Mökki tai huvila 250,00 m2 / 600,00 m2

6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.
Velaton myyntihinta:
499 000 €
Myyntihinta:
499 000,00 €

PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN LOMA-ASUNTOKIINTEISTÖ RAUTAVEDEN/ELLIVUOREN JYLHISSÄ JÄRVIMAISEMISSA JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

PIDÄMME TÄSSÄ KOHTEESSA VAIN YKSITYISNÄYTTÖJÄ: VARAA OMASI NUMEROSTA 0400 458 357 / Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] !

PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN vuonna 2018 rakennettu loma-asuntokiinteistö hyvämaineisen Rautaveden/Ellivuoren jylhissä järvimaisemissa TILAsauna/spa-osastoin, hulppein katetuin ulkoporeammelodgeterassein, UPEIN KELOHONKAPYLVÄIDEN LED-VALAISTUKSIN, sähköistetyin lodgebarbeque´in ja maisemaparvekkein sekä monipuolisin harrastusmahdollisuuksin niin alamäki/maastopyöräilyn, golfin, padelin, tenniksen, kalastuksen, uinnin, vaelluksen kuin laskettelun, moottorikelkkailun sekä maastohiihdon parissa.

Kiinteistön ENERGIATEHOKAS Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu ja Sam 41 -lämmöntalteenotto -lämmitystekniikka on toteutettu vesikiertoisella jaloille miellyttävänä ja ohjaukseltaan langattomana lattialämmityksenä ja tämän lämmitysjärjestelmän ansioista voidaan lämmittää PREMIUMTASON 7-hengen, väriä vaihtavaa ledvalaistua 43-pisteistä ja 73-hierontapisteistä ulkoporeammetta (HotSpring/Prism) huolletta sähköllä ilman kokonaislämmityskustannusten huimaa nousua, vaikkakin lämmitysjärjestelmässä on myös aurinkosähkö ja älykkään sähköverkon valmius.

Tämän lomakiinteistön upean Rautaveden aamuruskoisen järvinäkymän lisäksi PREMIUMTASON resenoi myös mm. hulppean sisäspa-osaston 16-hengen TILASAUNA, katetut lodgeterassi ja maisemaparveke sekä lodgeparvi ja n.60m² mahtava VOIMAVIRROIN MYÖS SÄHKÖISTETTY lodgebarbequo.

Tämän premiumtason YMPÄRIVUOTISEN loma-asunnon sisätiloissa mm. 200mm:n upeaa hirsipaneelia, Starligt Quarz -laadun lattialaattaa, kelohonkaa, runsaasti tehostevalaistusta ja kiinteistöllä on myös kunnallistekniikan lisäksi kaapeli-TV ja 100 megan langaton netti.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös PREMIUMTASOA.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset PREMIUMTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, maasto/alamäkipyöräilyn, vaelluksen, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko premiumtason lajikirjo on vain n.15km sisällä.

Etelä-Suomen isoista kaupungeista on kohtuullinen matka tälle premiumtason loma-asuntokiinteistölle, sillä Tampereelta on matkaan vain n.50km, Porista n.90km, Turusta n.130km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt vapaa-ajanviettotapojen uusjako käynnissä JA SUOMI TULEE OLEMAAN TURISTIVIRTAVOITTAJA ILMASTON MUUTOKSEN TAKIA ja tämä loma-asuntokiinteistö sopii hyvin eri lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, etenkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin.

