Teemu Tsernov

KiAT, ATA

Tunnen Varsinais-Suomen kuin taskuni – niin keskustan vilinän kattohuoneiston kuin pienen tien päässä sijaitsevan punaisen tuvankin.
Pitkästä myyntialan kokemuksesta huolimatta haastan omaa tekemistäni ja alan perinteisiä toimintatapoja aktiivisesti. Olen aina valmis kokeilemaan uutta ja tekemään sitä kautta työstäni, asiakaskokemuksista ja -tuloksista sekä alastamme entistä paremman ja reilumman.

Perehdyn kohteisiini erittäin huolellisesti. Tiedän, että kaikki kodit kätkevät sisäänsä sen jonkun tärkeän asian, jolla on merkitystä juuri sinun kotisi ostajalle. Löydän asiat, joiden kautta kotisi puhuttelee potentiaalisia ostajia, hinnoittelen kotisi oikein, hoidan myynnin ja markkinoinnin aktiivisesti sekä loistan neuvottelutaidoillani. Tällaisessa tilanteessa asiakkaan on hyvä olla ja niin pitääkin olla, koska asiakkaat ovat aina lähellä minun sydäntä. Minulle avoimuus sekä auttamisen ilo ovat työkaluista tärkeimpiä, unohtamatta ammattitaitoa ja ajantasaista tietoa alan uusimmista käänteistä.

Ole siis rohkeasti yhteydessä minuun, niin tehdään sinun unelmistasi uusi kotiosoitteesi.

Minua voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa. Saat yhteyden minuun myös sitä kautta.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teemu Tsernov

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

040 840 4414