Aninkainen Akatemia

Kiinteistönvälittäjän työ on erittäin tärkeää ja vastuullista työtä. Vaativa ala on tarkoin säädeltyä ja alan lakeja ja säädöksiä uusitaan jatkuvasti. Asiakkaidemme tyytyväisyys on arvoissamme aina ensimmäisenä ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain ensiluokkaista, ammattitaitoista palvelua. Tämän vuoksi vaadimme ja odotamme välittäjiltämme hiukan enemmän.

Kiinteistönvälitystyö ammattina houkuttaa, mutta alalle pääseminen on työn vaativuuden ja kokemuksen puutteen vuoksi haastavaa. Monille alasta kiinnostuneille tulee yllätyksenä myös se, että alalla menestyminen vaatii valtavasti perehtymistä lakeihin, säädöksiin ja toimintaohjeisiin.

Aninkainen Akatemia on kiinteistönvälittäjän koulutus, joka antaa alasta kiinnostuneille parhaan mahdollisen lähtökohdan oppia toimiaan alati muuttuvalla ja haastavalla alalla.

Aninkainen Akatemia kouluttaa kiinteistönvälityksestä kiinnostuneita henkilöitä ennen alalle tuloa noin viiden kuukauden ajan, jonka päätteeksi voi osallistua LKV-kokeeseen. Akatemiassa opiskellaan pääosin Skypen kautta 1-2 iltana viikossa, jolloin työskentely päätoimityössä tai opiskelu muissa oppilaitoksissa on mahdollista. Lähitapaamisia on koulutuksen aikana muutamia, jotka järjestämme Tampereella, Turussa tai pääkaupunkiseudulla.

Aninkainen Akatemia vaatii alalle pyrkivältä sitoutuneisuutta ja osallistumista. Jokaisessa Skype-koulutuksessa käydään läpi alan eri osa-alueita, yhden kerran kestäessä noin 1,5 h – 2 h. Lisäksi joka viikko annetaan myös tehtäviä, jotka vaativat aiheeseen perehtymistä sekä itseopiskelua vapaa-ajalla. Opiskelutahti Aninkainen Akatemiassa on tiivistä, joten osallistujilta vaaditaan suurta halua oppia ja päästä alalle.

Aninkainen Akatemia on vapaaehtoinen koulutusmuoto, joten opiskelijan ei ole mahdollista saada opintotukea tai muita valtion tarjoamia etuja.

Työllistyminen Aninkainen Akatemiasta

Akatemia antaa opiskelijalle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä Aninkaisten Kiinteistönvälitys -ketjussa valmistumisen jälkeen.

Seuraavan koulutuksen ajankohta ei ole vielä tiedossa.
Mikäli olet kiinnostunut Aninkainen Akatemiasta, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja pidämme sinut ajan tasalla aina kun meillä on tarjota lisätietoja.

Haaveiletko urasta kiinteistönvälitysalalla?

Jos Sinulla on palava halu työkennellä kotien parissa, voit lähettää avoimen työhakemuksen valitsemaasi toimistoon.

Akatemia -yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.