TÄMÄ PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN loma-asuntokiinteistö West 1 on myös oivallinen SIJOITUSKOHTEENA sekä sopii erityisesti myös konsortion sijoitusportfolioon näiden suotuisten sijoitusnäkymien ansiosta ja tietenkin myös erityisesti Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille ISOJEN JA MONIPUOLISTEN TILOJENSA, LÄHELLÄ OLEVIEN HYVIEN HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIENSA ja mainion MAANTIETEELLISEN SIJAINTINSA ANSIOSTA.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA TEE TARJOUS TÄSTÄ PREMIUMTASON LOMA-ASUNTOKIINTEISTÖSTÄ!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected]!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Sastamala, Ellivuori
Osoite:
Kivilinnankuja 2 A, 38130, Sastamala
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
250,00 m2
Kokonaispinta-ala:
600,00 m2
Rakennusvuosi:
2018
Rakennusmateriaali:
Puu/erikoisleveä (8") ja -paksu hirsipaneeli ulkovuorauksena.
Kattotyyppi / kate:
Pulpetti/s lukkoponttipelti.
Kerrosluku:
1
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Terassi ja maisemaparveke katettu sekä normaalit vuosittaiset huoltotoimenpiteet (mm. nuohous).
Lämmitys:
Nibe F750 Poistoilmalämpöpumppu ja Sam 41 -lämmöntalteenottotekniikka. Varaava puulämmitteinen takka/leivinuuni.
Ilmanvaihto:
Koneellinen/(Vallox).
Lisätietoja rakennuksista:
Perustus on yhdellä laatalla styroc-eristein ja hiekkatäytöin sekä sen alla olevin kapilaarikatkoin sekä sokkelin vierusta salaojituksin ja sadevesijärjestelmin tarkistuskaivoilla.
Keittiön varusteet:
Näyttävässä saarekkeellisessa SunRise -avokeittiössä erilliset isot gorenje -tuplajääkaapit ja iso gorenje -pakastinkaappi, keraaminen keittolevy, sähköuuni, liesituuletin (savo), astianpesukone, kiiltäväpintaiset valkoiset laakaovikaapistot upealla sokkelisisustusvalaistuksella ja lattialämmitys (Nibe F750+Sam 41 -tekniikka). Keittiöstä on myös istumakorkeuden välitilaikkunasta näkymät Rautavedelle.
Olohuone:
Hulppeassa olohuoneessa Uuniseppien slammattu takka/leivinuuni, vankat kelohonkatolpat, isot maisemaikkunat, joista näkymät isolle katetulle lodgeterassille. Yläkerran savulasiturvakaitein varustetulta lodgeparvelta on käynti myös hulppealle katetulle maisemaparvekkeelle, josta huikeat aamu- ja iltaruskon puoleiset järvinäkymät Rautavedelle.
Makuuhuoneet:
Viidestä makuuhuoneesta yksi on erillään ja käynti on eteisaulasta sekä neljän muun makuuhuoneen käynti on olohuoneesta. Upeassa yläkerran isossa lodgeparvessa on myös mainiot yöpymis- ja työtilamahdollisuudet.
Kylpyhuoneet:
Ylellisissä laatoitetuissa TILAsauna- ja spa-tiloissa (Ceremiche Atlas Concorde -laattaa) puhtaasti palava Kivi IKI -kiuas ilmajäähdytyshormein, näyttävät loimutetut lauteet, poreamme, kattotuplasuihkut, pyykinpesukone ja Nibe F750 + Sam41 -tekniikalla toimiva energiatehokas lattialämmitys. Saunan lauteilta on lasiseinien ja kylpyhuoneen isojen maisemaikkunoiden kautta näkymät myös katetulle lodgeterassille, jossa 7-hengen HotSpring/Prism -poreamme mm. väriä vaihtavin 38-pisteisin ledvalaistuksin ja 73:n hierontasuuttimin sekä runsain lisävarustuksin (mm. 120mm lämpökansi). WC: Molemmissa erillisissä wc-tiloissa mm. malja-allas, wc-istuinseinä, näyttävät seinä- ja lattialaatoitukset (Dolomite White -laattaa) sekä lattialämmitys (maalämpö).
Sauna:
16-hengen TILAsaunassa on mm. PUHTAASTI PALAVA puulämmitteinen Kivi IKI -kiuas (30m³) ja lasiseinää.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
790-52-22-1
Tontin pinta-ala:
1 400,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Kunta / kaupunki:
Sastamala
Kylä / kaupunginosa:
Ellivuori
Kunnallistekniikka:
Valokuitu-, kaapeli-TV-, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennusoikeus:
250,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Ohjeellinen tonttijako.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Tässä premiumtason loma-asuntokiinteistöllä hallinnanjakosopimus, joka oikeuttaa nyt myytävän n.1400 m² kokoisen määräala-alueen rakennuksiin ja ko. alueen hallintaan. Kiinnitykset 300.000 €, jotka siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Uimaranta, Ellivuori Resortsin (mm. padel, golf, keilaus), catering-palvelut paikallisilta toimijoilta, Vuorisportín ja Ellivuori Skiín palvelut (vesiurheilu, laskettelu, moottorikelkkailu ja maastohiihto) ja lähibussiyhteys n.100m päässä. Lakeside Golf n.15km, lähikauppa ja pikavuorobussipysäkki n.5km päässä. Sastamalan ydinkeskustaan ja rautatieasemalle n.20km. Lentokentälle n.30km. Etelä-Suomen isoihin kaupunkeihin: Tampereelle n.50km, Poriin n.90km, Turkuun n.130km, Helsinkiin ja Jyväskyläänkin vain n.200km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
499 000,00 €
Kiinteistövero:
500,00 €/v
Sähkön kulutus:
20 000 kWh/v/Nibe F750 Poistoilmalämpöpumppu ja Sam 41 -lämmöntalteenottotekniikka, Puuta n,10m³,
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.