Asunto esittelykuntoon marraskuussa

Asunto esittelykuntoon marraskuussa

Viilenevät ilmat, pimenevät illat ja puista putoavat lehdet ovat varma syksyn merkki. Myös syksy on hyvää aikaa myydä asunto, mutta muutama asia kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Näillä vinkeillämme teet kodistasi kutsuvamman, houkuttelevamman sekä tunnelmallisemman, jota asiakkaat eivät voi vastustaa tullessaan asuntonäytölle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aninkainen.fi Tampere, Kuusipolku 15, Nokia. Kohde myyty 06/2018.

Panosta ensivaikutelmaan siistimällä pihasta kaikki puista pudonneet lehdet, ajamalla nurmikko sekä tuomalla syksyisiä kasveja ruukkuihin. Illan pimetessä luo tunnelmaa sytyttämällä pihavalaistus päälle ja laittamalla lyhtyihin kynttilät palamaan. Syksy on kaunis vuodenaika, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aninkainen.fi Tampere, Kuikankatu 1 B, Ikaalinen. Kohdenumero 7866601 (myyjän ottama kuva).

Kodin sisätiloissa laita kaikki valot päälle. Vältä kuitenkin kovia, kirkkaita valoja ja panosta mieluummin tunnelmalliseen, epäsuoraan valaistukseen esimerkiksi jalka- ja pöytävalaisimien avulla. Sytytä takkaan tuli luomaan lämpöä ja tunnelmaa.

Aninkainen.fi Tampere, Hämeenkatu 27, Tamere. Kohde myyty 06/2017.

Aninkainen.fi Tampere, Kuusipolku 11, Nokia. Kohde myyty 01/2014.

Tuikut ja kynttilät esittelyssä tuovat varmasti oman tunnelmansa, mutta myös turvallisuus on otettava huomioon. Koska kynttilöiden tulee olla jatkuvan valvonnan alla, kysy ensin välittäjäsi mielipidettä palavista kynttilöistä sisätiloissa. Kynttilöiden sijainti on ensisijaisen tärkeää, jos esittelytilaisuudessa on lapsia.

Kuva lainattu Instagramista @noorasvard

Syksyisin asuntoterveisin,

 

 

Henni Pitkänen
Myyntineuvottelija
Puhelin 050 516 3211
henni.pitkanen@aninkainen.fi