Eila Repo

Kiitos, että 
valitsit minut välittäjäksesi

Kiinteistönvälittäjänä minulle on sydämen asia auttaa asiakkaitani onnistumaan sekä asunnon myynnissä että ostossa. Olen kiinteistönvälittäjä, LKV (2011), MBA (2015) ja kaupanvahvistaja. Minulla on alalta hyvin monipuolinen kokemus alkaen vuodesta 2003. Olen toiminut myyntineuvottelijana, asuntomyyjänä, kiinteistönvälittäjänä, myyntijohtajana sekä pankkisidonnaisessa välitysyrityksessä että yksityissektorilla. Olen myös toiminut kiinteistöalan ammattitutkintoa suorittaneiden välittäjien näyttöjen arvioijana sekä perehdyttäjänä. Opiskelen ja kehitän itseäni jatkuvasti. Olen myös kolmen lapsenlapsen onnellinen mummi, kiinnostunut käsipallosta, teatterista, käsitöistä ja hyvästä ruoasta. Ulkoilen mielelläni luonnossa lenkkeillen.
Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti
Vahvuuteni: Kaupanvahvistaja, sähköinen kiinteistökauppa

Eila Repo
Aluejohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Puhelin 050 370 0266
eila.repo@aninkainen.fi

Asiakaspalautteet

Suuret kiitokset sinulle siitä miten olet hoitanut asuntoni myyntiä, vaikka se jäikin osaltasi kesken siirryttyäsi organisaatiossanne uusiin tehtäviin ja toiselle paikkakunnalle. Erityiskiitos sinulle siitä miten mallikkaasti ja hallitusti hoidit tämän muutoksen; valitsit työllesi jatkajan, perehdytit hänet tilanteeseen, -tavoitteisiin, -mahdollisuuksiin jne.

Ennen toimeksiannon siirtoa toimit erittäin aktiivisesti mm. järjestäen yksityisesittelyjä aina asiakkaiden niin halutessa. Näillä toimilla olit ehtinyt hankkia ns. kärkyllä olevia potentiaalisia ostajia ja kartoittaa muita myynnin mahdollisuuksia yhteisesti asettamamme tavoitteen saavuttamiseksi. Pidit aktiivisesti yhteyttä ostajaehdokkaisiin mahdollistaen näköpiirissä olevan kilpailutilanteen. Sellainen sitten syntyikin seuraajasi toimesta ja hän vei asuntoni myynnin mallikkaasti “maaliin”, mutta sinä teit pohjatyön ja linjasit menestyksellisen myynnin. Siitä sinulle suuret kiitokset!

Olli

Ota yhteyttä

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)

Osoite

Postinumero ja toimipaikka

Sähköpostiosoite

Vapaa viesti