Ester Halmari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA

Aitoa välittämistä sinun ehdoillasi

Kiinteistönvälittäjänä minulle tärkeintä on vastata sinun tarpeisiisi asiakkaanani. Omalla ammattitaidolla ja osaamisellani tavoitteeni on tehdä asuntokaupoista sinulle helppo ja vaivaton prosessi. Jatkuvalla kouluttautumisella ja itseopiskelulla haluan varmistaa, että tietotaitoni on ajan tasalla ja tuottaa sinulle parhaan mahdollisen hyödyn.

Haluan olla sinulle luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani läpi toimeksiannon. Saatkin minut kiinni helposti ja nopeasti useita eri väyliä pitkin ja olen valmis selvittämään vastaukset kinkkisempiinkin kysymyksiin. Yhdessä keskustellen ja kuunnellen pääsemme haluamaamme tavoitteeseen. Oletkin asuntosi asiantuntija, joten keskustelu asunnosta ja sen ominaisuuksista on ensiarvoisen tärkeää.

Itse arvostan etenkin luotettavuutta, ammattitaitoisuutta ja oma-aloitteellisuutta. Nämä ovatkin arvoja, joita haluan myös oman työni heijastavan. Minulle suurin onnistuminen on nähdä oman työni tulos ja sen vaikutus ihmisiin ympärilläni. Mikään muu ei ole parempi kiitos kuin onnelliset ilmeet asiakkaitteni kasvoilla.

Markkinoinnissa haluan panostaa etenkin laadukkaisiin kuviin kohteesta, joissa kohteen luonne ja persoona pääsevät oikeuksiinsa. En myöskään jätä kohteen markkinoimista vain yhden markkinointikanavan varaan, vaan hyödynnän markkinoinnissa tehokkaasti perinteisten keinojen lisäksi myös sosiaalisen median tuomia mahdollisuuksia.

Ollaan yhteydessä

Olit sitten ostamassa, myymässä tai kasvattamassa sijoitusportfoliotasi olen täällä sinua varten. Tavoitat minut monikanavaisesti helposti ja nopeasti. Otetaan yhdessä seuraava askel kohti unelmiasi!

Ota yhteyttä ja autan sinua asuntosi myymisessä tai vuokraamisessa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.