Luhtitalo 53,50 m2 / 61,50 m2

2h+kt+s+kph+vh+et+kat.parveke+ap
Velaton myyntihinta:
189 000 €
Myyntihinta:
76 922,00 €

II-kerroksen SAUNALLINEN UUDEHKO KAKSIO AUTOTALLIPAIKOIN IDYLLISESSÄ MERIKAUPUNKI RAASEPORISSA!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Varaa tarvittaessa yksityisesittely numerosta 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: [email protected] !

HYVÄKUNTOINEN II-kerroksen PARVEKKEELLINEN, SAUNALLINEN huoneisto AUTOKATOSPAIKOIN vuonna 2019 valmistuneesta luhtipuutalo -taloyhtiöstä OMALLA TONTILLA hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä Dragsvikin asuinalueella alle 4 km upean merikaupunki Raaseporin idyllisistä puistoista, kaupungin uimarannoista, venesatamista ja vanhan kaupungin rantabulevardista.

Tämän modernin huoneiston olohuone täyttyy ison maisemaikkunaseinämän kautta upeasti luonnonvalolla ja valkoiseksi maalatut seinät korostavat luonnonvalon runsautta näyttävästi. Tämän saunallisen huoneiston olohuoneesta on käynti myös isolle etelänpuoleiselle katetulle parvekkeelle.

Avokeittiössä on näyttävät valkoiset laakaovikaapistot ja olohuoneessa on myös mukavasti lisämahdollisuuksia huonekalujen asetteluun ja paikkamahdollisuuksiin. Tässä katutason huoneistossa on makuuhuoneessa on myös kaapistoja ja lisäksi on vaatehuone sekä ulkovarasto.

Drasgvikin Puistokujan taloyhtiössä on KAUKOLÄMPÖ, kaapeli-TV ja myös valokuitu, joten etätyömahdollisuudet ovat mitä mainioimmat.

Tyylikkään saunan kruunaa luonnon valo ja ylellisessä isossa kylpyhuonetilassa on myös mm. lattialämmitys ja ylä- sekä ala-allaskaapisto. Tässä saunallisessa modernissa huoneistossa on myös jaloille miellyttävä, asumisviihtyvyyttä lisäävä lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi sekä TERVEELLISTÄ asumistapaa toteuttava PUUTALO -RAKENNEOMINAISUUS.

Idyllinen merikaupunki Raasepori on perustettu vuonna 2009, jolloin Tammisaaren ja Karjaan kaupungit sekä Pohjan kunta yhdistyivät. Upeat ja runsaat kaupungin hyvin hoidetut puistoalueet, kuten Laivurinpuisto (Skepparträdgården) ulkotreenipaikoineen ja noin 55 ha:n lehtometsäalue Hagen-Ramsholmen pyöräilyreitteineen resenoi, yhdessä monipuolisten hiekkauimarantojen, venesatamien ja "Vanhan Kaupungin" rantabulevardilla lähes meren päällä olevien tasokkaiden bistrojen ja seurustelupaikkojen kanssa, Raaseporista yhden Suomen kauneimmaksi merikaupungiksi.

Myös maailmanlaajuista tunnustusta saaneet kansallistaiteilijamme Helen Schjerfbeck ja -arkkitehtimme Alvar Aalto saivat luovuutensa innoituksen juuri aikansa silloisessa merikaupunki Tammisaaressa. Tänä päivänä ohikulkijat voivat Schjerfbeckin elämäntyötä kunnioittavaa muistomerkkiä "The Finnish Untuned Bellíä" soittaa juurikin Helenin rakastamassa luovuutensa kehdossa Skepparträdgården -puistossa. Alvar Aallon, ystävilleen, kirjailija Göran Schildtille ja tämän vaimolle Christinelle, suunnittelemaa taloa "Villa Skeppettíä" voimme ihastella matkalla lehtometsä Hagen-Ramsholmeniin Snäcksundintie 8:ssa, jonka maisemat avautuvat upean merikaupungin itäiselle satamalahdelle.

