Omakotitalo 125,00 m2

Maatilan talouskeskus: päärakennus+tallirak./valjastuskatos/liiteri+verstasrak.
Velaton myyntihinta:
84 000 €
Myyntihinta:
84 000,00 €

VARAA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357 TAI ella.valimaki@aninkainen.fi!!

MAATILAN TALOUSKESKUS MUKAVUUKSIN JA MONIPUOLISIN, OIVALLISIN PIHARAKENNUKSIN SEKÄ HYÖTYPUUTARHOIN N.3KM PANELIAN PERINTEIKKÄÄSTÄ MAALAISKYLÄKESKUKSESTA!

Maalaistalon HETI VAPAA 2000-luvulla osin remontoitu päärakennus mukavuuksin, oivallisin eläin- ja konesuojatiloin sekä lisäpiharakennuksin 3500m² maalaispihapiirein ja rehevin hyötypuutarhoin n.3km Panelian maalaiskylän idyllisestä keskustasta.

Päärakennuksessa tehty 2000-luvulla osittain pintaremontti (mm. keittiö-, olohuone- ja makuuhuonetilat) ja ikkunat sekä vesikate on myös uusittu 90-luvulla. Sisäpintaremontin yhteydessä 2000-luvulla on esille otettu myös komeaa aitoa hirttä keittiö- ja ruokailutilaan. Talon muoviset käyttövesiputket on asennettu pintaan, kiinteistöllä on kunnan veden lisäksi myös oma pihakaivo esim. kasteluun ja omat sakokaivot (2kpl).

Kiinteistöllä on hyvät puunkäyttömahdollisuudet: talossa varaavaa 2 peltimuuria, puulämmitteinen kiuas (+tulijamahdollisuus kylpyhuoneessa) ja suuli/talli- sekä verstasrakennuksissa on myös molemmissa tulisijamahdollisuus.

Maalaistalon pihapiirissä on lisäksi erilliset käyttökelpoiset eläinsuoja-, verstas/at- ja varastotilat niin kotieläimille kuin talonväen puuhasteluillekkin.

Pihapiirin hoidetussa hyötypuutarhassa monipuolinen kasvillisuus ja runsaasti erityisesti herukkaa sekä kiinteistöllä koivikkoalue tarhaukseen.

Idylliseen maalaiskylään Paneliaan matkaa on vain n.3km, jossa mm. hyvä ruokamarket, huoltoasema ja kukkakauppa. Panelian ala-asteelle matkaa n.3,6km (esikouluun kunnan kuljetus).

Panelia on erityisen tunnettu mm. Kuninkaanhaudastaan, neljän myllyn rivimyllystään ja maalaiskylän perinteitä vaalitaan myös suositussa Panelia -kylätapahtumassa!

Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle ja JÄTÄ TARJOUS!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esittely

26.01.2021
18:00 - 18:45
Lisää kalenteriin
Varaa oma esittelyaikasi

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Eura, Panelian As
Osoite:
Kaalperkontie 51, 27420, Eura
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
125,00 m2
Rakennusvuosi:
1930
Rakennusmateriaali:
Hirsi/puu.
Kattotyyppi / kate:
Harja/konesaumapelti.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä+++
Korjaukset:
Päärakennuksessa on tehty 2000-luvulla asuintiloissa pintaremontti (keittiö, olohuone-, makuuhuone-ja eteistiloissa). Vesikate sekä ikkunat on myös uusittu päärakennuksessa ja muoviset käyttövesiputket on asennettu pintaan. Päärakennusta on laajennettu 70-luvulla sauna-, kylpyhuone- ja autotallitiloilla ja nyttemmin autotallitilasta on tehty asuinhuone.
Lämmitys:
Sähkö- ja puulämmitys. Puulämmitteisiä varaavia peltimuureja 2kpl+ILP, (3x25/yleissähkö).
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Maalaistalon sisäpintamateriaaleina aidon hienon hirren lisäksi seinissä on puolipaneelia/kaunista tapettia/tehostetapettiseinää sekä lattioissa siistiä mäntylautaa/kaunista laminaattia. Talon sisäkatoissa myös aitoa puupintaa. Päärakennus vanhan osan ja laajennusosan perustuksena kartoituksen (1/2020) mukaan on betoninen perusmuuri ja vanha osa on alta tuulettuva, laajennus osa on maanvaraisella laatalla koolauksin ja eristyksin sekä sauna-ja kylpyhuonetilat kahdella laatalla eristeenä styrox. Kartoituksen mukaan mm. vanhan osan vesikatteen tuuletusta lisättävä (myyjä tekee ilmaventtiilit), lisättävä sadevesien ohjaamista kauemmas, laajennusosan ulkoverhouksen uusiminen ilmavälein ja lämminvesivaraaja on ainakin huollon tarpeessa. Myyjä teetättää energiatodistuksen viivytyksettä.
Keittiön varusteet:
Maalaistalon baarikeittiössä iso jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin komein koristehuuvin ja astianpesukone, peiliovikeittiökaapistot, joiden laatikostoissa metallirungot. Seinissä aitoa hirttä ja lattiassa mäntylautaa.
Kylpyhuoneet:
Osin myös laatoitetussa isossa kylpyhuoneessa suihku, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, lämminvesivaraaja ja tulisijamahdollisuus. Saunassa makoisat löylyt antaa puulämmitteinen kiuas. Alakerrassa asiallinen erillinen wc.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
50-436-12-38 ja 50-436-12-53
Tontin pinta-ala:
3 500,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Roukko (12:38)/2500m² ja Lisä-Raukko (12:53)/1000m².
Kunta / kaupunki:
Eura
Kylä / kaupunginosa:
Panelian As
Kunnallistekniikka:
Sähkö- ja kunnan vesiliittymä. Pihapiirissä myös oma kasteluvesikaivo.
Rakennusoikeus:
350,00
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätiedot kiinteistöstä:
Maalaistalon pihapiirissä mm. omenaa, kirsikkaa, luumua, runsaasti herukkaa ja isohkolla koivikkoalueella ollut myös hevostarha, josta on kätevä vapaa yhteys myös suulirakennuksen pihattoon. Kiinnitykset 141800 €. Roukko ja Lisä-Raukko -nimisillä tiloilla tierasite. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja kauppa ei ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen. Suojantie -tien nimi poistunut ja nyt tien nimi on Kaalperkontie.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Panelian kyläkeskuksen palveluihin n.3km (ruokamarket, huoltoasema ja kukkakauppa) ja ala-astelle n.3,6km. Euran keskustan palveluihin n.15km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
84 000,00 €
Kiinteistövero:
171,00 €/v
Sähkönkulutus:
15000kWh ja puunmenekki n.7m3.
Muut ostajan maksut:
Puhtaanapito n. 200 e/v. Vesimaksu n.300e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.