Moona Renvall

Asuntomyyjä

Asuntojen välitystä suurella sydämellä.

Asuntokaupassa kyse on aina jonkun kodista, joten pidän asiakkaan kunnioittamista tärkeänä osana asuntokauppoja. Palvelen asiakkaitani aina intohimolla, iloisella asenteella. Otan huomioon jokaisen yksityiskohdan ja myytävän kohteen erityistarpeen. Räätälöin juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, jolla asuntosi saadaan myydyksi. Minulta löytyy myös visuaalista silmää, joten stailaus ja optimoitu markkinointi sosiaalisessa mediassa luonnistuvat minulta käden käänteessä. Kerro rohkeasti toiveesi, niin toteutetaan ne yhdessä!

Minua on kuvailtu niin ahkeraksi, tarkaksi, tinkimättömäksi, ripeäksi kuin eloisaksi persoonaksi. Elinikäinen oppiminen mahdollistaa sen, että kehityn joka päivä paremmaksi työssäni. Minulla on pitkä kokemus niin asiakaspalvelusta kuin myyntityöstäkin ja saat koko ammatillisen työkalupakkini käyttöösi osto- tai myyntitoimeksiannolla.

Olen erityisen kiinnostunut sisustus-, remontti- ja diy-projekteista ja näen potentiaalia kaikenlaisissa asuinkohteissa, olivatpa ne sitten arvoasuntoja kantakaupungissa tai mummonmökkejä saaristossa. Vapaa-ajallani tykkäänkin puuhastella esimerkiksi huonekalujen kunnostuksen parissa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sinulle koti, jossa elämä voi pirskahdella!

 

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Moona Renvall

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

040 300 4391

Saamiani asiakaspalautteita