Omakotitalo 255,00 m2 / 1 670,00 m2

Tarvasjoen meijeri: 3 isoa rakennusta, 5 asuntoa, isot tuotanto-/varastotilat
Velaton myyntihinta:
358 000 €
Myyntihinta:
358 000,00 €

Tarvasjoen vanha meijeri on monien mahdollisuuksien paikka, joka soveltuu esimerkiksi hoitokodiksi, taiteilija-/käsityöläisyhteisöksi tai monenlaiseen tuotantoon. Hulppean kokoinen päärakennus, rantasauna-/varastorakennus, hallirakennus, aitta-/kellarirakennus sekä laavu. Päälle hehtaarin kokoinen oma tontti rajoittuu Paimionjokeen, 160 metriä omaa rantaviivaa, rantasauna ja oma laituri. MAALÄMPÖ ja parasta kaikessa: vuokratulojen ansiosta voit asua täällä ilmaiseksi!

Hulppea päärakennus on vuonna 1923 valmistunut 2,5-kerroksinen ja noin 544/1670-neliöinen kivitalo. Omistajan asunto on kooltaan 255 neliötä ja kauppaan sisältyy myös neljä vuokralla olevaa asuntoa, kooltaan 98, 86, 69 ja 36 neliötä. Asuintilat ovat rakennuksen keskikerroksessa. Alakerrassa on runsaasti noin 4 metriä korkeaa tuotanto- ja varastotilaa ja yläkerrassa koko talon mittainen avovintti (jota ei ole laskettu mukaan neliöihin). Kaikki asunnot on remontoitu noin vuonna 2000. Omistajan asunnon voi helposti myös jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi, jolloin päärakennuksessa on yhteensä kuusi asuntoa – sinä päätät.

Päärakennuksen kaikki käyttövesiputket, viemärit ja lämmitysputket on uusittu. Valtaosa sähköistä on uusittu, lämmitysjärjestelmä on vaihdettu maalämpöön, kaikki katot on uusittu/kunnostettu ja myös muuten rakennuksissa on tehty paljon isoa remonttia.

Iso saunarakennus kätkee sisäänsä rakennuksen eteläkulman alakerrassa olevan hienokuntoisen rantasaunan ja pukuhuoneen. Saunarakennuksen yläkerrassa on upeasti sisustettu väentupa/museo ja toisessa päädyssä puuvarasto. Saunan edustalla on aurinkoterassi, palju ja portaat jokirantaan, jossa on uimalaituri.

Etupihalla oleva hallirakennus on korkea ja eristetty. Siellä ja päärakennuksen alakerrassa on yrittäjän paratiisi – vihdoinkin tilaa tehdä töitä! Viehättävä aitta-/kellarirakennus toimii tarvittaessa vaikka lahjatavarakauppana ja omalle laavulle voi vetäytyä rauhoittumaan.

Asuminen ja liiketoiminta yhdessä ja samassa paketissa. Myyntikohteena on kiinteistön omistavan yrityksen koko osakekanta, eli varainsiirtovero on vain 2 prosenttia kauppahinnasta.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelyt ja lisätiedot parhaiten suoraan Aninkainen Kupittaa & Lieto:
040 578 3969 | Sebastian Schildt, tj., LKV, LVV, KiAT, KTM, kaupanvahvistaja

Haluatko maksuttoman hinta-arvion omasta kiinteistöstäsi? Autan mielelläni kaikissa kiinteistöjen myyntiin liittyvissä asioissa. Soita suoraan p. 040 578 3969 | Sebastian Schildt, niin tehdään unelmistasi yhdessä totta!

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta, kohteen asiakirjat tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Tyyppi:
Omakotitalo
Kunta / kaupunki:
Lieto, Tarvasjoki keskusta
Osoite:
Hämeen Härkätie 841, 21450, Lieto
Vapautumisen lisätiedot:
Sopimuksen mukaan

Rakennukset

Asuinpinta-ala:
255,00 m2
Kokonaispinta-ala:
1 670,00 m2
Rakennusvuosi:
1923
Rakennusmateriaali:
Kivi/puu
Kattotyyppi / kate:
Harja-/aumakatto, pelti-/huopakate
Kerrosluku:
3
Parveke:
Kyllä
Sauna:
Kyllä
Korjaukset:
PÄÄRAKENNUKSEN kaikki käyttövesiputket, viemärit ja lämmitysputket on uusittu. Valtaosa sähköistä on uusittu (kaikkien asuntojen sisäiset sähköt, nousut asuntoihin ja sähkökeskus), lämmitysjärjestelmä on vaihdettu maalämpöön, katto on kunnostettu, rännit on uusittu ja lumiesteet lisätty. Päärakennuksen kaikki keittiöt, kylpyhuoneet ja wc:t on uusittu sekä kaikkien asuntojen sisäpinnat on kunnostettu. Vuokralaisten sauna rakennettu, isoimman asunnon näköalaterassi rakennettu, terassin päätyyn laitettu salaojat. Alakerrassa etupihan puoleinen nosto-ovi on uusittu. Rakennuksen sivustan ja takapihan ajoliuska on uusittu (maanerotuskangas, sorastus). RANTASAUNAN peltikatto uusittu, vesijohto uusittu, sähköt uusittu, näköalaterassi uusittu, portaat rantaan rakennettu, laituri rakennettu. Väentuvan/museon sisäpinnat ja sisustus uusittu. HALLIRAKENNUKSEN peltikatto ja kaksi nosto-ovea uusittu, hallirakennuksen kattotuolit ovat painekyllästettyä puuta. AITTA/KELLARI-rakennuksen peltikatto uusittu, rakennuksen sisustus uusittu.
Lämmitys:
Maalämpö / keskuslämmitys / varaava takka / 2 ILP
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Lisätietoja rakennuksista:
Oma tontti noin 1,0390 hehtaaria (10 390 m2), omaa rantaviivaa noin 160 metriä. Päärakennus rv. 1923 yhteensä noin 544/1670 m2, asuntojen pinta-alat noin 36, 69, 86, 98 ja 255 m2. Päärakennuksen alakerrassa on paljon tuotanto- ja varastotilaa. Lisäksi iso rantasauna-/varastorakennus, keskikokoinen hallirakennus, aitta/kellari ja laavu. Päärakennuksen pinta-alat on laskettu rakennuslupapiirustuksista nykyisin käytettävän SFS 5139 pinta-alastandardin mukaisesti. Suojelukohde, joka on vapautettu velvollisuudesta hankkia energiatodistus (energiatodistuslaki 3 §, maankäyttö- ja rakennuslaki 117 g §).
Sauna:
Erillinen rantasauna-/varastorakennus, jonka edustalla on näköalaterassi ja palju. Isoimman asunnon alakerrassa sauna, vuokralaisten siivessä sauna.
Energialuokka:
Energiatodistusta ei vaadita

Kiinteistö

Kiinteistötunnus:
838-406-3-54
Tontin pinta-ala:
10 390,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Tilan nimi:
Ylisenpelto
Kunta / kaupunki:
Lieto
Kylä / kaupunginosa:
Tarvasjoki keskusta
Kunnallistekniikka:
Sähkö, vesi, viemäri, valokuitu
Kaavoitustilanne:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Liedon kunta
Lisätiedot kiinteistöstä:
Panttikirjoja valmiina 257 600 euroa, annetaan ostajalle vapaina. Tierasite.

Asuinalue

Alueen palvelut:
Kauppa: Tarvasjoen keskusta 2,0 km, jäähalli ja tenniskenttä 1000 m, urheilukenttä 1200 m. Koulu: Poutapilven päiväkoti 2,3 km, Tarvasjoen yhtenäiskoulu 1000 m.
Liikenneyhteydet:
Auran keskusta 14,7 km, Liedon keskusta 21,8 km, Turun kauppatori 33,9 km, Salon keskusta 34,4 km.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
358 000,00 €
Kiinteistövero:
989,00 €/v
Sähkönkulutus:
Lämmitys (sis. kokonaissähkö) nyk. 14.078 e/v.
Muut ostajan maksut:
Vesimaksut nyk. 2.252 e/v, jätehuolto oman kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 2 %.