Aninkainen Akatemia

Kiinteistönvälittäjän työ on erittäin tärkeää ja vastuullista työtä. Vaativa ala on tarkoin säädeltyä ja alan lakeja ja säädöksiä uusitaan jatkuvasti. Asiakkaidemme tyytyväisyys on arvoissamme aina ensimmäisenä ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain ensiluokkaista, ammattitaitoista palvelua. Tämän vuoksi vaadimme ja odotamme välittäjiltämme hiukan enemmän.

Kiinteistönvälitystyö ammattina houkuttaa, mutta alalle pääseminen on työn vaativuuden ja kokemuksen puutteen vuoksi haastavaa. Monille alasta kiinnostuneille tulee yllätyksenä myös se, että alalla menestyminen vaatii valtavasti perehtymistä lakeihin, säädöksiin ja toimintaohjeisiin.

Aninkainen Akatemia on valmennus, joka antaa välitysalasta kiinnostuneille parhaan mahdollisen lähtökohdan oppia toimimaan alati muuttuvalla ja haastavalla alalla.

Aninkainen Akatemia kouluttaa kiinteistönvälityksestä kiinnostuneita henkilöitä ennen alalle tuloa noin viiden kuukauden ajan, jonka päätteeksi voi osallistua LKV-kokeeseen. Akatemiassa opiskellaan pääosin etäyhteyden kautta 1-2 iltana viikossa, jolloin työskentely päätoimityössä tai opiskelu muissa oppilaitoksissa on mahdollista. Lähitapaamisia on koulutuksen aikana muutamia, jotka järjestämme Tampereella, Turussa tai pääkaupunkiseudulla.

Aninkainen Akatemia vaatii alalle pyrkivältä sitoutuneisuutta ja osallistumista. Jokaisessa koulutuksessa käydään läpi alan eri osa-alueita, yhden kerran kestäessä noin 1,5 h – 2 h. Lisäksi joka viikko annetaan myös tehtäviä, jotka vaativat aiheeseen perehtymistä sekä itseopiskelua vapaa-ajalla. Opiskelutahti Aninkainen Akatemiassa on tiivistä, joten osallistujilta vaaditaan suurta halua oppia ja päästä alalle.

Aninkainen Akatemia on vapaaehtoinen koulutusmuoto, joten opiskelijan ei ole mahdollista saada opintotukea tai muita valtion tarjoamia etuja.

Aninkainen Akatemian hinta on 385€ sisältäen Kiinteistönvälittäjän Käsikirjan.

Oppilaan tulee itse hankkia Kiinteistönlainsäädäntö 2021.

Työllistyminen Aninkainen Akatemiasta

Akatemia antaa opiskelijalle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä Aninkaisten Kiinteistönvälitys -ketjussa valmistumisen jälkeen.

Haku Aninkainen Akatemiaan on käynnissä nyt!

Seuraava Akatemia alkaa 10. tammikuuta 2022.

Hae Aninkainen Akatemiaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen akatemia@aninkainen.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Onnistuneessa hakemuksessa kerrot itsestäsi: kuka olet, mitä teet, missä asut ja missä näet itsesi 5 vuoden päästä. Liitäthän hakemukseen myös somekanavasi sekä kuvan sinusta.

Hakuaika Akatemiaan päättyy 12. joulukuuta. Hakijoille ilmoitetaan mahdollisesta Akatemiaan pääsystä henkilökohtaisesti viimeistään 20. joulukuuta.

Onnea hakuun! 

Hae Aninkainen Akatemiaan tästä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.