Tontti 10 000,00 m2

Omakotitalotontti (n.1ha määräalana)
Velaton myyntihinta:
45 000 €
Myyntihinta:
45 000,00 €

Myynnissä hehtaarin omakotitalotontti Turun Kakskerrassa. Tontti sijaitsee Brinkahallintien ja kokkilantien risteyksen maastossa. Määräalalla on jyrkkää rinnettä ja kalliota. Maaperätutkimusta ei ole tehty. Tontilla on rantaoikeus läheiseen Kakskerranjärveen ja vesiosuuskunnan tekniikkaan voi liittyä helposti. Kakskerran alueella on yleiskaavoitus käynnissä ja tuleva tontti on suunnittelutarvealueella. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua MRL 137 §:n mukaisesti. Hakemusten käsittelyssä huomioidaan alueen kaavoitustilanne ja asia ratkaistaan aina vasta hakemuksesta. Alueella tehdään kiinteistökaupat usein ehdollisina. Tila 853-407-1-665 on merkitty hyväksytyssä Satava-Kakskerran osayleiskaavassa (ei lainvoimainen eikä voimassa) osittain kyläalueeksi ja osittain maa- ja metsätalousvaltaiseksi alueeksi. Mahdollisuus ostaa myös omaa rantaa Kakskerranjärvestä.

Tässä harvinaislaatuinen tilaisuus todella upealla sijainnilla.
Esittelyt ja lisätiedot kohteesta sekä kaikissa asunnon myymiseen liittyvissä asioissa annan mielelläni joustavaa ja ammattilaisen palvelua. Toimin koko Turun talousalueella. Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille vaivattomasti osoitteesta toni.myyry@aninkainen.fi tai 0408408038.

Toni Myyry
Myyntipäällikkö LKV, LVV, JET, KiAT
kaupanvahvistaja
040 840 8038
toni.myyry@aninkainen.fi
www.tonimyyry.fi

Löydät minut myös Facebookista osoitteesta www.facebook.com/myyry ja Instagramista @kaupanvahvistaja sekä www.tonimyyry.fi – seuraa minua ja lue ennakkotietoa uusista unelmien kodeista ensimmäisten joukossa!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Keskusta

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Tontti
Kunta / kaupunki:
Turku, Kakskerta
Osoite:
Kokkilantie 2a, 20960, Turku
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
10 000,00 m2
Kuntoluokitus:
Erinomainen
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
853-407-1-665
Tontin pinta-ala:
10 000,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Dream Valley
Kunta / kaupunki:
Turku
Kylä / kaupunginosa:
Kakskerta
Kunnallistekniikka:
Vesiosuuskunnan tekniikka lähellä, mahdollisuus vesiliittymään ja viemäriliittymään.
Kaavoitustilanne:
Suunnittelutarvealue
Lisätietoja kaavoituksesta:
Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua MRL 137 §:n mukaisesti. Hakemusten käsittelyssä huomioidaan alueen kaavoitustilanne ja asia ratkaistaan aina vasta hakemuksesta. Alueella tehdään kiinteistökaupat usein ehdollisina. Tila 853-407-1-665 on merkitty hyväksytyssä Satava-Kakskerran osayleiskaavassa (ei lainvoimainen eikä voimassa) osittain kyläalueeksi ja osittain maa- ja metsätalousvaltaiseksi alueeksi.

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
45 000,00 €
Muut ostajan maksut:
Kiinteistövero, kaupanvahvistus 120 e, lainhuuto 119 e, lohkomiskustannukset, varainsiirtovero 4 %.