneksi eri kokonaisuudeksi juuri omien toiveidesi mukaisesti!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt:

Valtteri Putkonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA
puh. 040 192 3441 | valtteri.putkonen@aninkainen.fi

Henrik Haapakoski
Myyntipäällikkö LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja
puh. 040 840 2725 | henrik.haapakoski@aninkainen.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Kutsu meidät kylään, niin laaditaan yhdessä tehokas suunnitelma asuntosi myynnistä!

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy
Raisiontori 7, 21200 Raisio
www.aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Keskusta

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Taivassalo, Onnikmaa
Osoite:
Kolkanvuori 5, 23310, Taivassalo
Vapautumisen lisätiedot:
n. 2-3 vk kaupanteosta / Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Tilakuvaus:
Yläkerran aulan yhteydessä vaatehuone sekä päämakuuhuoneen yhteydestä kulku kylmiin ullakkotiloihin.
Asuinpinta-ala:
132,00 m2
Kokonaispinta-ala:
172,00 m2
Rakennusvuosi:
1934
Rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto / Pelti
Kerrosluku:
2
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Korjaukset:
Kuisti rakennettu ja yläkerran sähköjohdot uusittu edellisien omistajien puolesta 80-luvun puolivälin tienoilla. Kph/khh uusittu v. 2006. Sauna uusittu v. 2006 (saunan vanhaa paneelikattoa ei ole avattu/uusittu.) Sähköjohdot uusittu alakertaan v. 2006-2010. (ryömintätilaan vedetty useita putkivarauksia lisäsähköille esim. ulkovaraston sähköistystä tai pihavalaistusta varten.) Talon sisäpuoliset vesijohdot ja viemärit uusittu remonttien yhteydessä v. 2006-2010. Ulkoverhous uusittu v. 2007-2008. Alakerran ikkunat kunnostettu v. 2007-2008 (Ulkopokat ja osa karmeista kunnostettu, osa karmeista kunnostamatta.) Keittiö uusittu v. 2008 (Keittiökalusteet uusittu, lautalattia uusittu ja lisäeristetty mineraalivillalla vanhan kuivan purun/paperin päälle, seinät lisäeristetty mineraalivillalla/paperilla ja uusittu Gyproc levyillä ja tapeteilla, sisäkatto paneloitu.) Liitytty kunnan vesilinjaan v. 2008. (Vanha porakaivo olemassa kiinteistöllä, vesi käytettävissä esim. kasteluvedeksi. Vesipumppua ei ole käytetty vuosiin, joten tämän toimivuudesta ei tietoa.) Kirjastohuone uusittu v. 2008 (Seinät tapetoitu ja katto maalattu.) (Lattiaa ei avattu nykyisen omistajan puolesta, edellisen omistajan tietojen mukaan lattia betonivalun päällä ja eristetty styroksilla.) Työhuone uusittu v. 2008 (Lautalattia uusittu ja lisäeristetty mineraalivillalla vanhan kuivan purun/paperin päälle, seinät lisäeristetty mineraalivillalla/paperilla ja uusittu Gyproc levyillä ja tapeteilla, sisäkatto paneloitu.) Eteinen uusittu v. 2010 (Seinät avattu ja levytetty/tapetoitu uudelleen, katto paneloitu, kalusteet uusittu, lattia uusittu ryömintätilan tyhjennyksen yhteydessä.) Kuistin seinät ja katto uusittu v. 2010 (eristetty mineraalivillalla, paneloitu uudelleen, kalusteet uusittu, väliovi uusittu) (Lattia uusittu ryömintätilan tyhjennyksen yhteydessä.) Ulko-ovet uusittu v. 2011 (Ovet hankittu käytettynä.) Wc uusittu v. 2011 (Lattia levytetty ja laatoitettu, seinät ja katto paneloitu, kalusteet uusittu.) Pönttöuuni uusittu v. 2011. Sähköliesi uusittu v. 2014. Yläkerta uusittu v. 2014 (Laminaattilattiat asennettu, seinät ja katot maalattu.) Katto uusittu v. 2020 (Lukkosaumakatto, kattoremontin