Heli Kokkola

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Hei!

Asiakkaani kuvaavat minua helposti lähestyttäväksi, rehelliseksi, ihmisläheiseksi ja jalat maassa olevaksi välitysalan ammattilaiseksi. Kiinteistönvälitysalalla olen toiminut vuodesta 2012, sitä ennen tein pitkän taipaleen matkailualalla myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Luonteeltani olen avoin, huumorintajuinen ja viihdyn ihmisten parissa. Tässä työssä nautin siitä, että saan yhdistää sosiaalista, myyntihenkistä, sekä joskus myös visuaalista puoltani. Tarvittaessa annan mielelläni stailaus- ja remonttivinkkejä niin nykyistä kuin uuttakin kotiasi ajatellen, niistä kysytäänkin nykyään usein.

Saan olla mukana isojen asioiden ja tunteiden äärellä – välittäjän ammatissa tarvitaan tilannetajua, ihmistuntemusta, juridista osaamista, jopa verotuskoukeroiden selvittämistä. Uuden oppiminen, markkinoiden ja alan digitaalisuuden seuraaminen on myös kovin tärkeää.

Selitän mielelläni arviokäynnillä asunnon myyntiprosessin etenemisen ja vaiheet ja saa mielellään kysyä kaikkea tähän liittyvää. Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin on minulle itsestäänselvyys.

I am pleased to serve you also in English!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Heli Kokkola

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

045 202 3302

Saamiani asiakaspalautteita