Inspiroivia saunaideoita

Saunasesongin kunniaksi kokosimme kauniita saunoja myyntikohteistamme. Toki, jos suomalaiselta kysytään, saunasesonki on aina! On arvioitu, että jopa 99% suomalaisista käy joulun aikaan saunassa. Saunominen ei kuitenkaan ole vain juhlapyhien perinne, vaan monessa perheessä säännöllinen tapa. Lieneekö tällä perinteellä jotakin tekemistä kenties pitkän ja kylmän talvemme kanssa? Tiesitkö, että vanha saunaperinne on säilynyt osana ihmisten nykypäiväistä elämää vain muutamassa maassa, joista Suomi on yksi. Tämä lämpöä ja tunnelmaa hehkuva tila on yksi suosituimmista kriteereistä myös uutta kotia etsiville.

Pensastaskunkuja 4, Raisio. Kohdetta välittää: Toni Myyry – 040 840 8038

Vaaleaa puuta nähdään seinäpaneeleissa ja lauteissa hyvin paljon. Tämä klassinen sävymaailma kestää aikaa ja on turvallinen valinta monen mieleen.

Rantapolku 10, Turku. Kohdetta välittää: Jyrki Kukkonen – 040 868 9977

Ikkuna asuintiloihin on ehdottomasti tämän saunan mielenkiintoinen katseenvangitsija. Klassinen laudemalli toimii tässäkin saunassa erittäin hyvin.

Vakiniituntie 3, Turku. Kohdetta välittää: Marjo Lehtinen – 050 463 8628

Skandinavisissa kodeissa on usein päävärinä valkoinen, minkä takia onkin yllättävää, kuinka suosittu musta väri on saunassa. Tummat pinnat tuovat saunaan omanlaista tunnelmaa hämärtäessään tilan. Saunatuoksuille räätälöity pieni hylly on ihana yksityiskohta.

Vihtorinkatu 9, Laitila. Kohdetta välittää: Sebastian Schildt – 040 578 3969

Mielenkiintoa saunaan tuo myös erilaiset ladontatyylit sekä paneelien leveydet. Tässä saunassa on käytetty ihanasti useita leveyksiä, joista erityisen kaunis on seinissä näkyvä ohut rima. Epäsuora valaistus toimii saunoissa myös erittäin hyvin. Tässä kohteessa myös kiuasta on korostettu kauniilla harmaalla laatoituksella.

Kangaslammintie 22 as 1, Iisalmi. Kohdetta välittää: Pekka Heikkinen – 044 779 2779

Kokolasista liukuovea nähdään saunoissa harvemmin, mutta juuri sen takia tämä oli nostamisen arvoinen ratkaisu. Tästä saunasta ei valoisuutta puutu, sillä ulkoikkunan lisäksi valo pääsee sisälle suuresta sisäikkunasta suihkutilojen puoleen.

Katavistontie 40, Salo. Kohdetta välittää: Tuomas Bastman – 040 771 1217

Mielettömän upea kokonaisuus tämä kokomusta pihasauna puulämmitteisellä kiukaalla. Tässä saunassa viihtyisi isommallakin porukalla. Eikä tarvitse varmaankaan lähteä väittelemään, että kyllä aidon puun tuoksu tuo saunomiseen ihan oman tunnelmansa.

Puistotie 3, Laukaa. Kohdetta välittää: Sari Kuosa – 045 103 0680

Pyöristetyt muodot pehmentää kokonaisuutta. Kulmaan rakennettu kaunis selkänoja on kutsuva ja varmasti tämän saunan saunojien lempipaikka.

Mäkelänkatu 2, Seinäjoki. Kohdetta välittää: Aninkainen Seinäjoki – 029 370 0260

Kokolasiseinä luo pienempäänkin saunaan avaruutta, mutta sopii hyvin valinnaksi myös suurempiinkin saunoihin. Lauteisiin upotettu kiuas mahdollistaa lauteiden jatkumisen lasiseinään saakka ja piilottaa lauteiden alle jäävän tilan.

Franttilanpiha 8, Mynämäki. Kohdetta välittää: Marjo Lehtinen – 050 463 8628

Kaunis valkoisen ja harmaan yhdistelmä sulautuu skandinaavisen kodin muuhun sisustukseen loistavasti. Seiniin on valittu tässä kohteessa leveämpi lankku pienillä saumaväleillä, mikä tekee kokonaisuudesta modernin näköisen.

Nämä yhdeksän kaunista saunaa löytyvät juuri nyt myyntikohteistamme. Millaisesta saunasta sinä haaveilet?

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa!