Mökki tai huvila 31,50 m2 / 60,00 m2

Tupa+k-soppi+saunakamari+s+kat.veranta+aurinkoterassi+pihavaja+puucee
Velaton myyntihinta:
118 500 €
Myyntihinta:
118 500,00 €

VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY PUH. 0400 458 357 / Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi !

OSTA HETI POIS NYT SYYSHINNALLA!

Ihastuttava HETI VAPAA merenrantapaikka suojaisalla aamu-aurinkoon avautuvalla omalla rannalla Merikarvian Kasalan kylässä hyvin lisärakennusoikeuksin.

Vesijättömaa on lunastettu ja kiinteistöllä on omaa rantaviivaa n.50m, josta hyvä uintimahdollisuus ja omassa rannassa on lisäksi kätevä veneenlaskuramppi. Opastetulle venereitille on matkaa n.0,5 meripeninkulmaa ja avomerelle n.1 meripeninkulmaa. Hyvät kalavedet myös kiinteistön tuntumassa ja saaliskaloina nousee haukea, ahventa ja silakkaa ja joskus saaliiksi myös siikaa, kuhaa ja taimenta.

Mökkiin on uusittu 2010-luvun taitteessa varaava tulisija, tulisijan taustaseinän kivipinnoite, mökin koko katto on uusittu v.2009 ja samalla myös mökin kattoa on jatkettu merelle päin sekä näin on saatu lisäksi myös katettua aamuauringon puoleista oleskelutilaa terassille. Mökin tuvassa väljät oleskelutilat, keittiösoppi on myös tilava ja mökin saunakamarista on välitön yhteys myös vilvoitteluterassille. Kiinteistö myydään tarvittaessa irtaimistoineen.

Kiinteistön alueella on voimassa rantayleiskaava ja tämän Junkkimäki -nimisen kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on 140 m² jakautuen 80m² lomarakennukselle, 25m² saunalle ja 35m² tulisijattomalle talousrakennukselle, joten kiinteistöllä on tarvittaessa myös hyvät lisärakennusoikeudet.

Mökkipihapiirissä mökin lisäksi on puucee ja pihavaja, jossa liiteri- ja varastotilaa. Mökkipihapiiri on osin myös kunttamaastoinen, jossa on mm. havupuita, mustikkaa ja mökin tuntumassa on lisäksi runsaat marjastus- ja vaellusmaastot sekä lähistöllä olevassa Kasalan kalasataman lintutornista voi tarkkailla myös lintuja.

Siipyyssä olevaan lähimpään monipuoliseen kyläkauppaan on matkaa n.12,5km ja Merikarvian idylliseen ydinkeskustaan on matkaa n.20km. Merikarvian kunta ylläpitää Krookan vierasvenesatamaa, jossa voi venekunnat mm. yöpyä vuorokauden maksutta. Krookan vierasvenesatama-alueella on mm. myös suosittu The Merry Monk Gastropub, Krookan alueella ja myös lähistön Kasalan kalasataman alueella on tarjolla myös maukasta läheltä pyydettyä valmista savukalaa, mikäli Ahti ei suo joka kerta antimiaan pyydyksiinne!

Tervetuloa tutustumaan ensi tilassa tähän ihastuttavaan merenrantakiinteistöön JA OSTA NYT HETI POIS!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Merikarvia, Kasala
Osoite:
Koivulantie 11, 29900, Merikarvia
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa,

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
31,50 m2
Kokonaispinta-ala:
60,00 m2
Rakennusvuosi:
1971
Rakennusmateriaali:
Kevyt höylähirsi,
Kattotyyppi / kate:
Harja/palahuopa(v,2009),
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Mökin aurinkoterassi, mökin koko katto uusittu ja kattoa jatkettu merelle päin v, 2009, Varaava tulisija ja tulisijan taustan kiviseinäpinnoite 2010-luvun taiteessa uusittu,
Lisätietoja kunnosta:
Tyydyttävä+++
Lämmitys:
Varaava puulämmitteinen takka ja tarvittaessa irtopatterit,
Ilmanvaihto:
Painovoimainen,
Keittiön varusteet:
Tilavassa keittiösopissa jääkaappi, 2-levyinen sähköliesi, mikroaaltouuni, työpöytätilaa ja keittiökaapisto sekä myös luonnon valoa, Mökin sisäpinnat kaunista hirttä ja lattioissa mäntypuu -lautalattiat, Tuvassa on myös kurkihirret näyttävästi esillä,
Kylpyhuoneet:
Saunassa puulämmitteinen kiuas ja iso sivuvesisäiliö, Saunakamarissa on myös pienehkö nukkumatila,
Energialuokka:
Energiatodistusta ei vaadita

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
484-406-2-70
Tontin pinta-ala:
2 482,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Junkkimäki
Kunta / kaupunki:
Merikarvia
Kylä / kaupunginosa:
Kasala
Kunnallistekniikka:
Sähköliittymä (valovirta),
Rakennusoikeus:
140,00
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Junkkimäki -nimisellä tilalla tieoikeus ja oikeus yhteisiin vesialueisiin (484-406-876-1), Kiinnitykset 85,000 €, AJO-OHJE: Ajakaa Kasalan Kalasataman tien viitan puolelle ja Koivulantie (Navigaattori ei löydä Koivulantietä, mutta Marjamäentien kyllä löytää!) poikkeaa Marjamäentieltä vasemmalle ja tämä mökki on Koivulantien toinen mökki oikealla puolella!

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Kasalan kalasataman varmille kala-apajille ja lintutornille n,2km, Siipyyn monipuoliseen kyläkauppaan n,12,5km, Merikarvian monipuolisiin keskusta- ja satamapalveluihin n,20km (Krookan -vierasvenesatama ym, ruokailupalvelut (esim, The Merry Monk Gastropub),
Liikenneyhteydet:
Mökin rannasta n,0,5 meripeninkulmaa opastetulle venemerireitille ja avomerelle n,1 meripeninkulmaa,

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
118 500,00 €
Kiinteistövero:
232,00 €/v
Sähkönkulutus:
300,00
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n,50e/v, Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut,