Sanna-Mari Österman

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT

”On väliä kenelle kotiavaimesi annat.”

Olen Sanna-Mari Österman ja olen kiinteistönvälittäjä, joka välittää aidosti asiakkaistaan ja heidän toiveistaan suurella sydämellä.

Koteja olen myynyt vuodesta 2008 alkaen, asiakaslähtöisesti. Paras kiitos työstäni on tyytyväiset asiakkaani, jotka ovat suositelleet minua ja luottavat minuun aina uudelleen, kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus. Koti.

Asiakaspalautteena olen saanut mm. maininnat: todella tehokas, iloinen, reilu kiinteistönvälittäjä, huippuvälittäjä, välittää asiakkaista suurella sydämellä, asiantunteva, pitää ajan tasalla alusta loppuun asti, ammattitaitoinen, positiivinen, tehokas, erinomainen palvelu.

Valitse minut, kun haet ammattitaitoista ja asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää, joka tekee periksiantamattomana töitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Olen luonteeltani ahkera, perusteellinen ja helposti lähestyttävä. Meidän tehotiimin kautta saat myös stailauspalvelun osana kokonaisuutta ja laadukkaat monisivuiset myyntiesitteet, sekä uusimmat työkalut on käytössänne, kun kutsutte meidät yhteistyöhön kodin myyntiin.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon sekä myynnin ja markkinoinnin ammattitutkinnon tämän lisäksi kouluttaudun jatkuvasti lisää.

Vapaa ajalla harrastan pesäpalloa Ruskon maakuntasarjassa ja pieneen perheeseeni kuuluu myös melko reipas (kahjo) koirakaveri. Tykkään myös sisustaa kotia ja katsoa elokuvia.

Käy myös tykkäämässä Instagram sekä Facebook sivustani

Katso tästä uusimmat kohteeni

Lämpimin terveisin 

Sanna-Mari Österman

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sanna-Mari Österman

Kotina Oy

040 300 4392

Saamiani asiakaspalautteita