Hyvissä ajoin lisäksi myös ennen 1910 – 1970-luvun Helenin ja Alvarin aikaa keskiajalla 1370-luvusta lähtien keskiaikaisen Raaseporin linnan liepeillä ritarit puolustivat linnanneitojen kunniaa kiehtovalla keskiajalla, jolloin Suomi oli osa Ruotsin valtakuntaa ja elämänmeno Raaseporin linnassa vaihteli hallintokeskuksen arjesta loisteliaaseen hovielämään. Lyhyen ajomatkan päässä nykyisten Raaseporin linnanrauniolta on Malmbackan miilunpolttajakylä, jossa voi tutustua siihen, kuinka 1600 – 1900-luvuilla valmistettiin hiiltä läntisen Uudenmaan rautaruukkien käyttöön. Raaseporin linnasta johtaa nyttemmin myös luonnonkaunis Lemmenpolku (n.500m) Forngårdenin talomuseolle Snappertunan keskustaan.

Raaseporin kaupunki ei ole jäänyt kuitenkaan keskiajalle tai miilunpolttajakyläksi, vaikka nykyiset suurraaseporilaiset sitäkin kunnioittavat, vaan Raasepori on nyt 2020-luvun Ilmastoviisas -kaupunki, sillä maankäyttö ja rakentaminen, vähäpäästöinen liikkuminen, nopea ja reilu energiasiirtymä, hiilineutraali kiertotalous, kestävä kulutus ja tuotanto, hiilinielujen vahvistaminen ja päästöjen kompensointi, kaikki edellä mainitut painopisteet löytyvät Raaseporin kaupungin tuoreimmasta energia- ja ilmasto-ohjelmasta.

Vuonna 2023 ilmastoasiat ovat esillä enemmän kuin koskaan. Raaseporin kaupungissa on otettu isoja harppauksia kohti hiilineutraalia kuntaa, joten Raasepori on myös lisäksi tulevaisuuden kehityksen kärjessä unohtamatta Raaseporin Energia Oy:n aurinkovoimalaa, joka koostuu 2722 aurinkopaneelista ja niiden yhteenlaskettu saavutettavissa oleva huipputeho on noin 1 megawattia tunnissa. Lisäksi uusi kevyen liikenteen "Rantavallin -reitti" Karjaalta Tammisaareen on myös eräs osoitus ilmastoviisaasta 2020-luvun Raaseporin kaupungista.

Tältä Dragsvikin Puistokujan erinomaiselta saunallisesta huoneistosta on kätevä mennä ilmastoviisaasti lisäksi myös apostolin kyydillä pizzeriaan ja lähimmälle juna-asemalle, sillä näihin on matkaan vain n.350m ja monipuolisille bussivuoroille n.0,5km, ruokamarkettiin n.2km, uimarannoille n.3,5km (esim. Knipnäs ja Langansbölenranta), Raaseporin ydinkeskustaan ja idylliselle mm. Vanhan kaupungin rantabulevardille ja sen ravintoloihin, venesatamaan, Skepparträdgårdenin ja Hagen-Ramsholmenin puistoon on matkaa n.4km ja golf-kentällekin vain n.5,5km. Isompiin kaupunkeihin on matkaa: Hankoon n.40km, Lohjalle n.50km, Saloon n.60km ja Helsinkiin on matkaan n.95km sekä Turkuunkin vain n.110km.

Tämä kohde sopii mainiosti myös asuntosijoitussalkkuun taloyhtiön uutuutensa ja runsaan sekä korkeatasoinenkin opiskelijapaikkamäärän (mm. ammattikorkeakoulu, musiikki- ja urheiluopisto) ja lähistöllä olevan Uudenmaan Dragsvikin prikaatin komennusvaruskuntahenkilöstön asuntotarpeen ansiosta, mikä antaa hyvät edellytykset vuokralaispotentiaaliin myös tulevaisuudessakin ja takaa näin tasaisen turvallisen vuokratuoton.

Niin kuin ”Comitatus Raseburgensis Sigillum” -nk. Raaseporin mitalillakin on toinen hyvä puoli, niin on tällä hienolla saunallisen huoneiston käytöllekin toinen oivallinen puoli, nimittäin kiehtova oma ympärivuotinen asunto- tai loma-asuntokäyttö idyllisissä Raaseporin puisto-, hiekkaranta-, meri- ja rantabulevardimaisemissa.

OSTA OMAKSESI ENSI TILASSA!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä [email protected] !

