Katja Hurme

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT (opintovapaalla)

Tyytymätön asiakas ei ole vaihtoehto.

Olen Katja Hurme Turun Portsan toimiston yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV ja olen suorittanut myös kiinteistönvälittäjän- ja myynnin ammattitutkinnot.

Kodin vaihto on elämäsi suurimpia päätöksiä – Kun kotisi myynnin hoitaa alan todellinen ammattilainen, voit nauttia kodinvaihdon jokaisesta vaiheesta. Teen työtäni suurella ja lämpimällä sydämellä sekä käytössäni ovat myös alan uusimmat työvälineet, kuten kohteen stailaus ja mm. monisivuiset valokuvalliset myyntiesitteet kaikista kohteista. Kohteesi saa kauttani myös todella kattavan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa.

Pyrin vahvasti ammatilliseen onnistumiseen ja luonteeni peruspiirteenä on periksiantamattomuus. Myös sanat ammattitaitoinen, tehokas, luotettava, iloinen, ahkera ja empaattinen kuvaavat minua asiakaspalautteiden mukaan parhaiten. Yksi ihana palaute monista on jäänyt mieleeni, joka kuului näin: ”Kiitos Katja! Kaikki sujui mallikkaasti. Olen ihmetellyt mihin muita välittäjiä tarvitaan, kun on vain yksi ja ainut Katja!”. Minulle tämä työ ei ole pelkkä ammatti, vaan elämäntapa. Olen myös useana vuonna voittanut vuoden parhaan myyjän tittelin.

Tyytymätön asiakas ei ole minulle vaihtoehto. Kiitollisena saan todeta, että useat asiakkaat ovat palanneet asuntoasioissa puoleeni aina vaan uudestaan, sekä useat suositukset puhuvat myös hyvin hoidetusta työstä. Parasta työssäni ovat onnelliset ja tyytyväiset asiakkaat. Palautteena asiakkailtani olen kuullut olevani loistava työssäni, iloinen, aikaansaava, luotettava, aina tavoitettavissa sekä helposti lähestyttävä ihminen. Olen saanut myös kiitosta siitä, että tartun toimeen heti ja asiat menevät nopeasti eteenpäin.

Harrastuksiini kuuluu lenkkeilyt rakkaan koirani Reetan kanssa ja CrossFit. Myös Netflixin parissa viihdyn oikein hyvin.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2003 sekä yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Siirryin myyntitiimimme kanssa Aninkaisten Kiinteistönvälityksen Turun Portsan toimipisteeseen franchising yrittäjäksi vuonna 2018. Meidän myyntitiimme yhteistyö on vahvempi, kuin Suomen Joutsenen ankkuriketju. Meidän huipputiimi puhaltaa samaan hiileen sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Käy myös tykkäämässä Instagram ja Facebook sivuistani.

#kiinteistönvälittajakatja #tyytymätönasiakaseiolevaihtoehto #aninkainenportsa

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katja Hurme

Aninkaisten Kiinteistönvälitys

040 300 4398

Saamiani asiakaspalautteita