Jari-Pekka Laiho

Kiitos, että 
valitsit minut välittäjäksesi

Kuusi syytä valita minut asuntosi välittäjäksi:

1. Paras hinta. Valitsemalla minut takaat, että asunnostasi saadaan paras saatavissa oleva hinta.
2. Paras palvelu. Valmistaudun kaikkiin tapaamisiini huolellisesti ja kattavasti. Kokonaisvaltainen valmistautuminen myös esittelyihin takaa, etteivät kaupat jää tiedon puutteesta kiinni. Näin saamme nopeammat kaupat ja parhaan hinnan.
3. Asiantuntijuus. Koulutukseni kansainvälisestä oikeudesta, sekä aikaisempi ammattini pankkiirina takaavat, että minulla ei sormi mene suuhun haastavassakaan tilanteessa. Sijoittajien ja sijoitusasuntojen kanssa olen toiminut hyvin pitkään, jo ennen uraani kiinteistönvälittäjänä.
4. Luotettavuus. Mitä lupaan, sen myös teen. En anna tyhjiä lupauksia, vaan toimintani lähtökohtana on aina: mitä luvataan se myös tehdään.
5. Suoraa puhetta. Pidän huolta, että sinä tiedät tarkalleen missä mennään asuntosi myynnin kanssa. Lupaan, että kerron sinulle niin risut kuin ruusutkin kaunistelematta ja suoraan. Näin pysyt kärryillä mikä tilanne myynnin suhteen on.
6. Riskittömyys. Palveluni on maksuton, mikäli emme pääse yhdessä sopimaamme lopputulokseen.

Kaikki alkaa maksuttomasta arviokäynnistä! Ota minuun yhteyttä, niin pääsemme keskustelemaan asuntosi myynnistä kasvotusten!


Jari-Pekka Laiho
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LL.B, APV1
Puhelin 050 449 1082
jari-pekka.laiho@aninkainen.fi

Ota yhteyttä

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)

Osoite

Postinumero ja toimipaikka

Sähköpostiosoite

Vapaa viesti