Omakotitalo 246,00 m2

7h+3wc+ph+s+kh+th+harrasteh+kotikylmiö+2 autot+varastoja
Velaton myyntihinta:
170 000 €
Myyntihinta:
170 000,00 €

Heti vapaa talo Orimattilan keskustan lähellä. Isolla tontilla komea "pytinki" suuremmankin perheen käyttöön.Kaunis sisustus. Kolme kerrosta, alhaalla sauna-ja kuntoiluosasto. Pannuhuoneessa öljykattilan ´lisäksi myös vanha maalämpöpumppu. Lämmitysmuodon voit siirtää maalämpöön tai vesiilmalämpöpumppuun. Lämmitysjärjestelmän muutokseeen nykyisestä öljystä voit saada valtiovallan tukea max 4000 euroa eli lähes uuden vesi-ilmalämpöpumpun yksikön hinnan. Keskikerroksessa on keittiö ja oleskelutilat, yläkerrassa nukkumatila. Siellä on myös wc/suihku. Kaikissa kerroksissa on wc. Iso piha missä voi vaikka pelata jalkapalloa tai muita pelejä rauhassa perheen pienemmätkin. Talossa iso iso terassi ja sen yläpuolella parveke.Remontteja tehty matkan varrella tarpeen mukaan Ei muuta kun muutokuorma kohti Käkelänraittia!
Sovi esittely Olli-Pekka Sistonen, 050 3310 950 tao olli-pekka.sistonen@aninkainen.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Kotka

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Orimattila, Käkelä
Osoite:
Käkelänraitti 8, 16300, Orimattila
Vapautumisen lisätiedot:
heti vapaa

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
246,00 m2
Rakennusvuosi:
1948
Rakennusmateriaali:
Puurunkoinen/rapattu
Kattotyyppi / kate:
Pelti/harjakatto
Kerrosluku:
3
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Hyvä
Korjaukset:
Terassi ja lumiesteet 2021 Katto uusittu 02/2019. Öljysäiliö uusittu ja poltin huollettu 2018 Viemärit kuvattu ja sukitettu osittain vuosina 2017-2018 Käyttövesiputket uusittu 2014 Portaat kunnostettu ja lämmitys asennettu 2013 Rappaus uusittu 2011 Laajennusosan terassi pinnoitettu 1998 Asuinkerroksen ja yläkerran WC-tilat sekä pesuhuone remontoitu 1994 Autotallin laajennusosa rakennettu 1981
Lämmitys:
Öljylämmitys käytössä. Maalämpö mahdollinen myös.
Lisätietoja rakennuksista:
Asuinkerroksessa keittiö, ruokailutila, halli, josta käynti terassille, tv-huone, wc ja olohuone. Yläkerrassa halli, josta käynti parvekkeelle, kylpyhuone/wc, suihkukaappi, makuuhuone, alkovi sekä kaksi muuta huonetta. Kellarikerroksessa sauna, pesuhuone ja takkahuone jossa pesukoneliitäntä, kotikylmiö, tekninen tila, harrastehuone, kaksi autotallia ja varastotilaa Pintamateriaalit: Asuinkerros; keittiö, lattia muovimattoa, seinät ja katto maalattu. Ruokasali, olohuone, käytävä, halli ja tv-huone lattiat parketettia. Seinät tapetoitu katot maalattu. WC lattia laatoitettu, seinät 1/2 laatoitettu 1/2 paneloitu Yläkerta: aula lattia laminaattia, seinät tapetoitu katto maalattu. Muut kaksi huonetta lattiat muovimattoa, seinät tapetoitu katot maalattu.Alkovi lattia muovimattoa, seinät ja katto paneloitu. Halli lattia laminaattia jakatto ja seinät paneloitu. WC lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Kellari: Sauna lattiat laatoitettu, seinät paneloitu. Pesuhuone seinät ja lattia laatoitettu, takkahuone lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. WC lattia maalattu, seinät paneloitu. Harrastetila lattia muovimatto, seinät maalattu. Autotallit, tekninen tila, varastot lattia betonia, seinät maalattu.
Keittiön varusteet:
Kaapistot, jää-/viileäkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin
Olohuone:
Valoisa iso olohuone missä myös takka
Kylpyhuoneet:
WC kellari: wc-istuin, valaisin WC asuinkerros: wc-istuin, bidee, allas, kaapistot, peili, valaisin, lattialämmitys WC yläkerta: wc-istuin, bidee, allas, kaapistot, peili, valaisin, suihku, suihkukaappi, lattialämmitys Pesuhuone: suohku x2, saunassa puukiuas
Sauna:
Lattiat laatoitettu, seinät paneloitu
Energialuokka:
Energialuokka: F2018

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
560-418-7-334
Tontin pinta-ala:
4 130,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Kunta / kaupunki:
Orimattila
Kylä / kaupunginosa:
Käkelä
Kunnallistekniikka:
vesi-viemäri- ja sähköliittymät
Rakennusoikeus:
450,00 m²
Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Orimattilan keskustan palvelut Koulu: Orimattilan keskustan koulut Päiväkoti: Orimattilan keskustan päiväkodit
Liikenneyhteydet:
Julkinen liikenne, bussit

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
170 000,00 €
Kiinteistövero:
391,00 €/v
Sähkön kulutus:
öljyä n.4000 litraa/vuosi
Muut ostajan maksut:
Kaupanvahvistajan palkkio 1/2 ostajan ja myyjän kesken, varainsiirtovero 4 %