Omakotitalo 104,00 m2 / 120,00 m2

4h+k+s+kph+2pukuh++wc+vh+kat.ter+at+var+tek.tila+ak-vaja+pihas+leikkim.
Velaton myyntihinta:
96 000 €
Myyntihinta:
96 000,00 €

VARAA TARVITTAESSA MYÖS YKSITYISESITTELY NUMEROSTA:0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi !!

HETI VAPAA runsaasti viime vuosina remontoitu yksikerroksinen puurunkoinen talo hyvien asfalttiteiden varrella Euran Kiukaisten maalaispitäjässä komealla noin 4000 m² hyvin hoidetulla helppokulkuisella puutarhatontilla.

Taloon on uusittu 2000-luvun alussa lämmitys- ja käyttövesiputket pintaan sekä Jäspi Eco Lux -lämmityskattila v.2011. Taloon on lisäksi myös asennettu patolevytys sadevesiviemäröinnein ja salaojituksin vuonna 2013. Talon vesikate ja ulkovuoraus on myös huollettu 2013. Keittiö on uusittu erittäin näyttäväksi uusituin keittiökaapistoin, isoin keittiökonein ja muine pinnoin vuonna 2017 ja sisäpintaremontti on tehty myös sisäkattoihin ja seinäpintoihin olohuoneeseen, kahteen makuuhuoneeseen ja eteisaulaan. Lisäksi on sisäsauna-, kylpyhuone-, pukuhuone- ja erilliset wc-tilat remontoitu 2000-luvun alussa. Kylpyhuoneremontin yhteydessä on asennettu myös vedeneristys kylpyhuoneeseen.

Vuonna 2011 uusitun lämmityskattilan ja lämmityskattilan säännöllisten vuosittaisten huoltojen ansioista vuotuinen öljynkulutus on ollut vain n.1700l ja uusittu ilmalämpöpumppu tuo myös lisäsäästöä lämmityskuluihin. Lämmitysjärjestelmässä huoleton varmistustekniikka: mikäli öljy loppuu, niin automatiikka kytkee sähkön päälle lämmityskattilaan.

Tämän hienon maaseutukiinteistön ominaisuuksia täydentää mainiosti ihana pihasauna, jossa makoisat löylyt antaa puulämmitteinen kiuas. Talon katetulla etuterassilla voi nauttia leppoisat aamukahvit aamuauringon säteillessä lempeästi.

Pihapiirin asiallisessa autokatosvajassa on hyvää lisätilaa autolle ja puille sekä pihapiirin leikkimökki on varmasti mieleen perheen pienemmille.

Hyvin hoidetulla n.4000 m² tasaisella puutarhatontilla mm. omenaa, marjapensaita ja mansikkaa sekä hyvin tilaa pallo- ja muille pihapeleille. Lähistöllä olevat hyvät marja-, sieni- ja vaellusmaastot antavat mainion lisän ulkoiluun ja reippailuun luonnossa. Koululaisille on koulukyyditys ala-asteelle Kiukaisiin ja yläasteelle Euraan. Panelian kauppa- sekä pankkipalveluihin matkaa n.6km. Euran ydinkeskustan palveluihin matkaa n.20km ja Poriinkin vain n.40km.

Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle tähän viihtyisään HETI VAPAASEEN maaseutukotiin!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi !

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Eura, Kiukainen
Osoite:
Hiirijärventie 273, 27400, Eura
Vapautumisen lisätiedot:
Heti vapaa.