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Oheisella lomakkella voit pyytää suoraan kohteen myyjältä lisätietoa kohteesta tai varata ajan yksityisesittelyyn.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kohteen perustiedot

Osoite:
Dragsvikin Puistokuja 3, 10640, Raasepori
Tyyppi:
Luhtitalo
Huoneistoselitelmä:
2h+kt+s+kph+vh+et+kat.parveke+ap
Asuinpinta-ala:
53,50 m2
Kokonaispinta-ala:
61,50 m2
Kerros:
II-kerros.
Onko kohteessa hissi:
Ei
Rakennusvuosi:
2019
Kuvaus vapautumisesta:
Sopimuksen mukaan.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta:
189 000,00 €
Velkaosuus:
112 078,00 €
Myyntihinta:
76 922,00 €
Yhtiövastike:
1 065,60 €/kk
Rahoitusvastike:
743,70 €/kk
Hoitovastike:
321,90 €/kk
Vesimaksu:
25,00 €/kk
Vesimaksun kuvaus:
per hlö/kk ja tasaus kulutuksen mukaan.
Muut maksut:
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2 ja varainsiirtovero 1,5%.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Tyylikkäässä keittiölinjastossa jää/pakasinkaappi, keraaminen sähköliesi (kiertoilma/60cm), astianpesukone ja valkoiset laakakeittiökaapistot. Tämän huoneiston asuintiloissa pääosin laminaattilattiat ja eteistilassa käytännöllinen veden kestävä laatoitus.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tyylikkäässä saunassa sähkökiuas, luonnon valoa ja kauttaaltaan laatoitussa näyttävässä kylpyhuoneessa suihku, allas ylä- ja alakaapistoin, wc-istuin, pide, pesukoneliitäntä, vedeneristys ja lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus:
Modernin saunallisen huoneiston olohuone täyttyy ison maisemaikkunaseinämän kautta upeasti luonnonvalolla ja valkoiseksi maalatut seinät korostavat luonnonvalon runsautta näyttävästi. Olohuoneesta on käynti myös isolle etelänpuoleiselle katetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus:
Makuuhuoneessa on myös kätevät ja näyttävät liukuovikaapistot.
Säilytystilat:
Tähän moderniin saunalliseen huoneistoon on saatu kätevät kaapistotilat, vaatehuone ja huoneistoon kuuluu lisäksi myös ulkovarasto.
Muuta:
Huoneisto vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella ja vuokran määrä on 750€/kk, vuokralaisen ennakkovesimaksu 25€/hlö/kk/vesimaksun tasaus kulutuksen mukaan ja autopaikkamaksu 15€/kk, vuokravakuuden määrä 690€.

Kohteen lisätiedot

Onko kohteessa parveke:
Kyllä
Parveke:
Komea koko asunnon mittainen etelänpuoleinen parveke.
Yleiskunto:
Erinomainen

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Dragsvikin Puistokuja 1B
Isännöitsijä:
Promagia Oy Jukka Marttila, puh. 040 837 5473
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin pinta-ala:
2 939,0 m2
Tontin tyyppi:
Oma
Katon tyyppi:
Pulpetti/saumapelti.
Tulevat korjaukset:
Taloyhtiön piha-alueen nurmikointi ja istutukset.
Yhteiset tilat:
Autokatosrakennukset, varasto-, ulkoiluvälinevarasto- ja teknillis- sekä jätesuojatiloineen. Taloyhtiön luhtikäytävät.
Pysäköintitilat:
Oma autokatospaikka, joka on myös merkitty yhtiöjärjestykseen.

Kiinteistön tiedot

Talotyyppi:
Luhtitalo
Rakennusmateriaalit:
PUU
Osoite:
Dragsvikin Puistokuja 3, 10640, Raasepori
Kaupunginosa:
Tammisaari Dragsvik
Huoneistoselitelmä:
2h+kt+s+kph+vh+et+kat.parveke+ap
Kokonaispinta-ala:
61,50 m2
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö.
Ilmanvaihtojärjestelmä:
Koneellinen.
Katon tyyppi:
Pulpetti/saumapelti.
Korjaukset:
TALOYHTIÖ: Vuositarkastukset. ASUNTO: Huoneistoon ei ole ollut tarvetta tehdä korjauksia.
Energiatehokkuusluokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Huoneiston kunto:
Erinomainen

Tontti

Tontin pinta-ala:
2 939,0 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Raaseporin kaupunki.

Varustus

Televisioliitäntä:
Kaapeli-TV.