Lomaosake 250,00 m2 / 600,00 m2

6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.
Velaton myyntihinta:
80 000 €
Myyntihinta:
80 000,00 €

TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE JA TEE OMA VIIKKO-OSAKEVARAUS!

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA 10 KPL 1/10 OSUUTTA VIIKKO-OSAKKEISTA, JOKA OIKEUTTAA HALLITSEMAAN VIISI (5) VIIKKOA TÄSSÄ UPEASSA JÄRVENRANTANÄKYMÄSSÄ OLEVAA PREMIUMTASON LOMA-ASUNTOKIINTEISTÖÄ!

VARAA TARVITTAESSA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE ella.valimaki@aninkainen.fi!

Uudehkosta PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTISESTA maalämpöloma-asuntokiinteistöosakeyhtiöstä VIIDEN (5) VIIKON VUOSITTAINEN VIIKKO-OSAKE 1/10 -OSUUS hyvämaineisen Rautaveden/Ellivuoren jylhissä järvimaisemissa TILAsauna/spa-osastoin, hulppein katetuin ulkoporeammelodgeterassein, UPEIN KELOHONKAPYLVÄIDEN LED-VALAISTUKSIN, sähköistetyin lodgebarbeque´in ja maisemaparvekkein sekä monipuolisin harrastusmahdollisuuksin niin golfin, padelin, tenniksen, kalastuksen, uinnin, vaelluksen kuin laskettelun, moottorikelkkailun sekä maastohiihdon parissa.

1/10 OSUUS VIIKKO-OSAKKEISTA OIKEUTTAA HALLITSEMAAN VIISI (5) VIIKKOA TÄSSÄ UPEASSA JÄRVENRANTANÄKYMÄSSÄ OLEVAA PREMIUMTASON LOMA-ASUNTOKIINTEISTÖÄ KIERTÄVÄ, JOTEN OMA LOMAVIIKKOSI ON AIKA JOKA KYMMENES VIIKKO JA JOPA VIISI (5) VIIKKOA VUODESSA.

Loma-asunto/VIIKKO-OSAKE -kiinteistön Alpha Innotec -maalämpötekniikka on toteutettu vesikiertoisella jaloille miellyttävänä ja ohjaukseltaan langattomana lattialämmityksenä ja tämän Alpha Innotec -maalämpölämmitysjärjestelmän ansioista voidaan lämmittää PREMIUMTASON 7-hengen, väriä vaihtavaa ledvalaistua 43-pisteistä ja 73-hierontapisteistä ulkoporeammetta (HotSpring/Prism) huolletta sähköllä ilman kokonaislämmityskustannusten huimaa nousua, vaikkakin maalämpölämmitysjärjestelmässä on myös aurinkosähkö ja älykkään sähköverkon valmius.

Tämän VIIKKO-OSAKE -lomakiinteistön upean Rautaveden aamuruskoisen järvinäkymän lisäksi PREMIUMTASON resenoi myös mm. hulppean sisäspa-osaston 16-hengen TILASAUNA, katetut lodgeterassi ja maisemaparveke sekä lodgeparvi ja n.60m² mahtava VOIMAVIRROIN MYÖS SÄHKÖISTETTY lodgebarbequo, johon vielä asennetaan mm. savulasiseinät ja kelohonkatarpeisto.

Tämän premiumtason YMPÄRIVUOTISEN VIIKKO-OSAKE -loma-asunnon sisätiloissa mm. 200mm:n upeaa hirsipaneelia, Starligt Quarz -laadun lattialaattaa, kelohonkaa, runsaasti tehostevalaistusta ja kiinteistöllä on myös kunnallistekniikan lisäksi kaapeli-TV ja 100 megan langaton netti.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös PREMIUMTASOA.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset PREMIUMTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, maasto/alamäkipyöräilyn, vaelluksen, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko premiumtason lajikirjo on vain n.15km sisällä.

Etelä-Suomen isoista kaupungeista on kohtuullinen matka tälle premiumtason loma-asuntoaikaosuus -kiinteistölle, sillä Tampereelta on matkaan vain n.50km, Porista n.90km, Turusta n.130km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt vapaa-ajanviettotapojen uusjako käynnissä ja tämä VIIDEN (5) VIIKON VUOSITTAINEN VIIKKO-OSAKE -OSUUS sopii hyvin eri lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, etenkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin.

TÄMÄ PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN maalämpöloma-asuntokiinteistön vuosittainen viiden (5) viikon VIIKKO-OSAKE -osuus kiinteistösakeyhtiöstä on oivallinen erityisesti Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille ISOJEN JA MONIPUOLISTEN TILOJENSA, LÄHELLÄ OLEVIEN HYVIEN HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIENSA ja mainion MAANTIETEELLISEN SIJAINTINSA ANSIOSTA.

