Pirjo Outa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Pirjo Outa toivottaa iloista päivää Lapin asukkaat, lomamökkien ja toimitilojen omistajat.

Kyllä aika rientää, olen nyt toiminut Aninkainen Rovaniemen palveluksessa lähes kaksi vuotta. Siihen lyhyeen aikaan on tapahtunut paljon ja kiitänkin kaikkia asiakkaita, joiden kanssa olen saanut tehdä töitä. Olen Oulusta kotoisin ja asunut lyhyen aikaa myös Helsingissä jossa myös aikoinaan opiskelin alalle. Merinokka tuli silloin tutuksi, jossa toinen välitysliike koulutti ammattiin.

Sain LKV-pätevyyden vuonna 1990 ja olin alalla aina 1999 asti, omassa yrityksessä kuusi vuotta, jolloin muutin Käyrämöön pitämään ravintolaa ja huoltoasemaa, sekä kauppaa ja majoitusta. Oli siis aika tehdä jotain muutakin. Siirryin 2002 Luostolle Ametistikaivos Oy:n palvelukseen ja 2005 perustin Luostolle matkailua palvelevan yrityksen ja 2010 rakensin kahvilan, jota pyöritin yli seitsemän vuotta.

Pari vuotta sitten jäin eläkkeelle ja alalle oli jälleen kysyntää, ajattelin ettei ihan heti mutta vuoden vaihteessa hyppäsin remmiin. Asemapaikkana Luosto, josta liikun ympäri lappia. Tällä hetkellä myyntikohteita Luostolla, Pyhätunturilla, Levillä, Sodankylässä ja Kemijärvellä.

Ollaanpa yhteyksissä ja aletaan kauppasille.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.