Omakotitalo 188,50 m2 / 235,00 m2

6 huonetta + keittiö + kph + kph/wc + erillinen wc + khh + vh + ulkovarasto + autokatos
Velaton myyntihinta:
668 000 €
Myyntihinta:
668 000,00 €

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen, maalämmöllä lämpiävään, omakotitaloon loistavalla sijainnilla!

Talo on rakennettu hyvin rauhalliseen paikkaan, jossa tontti rajoittuu virkistysalueeseen. Lisäksi myös meri on aivan talon lähettyvillä vaikka omaa rantaa ei ole. Meri näkyy myös talosta hyvin kolmesta yläkerran makuuhuoneesta. Myös oma venepaikka on mahdollista vuokrata aivan läheltä!

Tästä talosta on todella pidetty huolta sekä laatuun on panostettu, minkä näkee kaikissa yksityiskohdissa. Talo on rakennettu alun perin vuonna 2015, jonka jälkeen talossa on tehty hurjasti parannuksia. Talon lattiat on uusittu vuonna 2020, jolloin on asennettu Saarni-parketti ja uudet laatoitukset. Samana vuonna on uusittu myös talon molemmat kylpyhuoneet sekä wc-tila. Koko talo lämpiää maalämmöllä ja energiaa säästää myös koko talon led-valaistus. Kesällä puolestaan vuonna 2022 ostettu ilmalämpöpumppu viilentää taloa kätevästi. Myös etätyöt onnistuvat tässä talossa erittäin hyvin, sillä taloon on asennettu valokuitu.

Talon edustalla on siirtonurmea ja taloa ympäröivää terassia (Siperian lehtikuusi) on asennettu peräti 226 neliötä. Talo on näyttävä myös ilta-aikaan, sillä talon ulkovalaistus on hyvin kaunis.

Talon tonttivuokra vuonna 2022 on vain 2 443,23 euroa! (Tontti on myös mahdollista lunastaa omaksi.)

Tätä kokonaisuutta esitellään vain yksityisnäytöin. Voit sopia oman näyttöaikasi soittamalla tai laittamalla sähköpostia suoraan välittäjälle. Näytöt on mahdollista järjestää hyvin joustavasti viikolla tai viikonloppuna.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:
Pia Willberg
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KM, Tradenomi
044 5933 104
pia.willberg@aninkainen.fi

Mietitko oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Ratapihankatu | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Turku, Haarla / Hirvensalo
Osoite:
Kesätuulenkuja 7, 20900, Turku
Vapautumisen lisätiedot:
2 kuukautta tai sopimuksen mukaan

Rakennukset

Tilakuvaus:
Portaat on uusittu vuonna 2020. Portaissa on metallirunko ja saarnipuuaskelmat.
Asuinpinta-ala:
188,50 m2
Kokonaispinta-ala:
235,00 m2
Rakennusvuosi:
2015
Rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi / kate:
Harjakatto, konesaumattu peltikatto (Ruukki)
Kerrosluku:
2
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Talon alakerran laattalattia on vaihdettu vuonna 2020. Koko talon lattia on uusittu vuonna 2018, jolloin on asennettu saarniparketti. Portaat on uusittu vuonna 2020. Alakerran erillinen wc, kylpyhuone sekä yläkerran kylpyhuone on uusittu vuonna 2020. Yläkerran kylpyhuoneen ja alakerran wc:n kaapistot on uusittu vuonna 2022. Ilmalämpöpumppu (Mitshubishi) on asennettu yläkertaan maaliskuussa 2022. Keittiön kivitasot on uusittu vuonna 2018.
Lämmitys:
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu (3/2022)
Ilmanvaihto:
Koneellinen
Lisätietoja rakennuksista:
Koko talossa on led-valaistus, joka säästää samalla energiaa. Talon edustalle on istutettu Piha Team Oy:n toimesta siirtonurmi, joka on erittäin kaunis ja tasainen. Viherlassila on tehnyt muut talon istutukset. Talon edustalla on 226 neliötä terassia (Siperian lehtikuusi) ja terassin ympärille on asennettu lasikaiteet. Talon lopputarkastus on suoritettu.
Keittiön varusteet:
Talossa on moderni ja kaunis Topi-keittiöiden kokonaisuus. Keittiössä on näyttävät kivitasot (asennettu 2018), induktioliesi, höyryuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kaikki kodinkoneet on integroitu keittiössä.
Olohuone:
Talon olohuoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista ja olohuoneesta on käynti terassille. Olohuone on nykyisellään laajennettu, mutta olohuoneen yhteyteen on mahdollista rakentaa yksi lisähuone tarvittaessa.
Makuuhuoneet:
Kaikissa talon makuuhuoneissa on vaatekaapistot.
Kylpyhuoneet:
Yläkerran kylpyhuone on uusittu vuonna 2020. Kylpyhuoneessa on suihkuseinämät, upotettu sadesuihku (Oras Optima ja Cubista), Villeroy Bochin seinä-wc, peili, käsienpesuallas ja leveä allaskaapisto. Kylpyhuoneessa on näyttävät kivitasot. Alakerran kylpyhuone on uusittu vuonna 2020. Kylpyhuoneessa on kaksi upeaa, upotettua Oraksen sadesuihkua (Optima ja Cubista). WC: Alakerran erillinen wc-tila on remontoitu vuonna 2020, jolloin eteisen sekä wc-tilan laattalattia on vaihdettu. Wc-tilaan on asennettu Villeroy Bochin seinä-wc. Wc-tilassa on myös käsienpesuallas, keraaminen taso, allaskaapisto sekä led-peili.
Sauna:
Saunan lasiseinä on uusittu. Helo-kiuas. Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.
Energialuokka:
Energialuokka: B2013

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
853-54-56-4-L2
Tontin pinta-ala:
1 157,00 m2
Tontin omistus:
Vuokratontti
Maa-alueen vuokra:
2 443,23 € / v
Kunta / kaupunki:
Turku
Kylä / kaupunginosa:
Haarla / Hirvensalo
Kunnallistekniikka:
Kaupungin vesi-ja viemäriliittymä, sähköliittymä ja valokuitu
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Turun kaupunki
Lisätiedot kiinteistöstä:
Tontti on mahdollista lunastaa omaksi. Lunastushinta perustuu voimassa olevaan vyöhykehintaan alueella. Haarlan alueen vyöhykehinta vuonna 2022 on 65 euroa/m2 ja tontin lunastushinta vuonna 2022 on (1157 m2 x 65 euroa/m2) 75.205 euroa. Tämä hinta on voimassa, kun anomus tontin ostosta on saapunut kaupungille vuoden 2022 aikana. Tämän lisäksi tulevat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan kulut 120 euroa ja lainhuutokulut noin 144 euroa. Sen vuoden alusta, kun asiakas olisi tontin omistaja, menee kiinteistöveroa myös maapohjasta (nykyisellään vain rakennuksesta).

Asuinalue

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
668 000,00 €
Kiinteistövero:
654,00 €/v
Sähkön kulutus:
Noin 15 500 kWh/vuosi (6 henkilöä)
Muut ostajan maksut:
Mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuutokustannukset