Pia Willberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA, Tradenomi, KM, Kouluttaja

Olen kiinteistönvälittäjä, joka suhtautuu intohimoisesti omaan työhönsä. Uskonkin, että parhaat tulokset syntyvät, kun intohimo ja ammattitaito kohtaavat.

Työ on minulle iso osa omaa arkeani ja elämääni. Työssäni pidän erityisesti juuri myynnistä ja asiakaspalvelusta. Parasta on kuitenkin se, että saan auttaa asiakkaitani, jotta he pääsevät kohti seuraavaa asuntounelmaansa. Pyrin jatkuvasti kehittymään työssäni ja haluan aina löytää uusia ja parempia tapoja toimia, jotta asiakkaani saavat parhaan mahdollisen palvelun ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toteutan yhdessä kuvaajan kanssa myös laadukkaita asuntoesittelyvideoita, joiden avulla ostajat saavat paljon tietoja ostettavasta asunnosta jo ennen näyttöä.

Olen käytössäsi, kun haluat itsellesi välittäjän, joka välittää aidosti asiakkaistaan ja haluaa pyrkiä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen jokaisessa asuntokaupassa.

 

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pia Willberg

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

044 593 3104

Saamiani asiakaspalautteita

Asiakkaani etsivät

Asiakkaani etsii omakotitaloa Turusta, Ratapihan pohjoispuolelta, 8-tien ja 9-tien väliseltä alueelta. Näin ollen ihanteellisia sijainteja olisivat esimerkiksi Pitkämäki, Ruohonpää ja Kähäri. Talo saisi olla olla hyväkuntoinen, mutta pieni remonttitarve ei haittaa kunhan välitöntä remonttitarvetta ei ole.

Etsinnässä on talo yhdessä tai kahdessa tasossa ja tilaa saisi olla yli 120 neliötä. Perheen tarpeisiin tulisi olla vähintään kolme makuuhuonetta, keittiö ja vähintään kaksi wc-tilaa/kylpyhuonetta.

Ostajan hintakatto on 350 000 euroa. Jos sinun talosi vastaa yllä olevaa kuvausta, ole rohkeasti yhteydessä! Ostaja maksaa välityspalkkion.

Lisätiedot suoraan välittäjältä: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KM 044 5933 104 pia.willberg@aninkainen.fi

Jos oma asuntosi ei aivan vastaa kriteereitä, mutta myynti on mielessä niin ole rohkeasti yhteydessä! Omakotitaloja etsitään tällä hetkellä Turun seudulla hyvin aktiivisesti.

Pia Willberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA, Tradenomi, KM, Kouluttaja

044 593 3104 Ota yhteyttä