Milla Hannikainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Markkinointikoordinaattori

Minulle on monesti sanottu, että olen helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä. Empaattinen puoleni yhdistyy kuitenkin saumattomasti menestyksen nälkääni, joka ajaa minut tekemään aina parhaani. Uskon, että asioilla on aina tapana järjestyä. Joskus se vain vaatii hieman enemmän työtä, mutta haasteita rakastavana – se sopii minulle loistavasti. Olen tottunut pitkäjänteiseen työhön, eikä minusta puutu sisua.

Minulle on tärkeää, että kohtelen toisia, kuten haluaisin itseäni kohdeltavan. Viime vuodet kiinteistönvälitysalalla ovat opettaneet, että olen parhaimmillani, kun muistan hektisen työn lomassa ladata myös omat akkuni. Se tapahtuu parhaiten rauhoittumalla metsässä, joogassa tai hyvän kirjan äärellä. Perheen merkitystä ja tukea ei myöskään tule unohtaa!

Työni kiinteistönvälittäjänä ei ole vain työtä. Jokainen asiakas ja jokainen kohtaaminen on minulle merkityksellinen. Saan olla mukana ihmisten iloissa ja suruissa, uuden edessä ja valitettasti myös menetyksissä. Yhdessä asiakkaiden kanssa on itketty, naurettu ja koettu elämän kirjoa.

”Olet luotu tälle alalle”, sanoi eräs asiakkaani ja haluan itsekin uskoa niin. Ihmisten kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälitysalalla saan vielä lisätä siihen estetiikan, kauniiden kotien stailauksen ja myynnin muodossa. Voisiko siis paremmin enää olla?

Olisi mukavaa, jos saisin tavata Sinut asuntoasioiden merkeissä.

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaani etsivät

Omakotitalo

Ostetaan hyväkuntoinen, parvekkeellinen, vähintään 50 m² kt-kaksio Kotkansaaren ytimestä, ei laidoilta. Hissi tulee olla ja huoneisto sijaita vähintään 2-kerroksessa tai ylempänä. Hinta max 150 000 €.

Milla Hannikainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Markkinointikoordinaattori

044 750 0115 Ota yhteyttä

Saamiani asiakaspalautteita