Saija Hyttinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM

Olen luotettava ja aktiivinen myynnin, markkinoinnin ja välitysalan ammattilainen. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaideni joukkoon!
Usein arvokkaimman omaisuutesi eli asuntosi myyjänä toimin huolellisesti ja järjestelmällisesti hyvää välitystapaa ja vallitsevaa lainsäädäntöä noudattaen. Asuntokauppasi sujuvat huolettomasti ammattitaidolla hoidettuna. Kauttani onnistuu kaikenlaisten asuntojen ja kiinteistöjen välitys – myös perikunnat ja sijoitusasunnot.

Olen suorittanut Keskuskauppakamarin Laillistetun Kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV), joka takaa turvalliset asuntokaupat lainopillisen tietämyksen myötä. Myös Kauppatieteiden maisterin (KTM) ja ekonomin tutkinnot antavat hyvän pohjan asuntojen ja kiinteistöjenvälityksen alalla toimimiseen. Kehitän ja ylläpidän ammattitaitoani jatkuvasti omaehtoisesti ja alan koulutusmahdollisuuksia hyödyntäen.

Taidokkaasti toteutettu markkinointi on avainasemassa, jotta juuri sinun asunnollesi saadaan paras mahdollinen hinta. Tässäkin tänä päivänä kulmakivenä on digi. Hyödynnänkin mainonnassa vahvasti nettiä ja sosiaalista mediaa.

Erittäin tärkeää ovat myös huippulaatuiset ja mahdollisimman realistiset valokuvat myyntikohteesta. Tämän vuoksi käytän ainoastaan ammattivalokuvaajan ottamia kuvia ja palveluuni kuuluu aina tarpeen mukaan myös stailaus, jolloin saadaan esille asunnon parhaat puolet. Varsinkin upeassa high-end myyntikohteessa kauniit ja tyylikkäät valokuvat herättävät juuri oikean kohderyhmän huomion sekä mielenkiinnon ja tätä kautta saadaan asuntonäyttöön mahdollisimman paljon potentiaalisia ostajia.  Joskus tulevat kysymykseen myös havainnekuvat, jolloin saadaan käsitystä, mitä asunnosta joko rakentamisen tai remontoinnin sekä sisustuksen avulla voidaan saada aikaan.  Sisä-, pohja- ja ulkokuvat ja isommissa kiinteistöissä myös ilmakuvat sekä joskus myös videot, nämä kaikki yhdessä omalta osaltaan auttavat asunnon ostajaa  hahmottamaan myytävän kokonaisuuden ja asunnon mahdollisen potentiaalin.

Hyvälaatuiset monisivuiset, värilliset myyntiesitteet jättävät asiakkaiden mieliin konkreettisen ja positiivisen kuvan asunnostasi vielä esittelyn jälkeenkin asiakkaan jäätyä miettimään ja vertailemaan näkemäänsä.

Palvelen sinua erittäin mielelläni ja suurella sydämellä kaikissa asuntokauppaan ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Tehdään unelmistasi totta!

Luonteeltani olen avoin, ystävällinen ja optimistinen. Vapaa-ajallani urheilen ja ulkoilen perheeni – mieheni ja koirani kanssa. Lapseni ovat jo aikuistuneet ja muuttaneet pois kotoa.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan minua ja julkaisujani myös somessa ja sitä kauttakin saat minuun yhteyden:

Instagram: https://www.instagram.com/saijahyttinen/

Facebook: https://www.facebook.com/saija.hyttinen

 

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Saija Hyttinen

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

040 822 6670

Saamiani asiakaspalautteita