Sanna-Mari Österman

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT (opintovapaalla)

”On väliä kenelle kotiavaimesi annat.”

 

Olen Sanna-Mari Österman ja olen kiinteistönvälittäjä, joka välittää aidosti asiakkaistaan ja heidän toiveistaan suurella sydämellä.

Koteja olen myynyt vuodesta 2008 alkaen, asiakaslähtöisesti. Paras kiitos työstäni on tyytyväiset asiakkaani, jotka ovat suositelleet minua ja luottavat minuun aina uudelleen, kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus. Koti.

Asiakaspalautteena olen saanut mm. maininnat: todella tehokas, iloinen, reilu kiinteistönvälittäjä, huippuvälittäjä, välittää asiakkaista suurella sydämellä, asiantunteva, pitää ajan tasalla alusta loppuun asti, ammattitaitoinen, positiivinen, tehokas, erinomainen palvelu, supersankari.

Valitse minut, kun haet ammattitaitoista ja asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää, joka tekee periksiantamattomana töitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Olen luonteeltani ahkera, perusteellinen ja helposti lähestyttävä. Meidän tehotiimimme kautta saat myös stailauspalvelun osana kokonaisuutta ja laadukkaat monisivuiset myyntiesitteet, sekä uusimmat työkalut on käytössänne, kun kutsutte meidät yhteistyöhön kodin myyntiin.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon sekä myynnin ja markkinoinnin ammattitutkinnon tämän lisäksi kouluttaudun jatkuvasti lisää.

Vapaa ajalla harrastan crossfittiä ja kesällä pesäpalloa sekä pieneen perheeseeni kuuluu myös melko reipas koirakaveri. Tykkään myös sisustaa kotia, katsoa elokuvia ja kulkea metsässä siellä mieli lepää.

Käy myös tykkäämässä Instagram  @kiinteistönvälittäjä.sannamari sekä Facebook -sivustani Kiinteistönvälittäjä Sanna-Mari Österman LKV

Lämpimin terveisin

Sanna-Mari Österman

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sanna-Mari Österman

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

040 300 4392

Saamiani asiakaspalautteita