Mökki tai huvila 105,00 m2 / 108,50 m2

3h+k+s+kph+pukuh+wc+vh+2et+kuisti+avovintti+kellari+suuli
Velaton myyntihinta:
29 000 €
Myyntihinta:
29 000,00 €

HYVIEN ASFALTTITEIDEN VARRELTA KUNNALLISTEKNIIKALLINEN HETI VAPAA MAASEUTUKIINTEISTÖ KÖYLIÖNJÄRVEN TUNTUMASTA JA VAIN NOIN 6KM PÄÄSSÄ SÄKYLÄN MAINIOISTA PALVELUISTA JA MAINEIKKAAN PYHÄJÄRVEN KALA-APAJISTA! TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

VARAA TARVITTAESSA MYÖS YKSITYISESITTELY NUMEROSTA: 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi!

Myydään hyvien asfalttiteiden varrelta HETI VAPAA noin 2700m² maaseutukiinteistö, jossa kunnallistekniikka, kunnostusta runsaasti vaativa osin myös hirsikehikkoinen näihin päiviin saakka vakituisena asuinpaikkana ollut talo ja hyvämultainen rehevä puutarha Köyliönjärven tuntumasta ja vain noin 6km päästä Säkylän mainioista palveluista sekä maineikkaan Pyhäjärven hyvistä kala-apajista.

Tilava kunnallistekniikallinen päärakennus on ollut näihin päiviin saakka vakituisena asuntona, 1930/1940-luvulla rakennetut olohuone- ja keittiötilat ovat hirsikehikkoiset sekä arviolta 70/80-luvulla tehdyissä laajennuksissa on makuuhuone-, sauna-, kylpyhuone- ja eteistilat. Koko rakennuksen perustukset ovat yhdelle teräsbetonilaatalla, jonka päällinen pikisivelty ja puukoolattu lattia lastu/purueristein. Rakennuksessa on myös kellari- ja vinttitilat.

Ikkunat on pääosin uusittu 1990-luvulla, mutta muutoin rakennuksessa on lähes alkuperäiskuntoinen niin pinnoiltaan kuin tekniikoiltaankin. Keittiössä on mm. puulämmitteinen, sähkovastuksellinen oiva Leino -liesi/leivinuuni, joka toimii myös vesikeskuslämmityksen kattilana. Pukuhuoneessa on erillinen erittäin vanha lämminvesivaraaja (sähkö), josta saadaan käyttöön kuuma käyttövesi. Päärakennus tarvitsee täydellisen peruskorjauksen kauttaaltaan. Päärakennuksesta on tehty kartoitus nyt syyskuussa 2021, jossa tarkemmat tiedot rakennuksen kunnosta ja lisäksi myös korjausehdotuksetkin.

Pihapiirin vaatimattomassa suulirakennuksessa on mukavasti katostilaa mm. autolle. Isolla noin 2700 m² puutarhatontilla on mm. runsaasti syreeniä, perennoita, punaherukkaa ja muutama roteva kuusipuu sekä maalajina on erittäin hyvää mustaa multaa.

Tältä rehevältä HETI VAPAALTA maaseutukiinteistöltä on mm. kunnan yleiselle Köyliönjärven hiekkauimarannalle n.1km ja eräelämys on myös mahdollista Kankaanpään kylässä olevassa Kaarnikka ja Metsäjärvi -eräelämyskeskuksessa sekä hyvät sienestys- ja marjastusmaastot ovat lisäksi käden ulottuvilla.

Päiväkotiin/esikouluopetukseen/ala-asteelle n.400m-1km. Mainiot muut Säkylän palvelut kohtuullisen matkan päässä: Säkylän ydinkeskustaan (mm. kaupat, pankit, yläaste ja lukio), Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin. n.6km.

Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Eura n.20km, Huittinen n.26km ja Kokemäki n.30km. Useita idyllisiä merenrantakaupunkeja on myös kivan matkan päässä: Rauma n.56km, Pori n.65km, Turku n.80km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.100km ja Helsinkiinkin vain n.240km.

NYT ON HETI VAPAA OIKEIN MAINIO TEE SE ITSE -MAASEUTUKIINTEISTÖKOHDE TARJOLLA JA OTAMME VASTAAN MIELELLÄMME MYÖS TARJOUKSIA, JOTEN ÄLÄ AIKAILE VAAN TOIMI HETI, KIITOS!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Mökki tai huvila
Kunta / kaupunki:
Säkylä, Kankaanpäänkylä
Osoite:
Karhiantie 40 b, 27840, Säkylä
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
105,00 m2
Kokonaispinta-ala:
108,50 m2
Rakennusvuosi:
1937
Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu.
Kattotyyppi / kate:
Harja/pelti/aluskatteena päre.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Ikkunat ja pintamateriaaleja osin uusittu 1990-luvulla.
Lämmitys:
Vesikiertoinen sähkö/puulämmitys, Leino -liesi ja irtopatterit.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Päärakennus on ollut näihin päiviin saakka vakituisena asuntona. Päärakennuksen 1930/1940 luvulla rakennetut olohuone- ja keittiötilat ovat hirsikehikkoiset ja arviolta 70/80-luvulla tehdyissä laajennuksissa on makuuhuone-, sauna-, kylpyhuone- ja eteistilat. Koko rakennuksen perustukset ovat yhdelle teräsbetonilaatalla, jonka päällinen pikisivelty ja puukoolattu lattia lastu/purueristein.
Keittiön varusteet:
Keittiössä jenkkikaappi, 4-levyinen sähköliesi, liesituuletin, puulämmitteinen Leino -liesi, retrokeittökaapistot ja lattiassa on muovimattoa.
Kylpyhuoneet:
Erillisissä osin myös laatoitetuissa sauna- ja kylpyhuonetiloissa Harvia -jatkuvalämmitteinen sähkökiuas, suihku, puulämmitteinen pata ja pesukoneliitäntä ja tilavassa pukuhuoneessa on sähkötoiminen lämminvesivaraaja. WC: Wc:ssä retropinnat.
Sauna:
Saunassa jatkuvalämmitteinen Harvia -kiuas.
Energialuokka:
Energiatodistusta ei vaadita

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
319-403-3-22
Tontin pinta-ala:
2 700,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Jalonen
Kunta / kaupunki:
Säkylä
Kylä / kaupunginosa:
Kankaanpäänkylä
Kunnallistekniikka:
Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennusoikeus:
270,00
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Sähköiset panttikirjat (2kpl), yht. 40.000€, jotka vapautuvat lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Köyliönjärven kunnan uimarannalle n.1km, lähistöllä Kankaanpään kylässä on myös eräelämyskeskus Kaarnikka ja Metsäjärvi ja hyvät sienestys- sekä marjastusmaastot ovat käden ulottuvilla. Päiväkotiin/esikouluopetukseen/ala-asteelle n.400m-1km ja mainiot muut Säkylän palvelut kohtuullisen matkan päässä: Säkylän ydinkeskustaan (mm. yläaste ja lukio), Pyhäjärven kalasatamaan ja maineikkaalle Säkylän torin monipuolisille mm. kala-, leipä-, vihannes/juuresherkkupöytiin. n.6km. Muut lähikuntakeskukset myös lähistöllä: Eura n.20km, Huittinen n.26km ja Kokemäki n.30km ja Etelä-Suomen merenrantakaupungit: Rauma n.56km, Pori n.65km, Turku n.80km ja sisämaan isoimpaan kaupunkiin Tampereelle n.100km ja Helsinkiinkin vain n.240km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
29 000,00 €
Kiinteistövero:
80,04 €/v
Sähkönkulutus:
15 000 kWh/v ja puuta n,7m³
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: Kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.