Saaramaija Vesterinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

Saaramaija on toistaiseksi äitiysvapaalla

 

Vastuullista välittämistä ammattitaidolla

Tärkeintä minulle työssäni on asiakastyytyväisyys – omalla toiminnallani myötävaikutan tehokkaiden ja hyvin sujuneiden asuntokauppojen syntymiseen. Siihen auttaa ahkera työote sekä intohimo erilaisia koteja kohtaan; erityisen lähellä sydäntäni ovat vanhat talot. Minulla on aito halu tehdä kaikkeni asuntounelmien toteutumisen eteen!

Arvostan sinua asiakkaanani ja tärkeää minulle on säilyttää luottamuksesi koko toimeksiannon ajan. Tavoitat minut nopeasti, kuuntelen toiveitasi, pidän kiinni sovitusta ja teen aktiivisesti töitä päästäksemme yhteistyössä hyvään lopputulokseen. Tärkeimpiä arvojani työssäni ovatkin luotettavuus, ammattitaito sekä tehokkuus.

Ihmistuntemusta ja empatiaa faktapohjaisella ja tuloshakuisella otteella

Suuren onnistumisen tunteen työssäni saan, kun olen onnistunut saattamaan oikeat henkilöt samaan kaupantekotilaisuuteen ja näen tyytyväisiä hymyjä kaikkien kasvoilla. Saman tunteen sain entisessä työssäni opettajana, kun näin ahaa-elämyksen oppilaan kasvoilla. Toivon kiinnostukseni ihmisiä kohtaan välittyvän sinulle helposti lähestyttävyytenä ja aitoutena. Jokainen toimeksianto on uniikki ja paneudun niihin sen mukaisesti. Otan selvää faktoista ja pyrin avoimuuteen kommunikaatiossani. Ammattitaitooni ammennan myös kahdesta vanhan talon laajamittaisesta kunnostusprojektista. Tiedän paljon kestävästä rakentamisesta ja ekologisista materiaaleista niin kuin myös asuntosijoittamisesta ja flippauksesta. Minun kauttani on mahdollista saada myös yhteystietoja päteviin remonttityömiehiin.

Luodaan yhdessä näkymiä!

Panostan markkinoinnissa erityisesti laadukkaisiin kuviin ja teksteihin, joiden kautta luodaan positiivisia tunnelmia ja näkymiä tulevasta. Toisessa ammatissani designerina ja luovan alan yrittäjänä (Suoma Design Oy) tiedän, mikä merkitys hyvillä kuvilla on myyntiprosessissa. Minun kauttani saat tarvittaessa myös pätevää stailauspalvelua asuntosi saattamiseksi myyntikuntoon.

Sinä tiedät paljon asunnostasi ja sen ympäristöstä, joten tärkeää minulle onkin kuunnella tarkkaan ajatuksiasi siitä toimeksiantosopimusta tehdessä. Yhteistyöllä saamme varmasti hyvän lopputuloksen aikaan!

Ota yhteyttä, kun sinulle sopii!

Myyjä, ostaja, sijoittaja – ota minuun yhteyttä, autan sinua mielelläni asuntoasioilla. Lupaan olla luottamuksesi arvoinen!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saamiani asiakaspalautteita