Ville Aalto

Asuntomyyjä

Sinä päätät, minä toteutan.

Oman kodin myynti on yksiä isoimpia päätöksiä sekä askelia elämässä, ja se saattaa joskus tuntua vaikelta taikka jopa pelottavalta toteuttaa sitä yksin, mutta niin sen ei tarvitse mennä! Minun työni asuntomyyjänä on tehdä se sinun puolestasi ja auttaa sinua kaikissa asioissa mitä kodin myyntiin liittyy. Minä en halua, että kun noustaan kahvipöydästä taikka puhelu kanssani loppuu, että sinulle jää olo ”ymmärsinköhän oikein?” Teen tätä työtä siksi, että aidosti välitän ja pidän siitä mitä teen ja niistä ketä saan palvella. Muistutuksena sinulle, että ilman sinua minullakaan ei ole tulevaisuutta tällä alalla, joten haluan varmistua, että kun asunto on myyty taikka juuri sinä olet löytänyt unelmiesi kodin, niin sinäkin olet yksi niistä ketä sanoo naapurille ”Se osaa hommansa, soita sille!”

Olen luonteeltani avoin, periksiantamaton sekä luotettava. Vahva osaamiseni myynnissä sekä markkinoinnissa on suuri etu nykypäivän asuntokaupoissa. Tärkeää minulle on, että kaikki tietävät missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi, sekä se, että asioita tapahtuu eikä vain puhuta niiden tapahtuvan. Asioista pitää ja saa puhua kanssani suoraan kiertelemättä, koska vain silloin asiat etenevät ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Annan aina asunnoista realistisen hinta-arvion, joka perustuu markkinatilanteeseen ja asuinalueeseen sekä oman näkemykseni kohteesta. Samalla saat käyttöösi alan uusimmat työkalut sekä tietenkin ammattilaisen huolehtimaan, että kaikki sujuu alusta loppuun vaivattomasti.

Jos juuri sinulla on edessä nämä päätökset, niin soita minulle ja sovitaan aika maksuttomalle arviokäynnille ja tehdään tämä yhdessä!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ville Aalto

Kotina Oy

040 300 4396