Omakotitalotontti 30 000,00 m2

Noin 3 hehtaarin ranta-aluekiinteistö, jossa noin 100 m omaa rantaviivaa Rautavedellä, rakennuspaikka omakotitalolle tai paritalolle järvinäkymin, metsää ja mm. sähköliittymä.
Velaton myyntihinta:
415 000 €
Myyntihinta:
415 000,00 €

UPEA NOIN 3 HEHTAARIN RANTA-ALUEKIINTEISTÖ OMAKOTI- TAI PARITALOLLE ELLIVUOREN LÄHISTÖLLÄ RAUTAVEDEN OMALLA RANNALLA SASTAMALASSA VAIN NOIN 45 KM PÄÄSSÄ TAMPEREELTA! TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE JA JÄTÄ TARJOUS!

VARAA TARVITTAESSA MYÖS YKSITYISESITTELY NUMEROSTA: 0400 458 357 / Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi!

UPEA noin 3 HEHTAARIN RANTA-ALUEKIINTEISTÖ OMAKOTI- TAI PARITALOLLE, jossa PUHDASvesiseen Rautaveteen rajoittuvaa OMAA ETELÄÄN avautuvaa RANTAVIIVAA noin 100 metriä, vesialueoikeus Rauta- ja Kuloveteen, SÄHKÖLIITTYMÄ, HYVÄ KIINTEÄ TIESTÖ, vankka kalliopohjainen rakennuspaikka, RAKENTAMISEN APUTILAT jo rakennuspaikalla, vesi- ja viemärirunkolinjaus jo tontilla sekä monipuoliset kiinteistön ERIKOIShyödyntämismahdollisuudet PÄÄTEHAKKUUkelpoisin mäntypuustoin, VISAKOIVUkasvatuksin sekä nuorehkon kuusitaimiston KERKÄNKERÄYKSIN Sastamalan Rautavedellä vain noin 1,5km maineikkaista Ellivuoren laskettelurinteistä, Sastamalan keskustasta noin 20km ja vain noin 45km Tampereelta.

ETELÄÄN avautuva OMA noin 100 metrin puhdasvesiseen Rautaveteen rajoittuva ranta on vesirajasta LOIVASTI uintisyvyyteen laskeutuvaa rantaa, joka on vuonna 2015 lisäksi myös ruopattu. Vesijättömaa on lunastettu myös omaksi. Omakoti- tai paritalon rakennuspaikalta n. 3 hehtaarin alueen korkeimmalta kohdalta kalliolta on kaikkien ilmansuuntien PARHAAT PUOLET tarjolla: aamuruskon kajastus idästä, keskipäivän kirkkauden runsaus etelästä, Rautaveden ihana auringonlasku lännestä ja tarvittaessa pohjoispuolelle on mahdollisuus tehdä jopa monia isompia ja pienempiä laskettelu- sekä pulkkarinneväyliä jyrkkyysvälillä n.3-7%.

Rakennuspaikan läheisyyteen on asennettu jo sähköt (3 x 25 sähköliittymä jo maksettu), rakennusaikaiset mainiot aputilat: erilliset varastorakennus (n.15m²) ja tauko/puucee-rakennus ovat rakennuspaikalle vievän oman osin jo sorastetun tien varrella. Nyt myytävän n. 3 hehtaarin alueella on myös jo kunnan vesi- ja viemäriputkirunkolinja Illon vesihuolto-osuuskunnan kautta myös rakennuspaikan läheisyydessä sekä alueella on lisäksi myös jo valokuituliittymämahdollisuus. Alueen muu soratiestö hyvin hoidettua ja rakennuspaikallekin vievä Isosaarentie erkanee hyvältä asfalttipäällysteiseltä Kiuralantieltä.

Tällä upealla ranta-aluekiinteistöllä on myös mahtavat lisähyödyntämismahdollisuudet: kiinteistöllä on runsaasti päätehakkuukelpoista kilpikaarnamäntyä, alueella kasvaa useita taloudellisesti hyödynnettäviä VISAKOIVUJA, joiden hinta määräytyy ainoana puulajina normaalista poiketen KILOHINTANA visakoivujen erikoiskäyttömahdollisuuksien ansiosta, esimerkiksi taide-esineisiin visakoivun poikkileikkauspinnan tähtimäisen kuvion vuoksi.