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
104,00 m2
Kokonaispinta-ala:
120,00 m2
Rakennusvuosi:
1977
Rakennusmateriaali:
Puurunko/Puu-ulkoverhous.
Kattotyyppi / kate:
Harja/Pelti/Huollettu v.2013.
Kerrosluku:
1
Sauna:
Kyllä
Kuntoluokitus:
Tyydyttävä
Korjaukset:
Talon ulkovuori ja vesikate on pintahuollettu vuonna 2013. Taloon on asennettu myös patolevyt, sadevesijärjestelmä salaojituksin myös vuonna 2013. Keittiö remontoitu näyttäväksi uusituin keittiökonein vuonna 2017. Taloon on tehty myös laajasti pintaremonttia 2010-luvulla, jolloin seinäpinnat ja sisäkattopinnoitteet on uusittu keittiössä, kahdessa makuuhuoneessa, olohuoneessa ja eteistiloissa. Sisäsauna, kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu asiallisiksi 2000-luvun alussa. Talon lämmitys- ja käyttövesiputket on asennettu 2000-luvun alussa pintaan ja uusittu on tuolloin myös lämmityskattila v.2011 (Jäspi Ecolux/öljy/sähkö). Lämmitysjärjestelmän kiertovesipumppu on myös viime vuosina uusittu. Lasikuituinen öljysäiliö maassa (seuraava öljysäiliön tarkistus v.2023).
Lisätietoja kunnosta:
Tyydyttävä+++
Lämmitys:
Vesikeskuslämmitys/öljy/sähkö, (Jäspi Eco Lux -kattila/-11). Ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen.
Lisätietoja rakennuksista:
Viihtyisäksi remontoidussa talossa 3mh+oh+k+s+kph+2pukuh+vh+eteisaula, yht. n.104m². Talon yhteydessä myös autotalli-, varasto-, tekniset tilat ja katettu etuterassi, yht. n.16m². Talon lattioissa kaunista parkettia, muovimattoa tai laattaa ja seinäpinnoissa kauniit tapettikuosit, tai vaaleat maalisävyt. Kylpyhuone laatoitettu. Myyjä teetättää viivytyksettä energiatodistuksen.
Keittiön varusteet:
Upean näyttäväksi vuonna 2017 remontoidussa keittiössä keraaminen sähköliesi (kiertoilma), liesituuletin, erilliset isot rosteriset jää- ja pakastinkaapit, astianpesukone ja hienot tummat keittiökaapistot. Keittiöstä on myös käynti näppärään, toimivaan kylmiöön.
Kylpyhuoneet:
Kauttaaltaan laatoitetussa 2000-luvun alussa saneeratussa kylpyhuoneessa suihku, vedeneristys ja pesukoneliitäntä. Talon sisäsaunassa sähkökiuas, mainiot siivousta helpottavat taitettavat lauteet ja varaus puulämmitteiselle kiukaalle. Asiallinen 2000-luvun alussa remontoitu wc. Pihapiirin ihastuttavassa pihasaunassa erikoisen hyvät löylyt antava puulämmitteinen kiuas.
Sauna:
Kiinteistöllä talon sisäsaunan lisäksi mainio pihasauna.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
50-432-2-85
Tontin pinta-ala:
3 996,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Markola
Kunta / kaupunki:
Eura
Kylä / kaupunginosa:
Kiukainen
Kunnallistekniikka:
Sähkö- ja vesiliittymä.
Rakennusoikeus:
599,00
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue
Lisätiedot kiinteistöstä:
Kiinteistön hyvin hoidetussa pihapiirissä mm. mansikkaa, omenaa, mustaherukkaa ja kuusia, koivuja sekä hyvää tasaista nurmikenttää esimerkiksi pallo- ja pihapelejä varten. Kiinnitykset 100.700 euroa.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Kiukaisten ala-asteelle n.6km, johon koulukyyti. Panelian perhepäivähoitoon, terveysasemalle, pankkiin, huoltoasemalle ja apteekkiin n.6km. Euraan, jossa mm. yläaste (koulukyyditys Hiirijärventieltä) n.20km ja Poriin n.40km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
96 000,00 €
Kiinteistövero:
284,54 €/v
Sähkönkulutus:
Öljyä n.1700l/v.
Muut ostajan maksut:
Vesimaksu n.280€/v. Puhtaanapito n. 200e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.