yhteydessä hormin huonokuntoinen yläpää purettu ja muurattu uudelleen.) Sokkeli kunnostettu v. 2020. Kellarin ovi uusittu v. 2020. Terassi ja parveke kunnostettu v. 2020 (Kaiteet uusittu ja terassilaudat vaihdettu painekyllästettyihin.) Sadevesien ohjaus ja salaojat uusittu/kunnostettu v. 2020. Suihkukaappi uusittu v. 2020. Ryömintätila tyhjennetty maa-aineksesta v. 2020-2021 (Ilmanvaihdon varmistamiseksi lisätty aurinkokäyttöinen Sunwind MiniVent-tuuletin.) Olohuone uusittu v. 2020-2021 (Lattia uusittu ryömintätilan tyhjennyksen yhteydessä, lattianiskat oikaistu ja tuettu uudelleen, katto maalattu, seinät tapetoitu.) Lämminesivaraaja uusittu v. 2021.) Yläkerran ikkunat kunnostettu v. 2022. Yläkerran aulatilan tapetit uusittu v. 2022.
Lämmitys:
Pääsääntöisenä lämmönlähteenä suorasähkölämmitys (sähköpatterit) ja toissijaisena lämmönlähteenä puulämmitys (pönttöuuni, puuhella).
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Kiinteistöllä rv. 1934 asuinrakennus sekä rv. 1935 varastorakennus. Asuinrakennus loppukatselmoitu peruskorjauksen yhteydessä v. 1986. Kiinteistöllä sijaitseva asuinrakennus sekä varastorakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusvalvonta on ollut osittain puutteellista ja tämän johdosta asuinrakennuksesta ei ole saatavilla käyttöönottokatselmuspöytäkirjaa eikä kaikkia rakennusaikaisia rakennuslupa-asiakirjoja myyjällä eikä rakennusvalvonnalla. Kysy lisää välittäjältä.
Keittiön varusteet:
Keittiössä kaapistot, sähköliesi, puuhella, liesituuletin, huuva, astianpesukone, täyskorkeat jääkaappi sekä pakastin.
Olohuone:
Vaalea olohuone, jonka yhteydessä pönttöuuni.
Makuuhuoneet:
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joista päämakuhuoneen yhteydessä säilytyskaapistoja. Alakerran makuuhuone tällä hetkellä kirjastohuoneena, jonka kautta läpikulku olohuoneesta työhuoneeseen.
Kylpyhuoneet:
Kylpyhuoneessa lavuaari, suihkukaappi sekä pesukoneliitäntä. WC: Wc:ssä allaskaapistot, lavuaari sekä wc-istuin. Lattiamateriaalina puukuvioinen laatta ja seinäpinnat paneloitu/maalattu. Wc-tilojen kautta kulku talon tekniseen tilaan.
Sauna:
Saunassa sähkökiuas. Seinäpinnat paneloitu ja lattia laatoitettu.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
833-436-1-13
Tontin pinta-ala:
2 300,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
KIVIMÄKI
Kunta / kaupunki:
Taivassalo
Kylä / kaupunginosa:
Onnikmaa
Kunnallistekniikka:
Kunnan vesiliittymä, sähköliittymä, valokuituliittymä
Rakennusoikeus:
230,00 m²
Kaavoitustilanne:
Ei kaavaa
Lisätietoja kaavoituksesta:
Alueella ei voimassaolevaa kaavaa. Alueella noudatetaan Taivassalon rakennusjärjestyksen määräyksiä. Kiinteistön pohjoispuolella Kolkanaukon luonnonsuojelualue.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinteistöllä kiinnityksiä valmiina 122.872 euron edestä sähköisinä panttikirjoina. Kiinteistöllä on tieoikeus ja tierasite (000-2006-K3719)

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
145 000,00 €
Kiinteistövero:
166,06 €/v
Sähkön kulutus:
Myyjän asumisaikainen arvio sähkönkulutuksesta n.18.000 - 20.000 kWh/vuosi. Sähköyhtiön arvio vuoden 2022 kokonaissähkönkulutuksesta n. 14.000kWh/vuosi.
Muut ostajan maksut:
Mahdollinen varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, sähkö kulutuksen mukaan, vesimaksut kulutuksen mukaan, sakokaivojen tyhjennysmaksu (n. 130€/tyhjennys), jätehuoltomaksut, lainhuudatusmaksu, kaupanvahvistus 120€