Kiinteistöllä on myös runsaasti yli 3 metristä nuorta kuusitaimikkoa, josta voi hyödyntää SUPERFOODINAKIN tunnettua KUUSENKERKKÄÄ (nuoria kuusen vuosikasvainversoja) omaan käyttöön tai myös kerätä isompia erinä tukkuun myytäväksi. Tämän kiinteistön kuusitaimikot ovat pääosin viettävillä rinteillä, joten kuusenkerkkien poimintatyö helppoa sekä kätevää ja taimikkojen lomitse on myös mahdollista tehdä jopa useita omia laskettelurinne- ja pulkkamäkiväyliä.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös HUIPPUTASOA.

Nyt myytävällä ranta-aluekiinteistöllä on myös oman noin 100 metrin rantaviivan lisäksi yhteinen vesialueoikeus (790-876-8-1) Rautaveden ja Kuloveden alueella sekä lähistöllä olevalla Myllysillan virtapaikalla on erittäin MAINIOT KALA-APAJAT.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset HUIPPUTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, vaelluksen, alamäkipyöräilyn, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko huipputason lajikirjo on vain n.1,5km – 15km sisällä.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt asuin- ja vapaa-ajanviettopaikkojen/tapojen uusjako käynnissä, joten odotettavissa on myös huomattavaa arvonnousua kiinteistöille, jotka ovat hyvin saavutettavissa mm. eri asunto- ja lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, varsinkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin. Sastamalan ydinkeskustan monipuolisiin palveluihin on kohtuullinen matka tältä Ellivuoren lähistön n.3,4ha maa-alueelta (alle 20km) ja Etelä-Suomen isoista kaupungeista Tampereelta on matkaan vain n.45km, Porista n.85km, Turusta n.125km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Joten tämä UPEA n. 3 ha ranta-aluekiinteistö OMAKOTI- TAI PARITALOLLE OMINE RANTAVIIVOINEEN, vesialueoikeuksineen, JÄRVINÄKYMINEEN ja ERIKOIShyödyntämismahdollisuuksineen on myös oivallinen SIJOITUSKOHTEENA sekä sopii erityisesti myös mm. rakennusliikkeen maa-aluesijoitusportfolioon näiden suotuisten sijoitusnäkymienkin ansiosta ja tietenkin myös erityisesti Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille mainion maantieteellisen asemansa ansiosta vakituisen asunnon HUIPPURAKENNUSPAIKAKSI.

NÄIN ISOA JA MONIPUOLISTA RANTA-ALUEKIINTEISTÖÄ ERIKOISOMINAISUUKSIN ON HARVOIN TARJOLLA, JOTEN ÄLÄ AIKAILE VAAN TOIMI HETI JA TARJOA!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku Keskusta

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalotontti
Kunta / kaupunki:
Sastamala, Isosaari
Osoite:
Isosaarentie 20, 38140, Sastamala
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
30 000,00 m2
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
790-422-6-60/n. 3 ha määräala.
Tontin pinta-ala:
30 000,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Takametsä
Kunta / kaupunki:
Sastamala
Kylä / kaupunginosa:
Isosaari
Kunnallistekniikka:
Tontilla on jo oma sähköliittymä (3 x 25). Illon vesihuolto-osuuskunnan kautta kunnan vesi- ja viemäriliittymärunkoputket on tontin rajamaastossa ja myös valokuitumahdollisuus lähistöllä.
Rakennusoikeus:
400,00 m²
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Rantayleiskaavassa alue on maatalousaluetta ja rakennuslupa edellyttää myönteistä poikkeamispäätöstä kunnalta, lisätietoja: Sastamalan kaupungin rakennusvirasto.
Lisätiedot kiinteistöstä:
Upealla rantapaikalla iso noin 3 ha määräala, jossa Rautaveden äärellä omaa noin 100 metriä rantaviivaa, isoa kilpikaarnamäntyä, visakoivua ja kerkän keruulle hyvin kelpaavaa kuusitaimikkoa, hyvä tiestö, oma sähköliittymä, rakennuspaikasta omakotitalolle tai paritaolle on jo otettu kunttakerros pois ja kallion pinta näkyvissä. Yhteinen vesialueoikeus (790-876-8-1/Kulo-Rautaveden osakaskunta) ja tierasitteita.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Sastamalan ydinkeskustan monipuolisiin palveluihin on alle 20km. Etelä-Suomen isoT kaupungit: Tampere vain n.45km, Pori n.85km, Turku n.125km, Helsinki ja Jyväskyläkin vain n.200km. Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset HUIPPUTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, vaelluksen, alamäkipyöräilyn, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko huipputason lajikirjo on vain n.1,5km - 15km sisällä.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
415 000,00 €
Kiinteistövero:
65,00 €/v
Muut ostajan maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, tontin lohkomis- ja lainhuudatuskustannukset.