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

15.02.2023
16:30 - 17:30
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Osoite:
Kivilinnankuja, 38130, Sastamala
Tyyppi:
Lomaosake
Huoneistoselitelmä:
6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.
Asuinpinta-ala:
250,00 m2
Kokonaispinta-ala:
600,00 m2
Kerros:
Katutaso.
Onko kohteessa hissi:
Ei
Rakennusvuosi:
2018
Kuvaus vapautumisesta:
Sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
80 000,00 €
Myyntihinta:
80 000,00 €
Yhtiövastike:
62,50 €/kk
Hoitovastike:
62,50 €/kk
Vesimaksun kuvaus:
Vesimaksut sisältyvät hoitovastikkeeseen.
Muut maksut:
Hoitovastikkeseen (62,50€x12kk) vuositasolla 750 € sisältyy lämmitys, käyttösähkö, auraus, hiekoitus, kiinteistöyhtiön vakuutukset, isännöinti- ja kirjanpitopalkkiot KOKO VUODELTA yhden 5-viikon viikko-osakepartian osalta.
Sähkön kulutus:
20 000 kWh/v/maalämpö/alpha innotec aurinkosähkön ja älykkään sähköverkon valmiudella, Puuta n,10m³,

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Näyttävässä saarekkeellisessa SunRise -avokeittiössä erilliset isot gorenje -tuplajääkaapit ja iso gorenje -pakastinkaappi, keraaminen keittolevy, sähköuuni, liesituuletin (savo), astianpesukone, kiiltäväpintaiset valkoiset laakaovikaapistot upealla sokkelisisustusvalaistuksella ja maalämmöllä toimiva lattialämmitys. Keittiöstä on myös istumakorkeuden välitilaikkunasta näkymät Rautavedelle.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Ylellisissä laatoitetuissa TILAsauna- ja spa-tiloissa (Ceremiche Atlas Concorde -laattaa) puhtaasti palava Kivi IKI -kiuas ilmajäähdytyshormein, näyttävät loimutetut lauteet, poreamme, kattotuplasuihkut, pyykinpesukone ja maalämmöllä toimiva lattialämmitys. Saunan lauteilta on lasiseinien ja kylpyhuoneen isojen maisemaikkunoiden kautta näkymät myös katetulle lodgeterassille, jossa 7-hengen HotSpring/Prism -poreamme mm. väriä vaihtavin 38-pisteisin ledvalaistuksin ja 73:n hierontasuuttimin sekä runsain lisävarustuksin (mm. 120mm lämpökansi). WC: Molemmissa erillisissä wc-tiloissa mm. malja-allas, wc-istuinseinä, näyttävät seinä- ja lattialaatoitukset (Dolomite White -laattaa) sekä lattialämmitys (maalämpö).
Olohuoneen kuvaus:
Hulppeassa olohuoneessa Uuniseppien slammattu takka/leivinuuni, vankat kelohonkatolpat, isot maisemaikkunat, joista näkymät isolle katetulle lodgeterassille. Yläkerran savulasiturvakaitein varustetulta lodgeparvelta on käynti myös hulppealle katetulle maisemaparvekkeelle, josta huikeat aamu- ja iltaruskon puoleiset järvinäkymät Rautavedelle.
Makuuhuoneiden kuvaus:
Viidestä makuuhuoneesta yksi on erillään ja käynti on eteisaulasta sekä neljän muun makuuhuoneen käynti on olohuoneesta. Upeassa yläkerran isossa lodgeparvessa on myös mainiot yöpymis- ja työtilamahdollisuudet.
Säilytystilat:
Tilavassa SunRise -keittiössä runsaasti kaapistoja, makuuhuoneiden kaapistot, eteisen isot liukuovelliset peilikaapistot ja yläkerran parvella myös pieni erillinen säilytystila.
Muuta:
Perustus on yhdellä laatalla styroc-eristein ja hiekkatäytöin sekä sen alla olevin kapilaarikatkoin sekä sokkelin vierustasalaojituksin ja sadevesijärjestelmin tarkistuskaivoilla. Tässä premiumtason viikko-osake -loma-asuntokiinteistöllä hallinnanjakosopimus, joka oikeuttaa nyt myytävän n.1400 m² kokoisen määräala-alueen rakennuksiin ja ko. alueen hallintaan. Kiinnitykset 300.000 €, jotka siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun.

Kohteen lisätiedot

Onko kohteessa parveke:
Kyllä
Parveke:
Tällä Ellivuoren aikaosuus -loma-asunnolla on 2 katettua isoa parveke/lodgetilaa järvinäkymin.
Yleiskunto:
Hyvä

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Kiinteistö Oy Kivilinnankuja 2A -niminen perustettava kiinteistöosakeyhtiö
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
1 400 m2
Tontin tyyppi:
Oma
Katon tyyppi:
Pulpetti/Saumapelti
Pysäköintitilat:
Valaistu kolmen auton autokatos sähköpistokkein.

Kiinteistön tiedot

Talotyyppi:
Lomaosake
Rakennusmateriaalit:
Puu
Osoite:
Kivilinnankuja, 38130, Sastamala
Kaupunginosa:
Ellivuori
Huoneistoselitelmä:
6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.
Kokonaispinta-ala:
600,00 m2
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä:
Koneellinen
Katon tyyppi:
Pulpetti/Saumapelti
Korjaukset:
TALOYHTIÖ: Vesikatteen lappeen pidennys v.2020. ASUNTO: Terassi ja maisemaparveke katettu sekä normaalit vuosittaiset huoltotoimenpiteet (mm. nuohous).
Energiatehokkuusluokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Huoneiston kunto:
Hyvä

Tontti

Tontin pinta-ala:
1 400 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Sastamalan kaupunki

Varustus

Televisioliitäntä:
Kaapeli-TV.