Omakotitalo 79,00 m2 / 109,00 m2

2h+tupak+khh+s+kph+wc+et+kat.kuisti+piharak.(at+verstas+var.)
Velaton myyntihinta:
108 000 €
Myyntihinta:
108 000,00 €

MAINIO JOKIRANTAKIINTEISTÖ ALLE 2 KM EURAN KESKUSTASTA, TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

TÄHÄN KOTIIN ASENNETAAN MYÖS KÄTEVÄ ILMALÄMPÖPUMPPU VIILENNYKSIN (MITSUBISHI ELECTRIC)!

Hyväkuntoinen vuonna 2002 rakennettu puurunkoinen kunnallistekniikallinen HETI VAPAA omakotitalo maltillisella JOKIRANTATONTILLA alle 2 km Euran ydinkeskustan palveluista.

Tämän viihtyisän talon keittiössä on komeat MASSIIVITAMMI -keittiökaapistot (Domus), tilavasta eteisaulasta on käynti olohuoneeseen, keittiöön kodinhoitohuoneeseen ja myös toilettiin. Kodinhoitohuoneessa on tilaa myös esimerkiksi ompelu/työpöytäpisteelle.

Laatoitetussa kylpyhuone- ja vähän käytetyissä saunatiloissa on mm. lattialämmitys, vedeneristys, koneellinen portaaton poistoilmanvaihto ja talon käyttövesiputket ovat kuparia osin pinnassa sekä osin myös yläkauttavetona siististi koteloituna. Talon ympärillä on salaojitus ja sadevesiviemäröinti. Lisäksi tässä kunnallistekniikallisessa HETI VAPAASSA talossa on nyt tänä kesänä uusittu joenpuoleinen vesikatelape.

Piharakennuksessa on monipuoliset varasto-, autotalli- ja verstastilat. Piharakennus on pintahuollon tarpeessa ja vertastilat kaipaavat hieman kunnostusta.

Maltillisen kokoisella JOENRANTATONTILLA on mm. mustaherukkaa, karviasta, seepramäntyä ja tontti on loivasti Eurajoen -joenrantaan laskeva. Eurajoki on Euran Pyhäjärven laskujoki ja Pyhäjärvi on Euroopan kalaisimpia järviä muikkuineen, siikoineen, järvitaimineen. Euran Pyhäjärvi on myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan Maakuntajärvi ja Pyhäjärveä on myös luonnehdittu merimäiseksi upean suuren järvenselän ansiosta.

Tältä MUUTTOVALMIILTA JA HETI VAPAALTA JOKIRANTAKIINTEISTÖLTÄ on matkaa Euran ydinkeskustan palveluihin alle 2 km ja Euran Pyhäjärven pienvenesatamaan/hiekkauimarannalle n.7km sekä monipuoliselle Euran Pyhäjärven Kiperin saunalliseen uimarannalle on vain n.9km, jossa on myös avantouintimahdollisuus (1.9. – 31.5.). Lisäksi Säkylään Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin on matkaa n.19km.

Tämä HETI VAPAA HYVÄKUNTOINEN MALTILLISEN KOKOINEN jokirantakiinteistö sopii mainioisti myös vapaa-aikaa ja mm. Raumalta on matkaa vain n.35km, Porista n.50km ja Turustakin vain n.90km.

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

03.03.2024
14:30 - 15:15
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
27510, Sorkkinen
Osoite:
Knuutilantie 26, 27510, 27510
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Tilakuvaus:
Talossa on myös katettu etuterassi. Piharakennuksessa on erilliset varasto- ja autotalli- sekä verstastilat.
Asuinpinta-ala:
79,00 m2
Kokonaispinta-ala:
109,00 m2
Rakennusvuosi:
2002
Rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi / kate:
Harja/pelti.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Joenpuoleinen peltikatelape uusittu 5/2022.
Lämmitys:
Sähkölämmitys + ILP (Mitsubishi electric viilennyksin), (2-tariffi, 3x25, voimavirta).
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto.
Keittiön varusteet:
Tilavassa tupakeittiössä erilliset isot jää- ja pakastinkaapit, keraaminen sähköliesi, hormiliesituuletin ja komeat MASSIIVITAMMI -kaapistot. Keittiössä kuten myös muissakin huonetiloissa seinäpinnoissa tapetit ja lattioissa muovimatot.
Kylpyhuoneet:
Kauttaaltaan laatoitetussa kauniissa kylpyhuoneessa suihku, lattialämmitys ja vedeneristys. Erittäin vähän käytetyssä saunassa sähkökiuas, osin lattialämmitys ja myös luonnonvaloa. Kylpyhuone- ja saunatiloissa on koneellinen portaaton poistoilmanvaihto. WC: Erillisessä kauttaaltaan laatoitetussa tilavassa wc:ssä hyvin ylä- ja alakaapistoja.
Sauna:
Erittäin siistissä saunassa sähkökiuas ja luonnonvaloa.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
50-421-6-13
Tontin pinta-ala:
1 106,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Tupala
Kunta / kaupunki:
Eura
Kylä / kaupunginosa:
Sorkkinen
Kunnallistekniikka:
Kunnan vesi- ja viemäriliittymä sekä sähköliittymä.
Rakennusoikeus:
110,00 m²
Kaavoitustilanne:
Osayleiskaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Tupala -nimisellä tilalla tierasite ja vuosittaiset yksityistiemaksut n.40€/v. Myyjä teettää energiatodistuksen viivytyksettä.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Euran ydinkeskustan palveluihin alle 2 km ja Euran Pyhäjärven pienvenesatamaan/hiekkauimarannalle n.7km sekä monipuoliselle Euran Pyhäjärven Kiperin saunalliseen uimarannalle vain n.9km, (huom: myös avantouintimahdollisuus 1.9. - 31.5.). Säkylään Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin on matkaa n.19km. Raumalle n.35km, Poriin n.50km ja Turkuunkin vain n.90km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
108 000,00 €
Kiinteistövero:
246,25 €/v
Sähkön kulutus:
7 000 kWh/v,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 3% ja lainhuudatuskustannukset.